امکان حذف اکانت توسط خود کاربران در وردپرس با افزونه Delete Me

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 0 رای , میانگین : 0٫00 از 5)
بارگذاری...

با سلام

آیا می خواهید قابلیت حذف اکانت را برای کاربران خود در وردپرس فراهم کنید؟ در صورتیکه برای کاربران خود امکان ثبت نام را در سایت خود فراهم کرده باشید، ممکن است یک کاربر بعد از ثبت نام و استفاده از سایت، بعد از مدتی دیگر تمایل به حفظ اکانت خود در سایت شما نداشته باشد، در این صورت برای حذف اکانت خود باید از شما بخواهد تا به صورت دستی اکانت وی را از سایت خود حذف کنید.

در این مقاله به شما نشان خواهیم داد که چگونه می توانید قابلیت حذف اکانت را برای کاربران خود در وردپرس فراهم کنید تا بتوانند به راحتی از پنل کاربری خود، اکانت خود را حذف کنند.

قابلیت حذف اکانت برای کاربران با Delete Me

 

چرا باید قابلیت حذف اکانت را برای کاربران فراهم کنیم؟

بسیاری از سایت های وردپرسی امکان ثبت نام و ورود کاربران به سایت را برای کاربران خود فراهم کرده اند. این سایت ها ممکن است سایت های عضوگیری، سایت های فروشگاهی و یا سایت هایی باشند که امکان ارسال پست را با ثبت نام در سایت برای کاربران فراهم می کنند.

به محض ثبت نام کاربر در سایت، آنها امکان حذف اکانت خود را نخواهند داشت و برای این کار مجبور هستند تا با مدیریت تماس گرفته و از آنها بخواهند تا اکانت و اطلاعات مربوط به آنها را به صورت دستی از سایت حذف کنند.

از همین رو برخی از صاحبان سایت ها ممکن است بخواهند تا محتوایی که کاربر در سایت آنها ارسال کرده یا ایمیل آنها را حفظ کنند. اما در صورتیکه شما قابلیت حذف اکانت را برای کاربران سایت خود فراهم کنید باعث افزایش اعتماد آنها نسبت به سایت خود شده و باعث خواهید شد که آنها احساس راحتی بیشتری نسبت به سایت شما داشته باشند.

در ادامه بخوانید:  افزونه فروش ویژه محصولات EDD در وردپرس

خب با این تفاسیر، در صورتیکه که می خواهید قابلیت حذف اکانت و اطلاعات ثبت شده کاربران در سایت را برای آنها فراهم کنید، می توانید مراحل زیر را طی کنید.

 

افزودن قابلیت حذف اکانت برای کاربران در وردپرس

برای این کار ابتدا باید افزونه Delete Me را نصب و فعال کنید. در صورتیکه با نصب و راه اندازی پلاگین در وردپرس آشنایی ندارید، می توانید مقاله سه روش مختلف نصب پلاگین (افزونه) در وردپرس را مطالعه کنید.

بعد از نصب و فعالسازی پلاگین، از منو سمت راست پیشخوان وردپرس و از قسمت تنظیمات، بر روی گزینه Delete Me کلیک کنید (طبق تصویر زیر):

گزینه Delete Me در منو پیشخوان وردپرس

بعد از کلیک بر روی گزینه مورد نظر به صفحه تنظیمات پلاگین منتقل خواهید شد (طبق تصویر زیر):

صفحه تنظیمات پلاگین Delete Me

 

در صفحه تنظیمات افزونه :

  • در قسمت Which roles can delete themselves تعیین کنید که چه گروه های کاربری می توانند قابلیت حذف اکانت را داشته باشند.
  • در قسمت Your Profile شما می توانید متن دلخواه، کلاس دلخواه و استایل دلخواه را برای لینک حذف اکانت در سایت خود وارد کرده و حتی عنوان، متن هشدار و متن دکمه حذف اکانت را نیز تغییر دهید.
  • شما حتی می توانید با زدن تیک گزینه Delete Comments دیدگاه های ثبت شده توسط کاربر را نیز از سایت حذف کنید.
  • بعد از حذف اکانت، به صورت پیش فرض کاربر به صفحه اصلی سایت شما منتقل خواهد شد اما در صورتیکه می خواهید به آدرس دیگری هدایت شود، می توانید آدرس مورد نظر را در قسمت Landing URL وارد کنید.
  • در نهایت کافی است بر روی گزینه Save Changes کلیک کنید تا تنظیمات و تغییرات صورت گرفته، ذخیره شوند.
در ادامه بخوانید:  افزونه نقشه ی سایت ( سایت مپ ) + آموزش کار

