آموزش حذف و نصب مجدد وردپرس بدون از دست رفتن اطلاعات

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 2 رای , میانگین : 4,50 از 5)
بارگذاری...

بنا به دلایل مختلفی ممکن است نیاز باشد تا برای رفع برخی از مشکلات وردپرس خود را حذف و مجدداً نصب نمائید. در این میان شاید این سوال برای شما پیش آید که چگونه بدون اینکه اطلاعات از دست برود وردپرس را حذف و دوباره نصب کنیم؟ اگر شما هم قصد دارید با نحوه پاک کردن وردپرس و نصب دوباره آن آشنا شوید، به شما پیشنهاد می کنم که حتماً تا انتهای این مطلب مارو همراهی کنید، زیرا قصد داریم آموزش حذف و نصب مجدد وردپرس را در چند مرحله در اختیار شما قرار دهیم.

آموزش حذف و نصب مجدد وردپرس

آموزش حذف وردپرس و نصب دوباره آن

در طی فرایند طراحی سایت ممکن است با انواع مشکلات و خطاها مواجه شوید که حل کردن آنها می تواند بسیار پیچیده و زمان بر باشد. برخی از خطاها هستند که واقعاً نمی توان آنها را رفع کرد و تنها راه حل این است که وردپرس را حذف و مجدداً نصب نمائید. به همین منظور ما در این مطلب قصد داریم نحوه حذف وردپرس از هاست و نصب مجدد آن را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

  1. مرحله 1: یک نسخه پشتیبان تهیه کنید
  2. مرحله 2: محتوای سایت خود را برون ریزی نمائید
  3. مرحله 3: پوشه wp-content را دانلود کنید
  4. مرحله 4: وردپرس را حذف کنید
  5. مرحله 5: وردپرس را نصب کنید
  6. مرحله 6: فایل ها، تصاویر و قالب را بازیابی کنید
  7. مرحله 7: درون ریزی محتوا

در ادامه هریک از این مراحل را به شما آموزش می دهیم.

بیشتر بخوانید: چگونه در وردپرس جدول بسازیم ؟ 

مرحله 1: یک نسخه پشتیبان تهیه کنید

قبل از اینکه اقدامی انجام دهید، سعی کنید حتماً یک نسخه پشتیبان از تمامی اطلاعات وب سایت ها تهیه کنید تا در صورت بروز هرگونه مشکل و از دست رفتن اطلاعات، بتوانید سایتتان را به حالت اولیه برگردانید. یکی از بهترین روش هایی که شما می توانید اقدام به تهیه پشتیبان کنید، بک آپ گیری از هاست می باشد. اگر نحوه بک آپ گیری آشنایی ندارید می توانید آموزش بک آپ گرفتن از هاست سی پنل cPanel را مشاهده نمائید.

مرحله 2: محتوای سایت خود را برون ریزی نمائید

پس از تهیه پشتیبان، دومین مرحله از آموزش حدف وردپرس از روی هاست و نصب دوباره آن ، برون ریزی محتوای سایت می باشد. این فایل شامل تمام پست‌ها، صفحات، دسته‌ بندی ها، برچسب‌ ها و نظرات شما خواهد بود. بازیابی یک سایت وردپرس با استفاده از این فایل برون ریزی شده به شما این امکان را می دهد تا داده های ایجاد شده توسط افزونه های وردپرس را کنار بگذارید. در ادامه مطلب نحوه برون ریزی محتوای سایت را به شما توضیح می دهیم.

در ابتدا وارد پیشخوان وردپرس خود شوید و سپس از بخش “ابزارها” روی گزینه “برون ریزی” کلیک نمائید. سپس تمام محتوا را انتخاب کرده و روی دکمه «دانلود فایل برون ریزی» کلیک کنید.

آموزش حدف وردپرس و نصب دوباره آن

بیشتر بخوانید: افزونه WP All Import Pro | درون ریزی فایل های CSV و XML در سایت های وردپرسی

مرحله 3: پوشه wp-content را دانلود کنید

در مرحله بعدی از آموزش اموزش حذف وردپرس و نصب دوباره آن ، شما باید پوشه wp-content که در هاست شما وجود دارد را دانلود نمائید. در واقع؛ این پوشه ای است که تمامی اطلاعات مهم سایت شما مانند: قالب ها، افزونه ها، تصاویر و آپلود ها در ان ذخیره می شود. برای دانلود این پوشه، در ابتدا وارد کنترل پنل هاست خود شوید و سپس به پوشه دایرکتوری هاست خود مراجعه نمائید. سپس پوشه wp-content را پیدا کنید. پس از آن کافیست آن را انتخاب و در رایانه خود دانلود نمائید.

پاک کردن وردپرس و نصب دوباره آن

برای دانلود پوشه هم کار سختی در پیش ندارید، همانند تصویر بالا کافیست روی پوشه راست کلیک کنید و سپس گزینه دانلود را بزنید تا پوشه در سیستم شما دانلود شود. پس از دانلود این پوشه نوبت به حذف وردپرس می رسد که در مراحل بعدی آنها را به شما آموزش می دهیم.

بیشتر بخوانید: آموزش درون ریزی و برون ریزی در وردپرس + بهترین افزونه ها

مرحله 4: وردپرس را حذف کنید

در این مرحله شما باید وردپرس را حذف کنید. برای حذف وردپرس، باید با استفاده از یک سرویس گیرنده FTP یا مدیریت فایل در به سایت وردپرس خود متصل شوید. سپس باید تمامی فایل های وردپرس را حذف نمائید. این نکته را در نظر داشته باشید که نیازی به حذف پایگاه داده ندارید و به جای آن می توانید یک پایگاه داده همراه با نام کاربری و رمز عبور جدید ایجاد کنید.

برای ایجاد پایگاه داده جدید، در ابتدا وارد کنترل پنل هاست خود شوید ( ما از سی پنل استفاده می کنیم ) و سپس از بخش Databases روی گزینه MySQL Databases کلیک کنید.

بیشتر بخوانید: چگونه در وردپرس مطلب قرار دهیم؟ 

حدف وردپرس از روی هاست و نصب دوباره آن

سپس وارد صفحه پایگاه داده می شوید که می توانید یک دیتابیس جدید ایجاد کنید. در ابتدا باید یک نام برای پایگاه داده جدید خود وارد کنید و سپس روی دکمه ایجاد پایگاه داده کلیک نمائید.

نحوه حذف وردپرس و نصب مجدد آن

پس از آن، صفحه را به سمت پایین اسکرول کنید تا وارد بخش MySQL Users شوید. حال شما باید یک کاربری جدید ایجاد کنید. در این قسمت یک نام کاربری و رمز عبور را وارد کرده و سپس روی دکمه “ایجاد کاربر” کلیک نمائید.

حذف وردپرس از هاست و نصب مجدد آن

اکنون باید کاربر را به پایگاه داده ای که قبلا ایجاد کرده اید، اضافه نمائید. برای انجام اینکار؛ به بخش Add user to database مراجعه کنید و سپس نام کاربری و پایگاه داده‌ای را که قبلاً ایجاد کرده‌اید را انتخاب نمائید.

اموزش حذف وردپرس و نصب دوباره آن

برای ادامه روی دکمه “افزودن” کلیک کنید.

بیشتر بخوانید: چگونه با وردپرس فروشگاه اینترنتی بسازیم؟ 

مرحله 5: وردپرس را نصب کنید

در ملحه بعدی از آموزش حذف و نصب مجدد وردپرس ، نوبت به نصب مجدد وردپرس می رسد. در ابتدا شما باید وارد سایت WordPress.org شوید و آخرین نسخه وردپرس را دانلود نمائید.

نحوه حذف و نصب مجدد وردپرس بدون از بین رفتن اظلاعات

پس از اینکه وردپرس را دانلود کردید، آن را از حالت فشرده خارج کنید. پس از آن، یک پوشه “وردپرس” را مشاهده خواهید کرد که باید آن را باز کنید. سپس باید این فایل ها را با استفاده از یک سرویس گیرنده FTP در وب سایت خود آپلود کنید.

چگونه بدون اینکه اطلاعات از دست برود وردپرس را حذف و دوباره نصب کنیم؟

پس از آپلود فایل های وردپرس، به سایت وردپرسی خود مراجعه کنید. پس از ان وردپرس از شما می خواهد تا اطلاعات پایگاه داده خود را وارد کنید.

آموزش حذف و نصب مجدد وردپرس

شما باید نام پایگاه داده، نام کاربری و رمز عبوری که قبلا ایجاد کرده اید را وارد نمائید. پس از تکمیل اطلاعات، برای ادامه روی دکمه ارسال کلیک کنید. پس از اتصال موفق، با یک پیغام موفقیت آمیز مواجه می شوید. اکنون می توانید برای ادامه روی دکمه Run Install  کلیک کنید.

بیشتر بخوانید: آموزش درون ریزی و برون ریزی در وردپرس + بهترین افزونه ها

آموزش حدف وردپرس و نصب دوباره آن

در مرحله بعد، وردپرس از شما می خواهد که اطلاعات سایت خود مانند: عنوان سایت، توضیحات، آدرس ایمیل مدیریت و رمز عبور را وارد کنید.