حالا برای اطمینان از اضافه شدن لینک حذف اکانت، کافی است یک اکانت تست در سایت خود با گروه کاربری که برای آن قابلیت حذف اکانت را فعال کرده اید، ایجاد کنید. سپس از حساب کاربری خود خارج شده و با حساب کاربری تست وارد سایت شده و صفحه پروفایل کاربری مربوط به اکانت تست مراجعه کنید، طبق تصویر زیر لینک حذف اکانت را مشاهده خواهید کرد:

لینک حذف اکانت در پنل کاربری با Delete Me

*دقت داشته باشید که لینکی که در تصویر بالا نشان داده شده است، دارای استایل سفارشی است که می توانید شما نیز استایل سفارشی دلخواه خود را در قسمت تنظیمات پلاگین وارد کنید.

بعد از کلیک بر روی لینک مذکور، کاربر با صفحه زیر روبرو خواهد شد:

تایید حذف اکانت در پلاگین Delete Me

 

در این مرحله از کاربر سوال می شود که آیا از حذف حساب کاربری خود مطمئن است یا خیر؟ در صورتیکه کاربر بر روی دکمه تایید حذف اکانت کلیک کند، تمام اطلاعات و اکانت کاربری وی حذف خواهد شد و در نهایت به آدرس تعیین شده در قسمت تنظیمات پلاگین، هدایت خواهد شد.

*توجه داشته باشید که متن صفحه تایید حذف را می توانید به دلخواه خود ویرایش کنید، که این ویرایش شامل بخش عنوان، متن پیام تایید و متن دکمه تایید است.

افزودن لینک حذف اکانت در صفحه دلخواه ایجاد شده برای پروفایل کاربر

در صورتیکه از صفحه دلخواه برای پروفایل کاربر در سایت خود استفاده می کنید، به راحتی می توانید با استفاده از شورت کدی که افزونه در اختیار شما قرار می دهد، لینک حذف اکانت را در صفحه مذکور نشان دهید.

در ادامه بخوانید:  ۶ افزونه Call To Action برای وردپرس

برای این کار کافی است از شورت کد زیر در صفحه مورد نظر استفاده کنید:


[plugin_delete_me]این متن تنها به کاربرانی نمایش داده می شود که قابلیت حذف اکانت برای آنها فعال نیست![/plugin_delete_me]

همان طور که مشاهده میکنید، متنی در داخل شورت کد اضافه شده است که همان طور که گفته شده، این متن تنها برای گروه هایی نمایش داده می شود که قابلیت حذف اکانت برای آنها فعال نشده است، در صورتیکه کاربر مورد نظر دسترسی لازم برای حذف اکانت را داشته باشد، به جای این متن، لینک حذف اکانت برای وی نمایش داده خواهد شد.

توجه: وقتی که کاربر حساب کاربری خود را حذف می کند، با این حذف تمام پست ها و صفحات ایجاد شده توسط وی نیز حذف شده و به سطح آشغال منتقل خواهد شد.

در صورتیکه کاربر مجددا اقدام به ایجاد حساب کاربری کند، می تواند با همان ایمیلی که قبلا داشته این کار را انجام دهد اما این کار پست هایی که قبلا وی با همین ایمیل و حساب کاربری ارسال کرده است را بازنخواهد گرداند. البته شما به عنوان مدیر سایت می توانید محتوا را در صورتیکه حذف دائم نشده باشد، دوباره بازگردانی کنید.

امیدواریم این مقاله برای شما کاربری بوده باشد، در صورتیکه سوال یا مشکلی در رابطه با آموزش و یا افزونه مربوطه داشتید، می توانید آن را در قسمت دیدگاه ها در پایین همین پست مطرح کنید تا در اسرع وقت توسط تیم نوین وردپرس پاسخ داده شود.

 

منبع: How to Allow Users to Delete their WordPress Accounts

دانلود افزونه elementor

اطلاعات بیشتر



درباره نویسنده



جواد
( عضو از 2 سال قبل )
  • 220 نوشته
  • 33 دیدگاه
  • 0 محصول
  • 0 دوره آموزشی
جواد - عضو تیم تحریریه مجموعه نوین وردپرس...

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



دسته بندی مطالب

آخرین آپدیت محصولات

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...