پاک کردن وردپرس و نصب دوباره آن

در نهایت بعد از اینکه اطلاعات خواسته شده را پر کنید، روی دکمه “نصب وردپرس” کلیک نمائید. پس از آن وردپرس به خوبی برای شما نصب خواهد شد. حال می توانید با استفاده از نام کاربری و رمز عبوری که قبلاً وارد کرده اید، وارد بخش پیشخوان وردپرس خود شوید.

حال پس از اینکه وارد پنل مدیریتی خود شدید، باید محتوای پیش فرض را حذف نمائید. برای انجام اینکار وارد “نوشته ها” شوید و سپس پست “سلام دنیا” را حذف کنید. همچنین به بخش “نظرات” مراجعه کرده و نظرات پیش فرض را حذف نمائید. در گام آخر به برگه ها بروید و صفحه نمونه را حذف کنید.

بیشتر بخوانید: چگونه افزونه وردپرس طراحی کنیم؟ 

مرحله 6: فایل ها، تصاویر و قالب را بازیابی کنید

در مرحله بعدی از آموزش حدف وردپرس و نصب دوباره آن ، شما باید فایل ها، تصاویر و قالب خود را بازیابی کنید. برای انجام این کار، در ابتدا وارد کنترل پنل هاست خود شوید و سپس به پوشه wp-content مراجعه کنید. در مرحله بعد، باید پوشه /wp-content/uploads/ را از رایانه خود انتخاب کرده و آن را در وب سایت خود آپلود نمائید.

حدف وردپرس از روی هاست و نصب دوباره آن

بیشتر بخوانید: آموزش دسته بندی محصولات در فروشگاه وردپرس ووکامرس

مرحله 7: درون ریزی محتوا 

در مرحله بعدی نوبت به درون ریزی پست ‌ها، صفحات، دسته بندی‌ها، برچسب ‌ها و … می رسد. برای انجام اینکار، وارد پیشخوان وردپرس خود شوید و سپس از بخش “ابزارها” روی گزینه “درون ریزی” کلیک نمائید. سپس در زیر وردپرس، روی لینک “الآن نصب کن” کلیک کنید.

حذف وردپرس از هاست و نصب مجدد آن

اکنون وردپرس وارد کننده وردپرس را دانلود و نصب می کند. پس از آن باید روی لینک «اجرای واردکننده» کلیک کنید. سپس کافیست روی دکمه “انتخاب فایل” کلیک کنید و فایل XML را که در مرحله 2 دانلود کرده اید را در این مرحله بارگذاری نمائید.

اموزش حذف وردپرس و نصب دوباره آن

برای ادامه روی دکمه “آپلود فایل و وارد کردن” کلیک کنید. پس از آن وردپرس محتوای شما را درون ریزی می کند. پس از آن می توانید وارد سایت خود شوید.

بیشتر بخوانید: آموزش راه اندازی بسته نصب آسان قالب وردپرس در لوکال هاست و زمپ

سوالات متداول

آیا می‌توان بدون از دست رفتن اطلاعات و تنظیمات وردپرس آن را حذف و دوباره نصب کرد؟

بله، اگر تمامی مراحلی را که در این آموزش به شما توضیح دادیم را به درستی اجرا می کنید، می توانید بدون هیچ مشکلی اقدام وردپرس خود را حذف و نصب کنید. فقط فراموش نکنید که قبل از انجام هرگونه اقدامی حتماً یک نسخه پشتیبان از سایت خود تهیه کنید.

چه زمان نیاز است که وردپرس را حذف و دوباره نصب کنیم؟

دلایل مختلفی وجود دارد که ممکن است باعث شود شما مجبور شوید وردپرس را حذف و مجدداً نصب کنید. برخی از این دلایل عبارت است از: ممکن است شما با ساختار کلی سایتتان مشکل داشته باشید، ممکن است در سایت شما یکسری خطاها رخ دهد که نمی توانید آنها را رفع نمائید، ممکن است وردپرس شما هک شده باشد و مجبور شوید دوباره وردپرس را نصب کنید، ممکن است سایت شما مطالب زیادی داشته باشد که بخواهید آنها را حذف و از اول شروع به فعالیت کنید و بسیاری از دلایل دیگر...

مخفی کردن نوار ابزار مدیریت وردپرس | آموزش حذف نوار ابزار پنل مدیریت وردپرس برای کاربران

آموزش راه اندازی بسته نصب آسان قالب وردپرس در هاست سی پنل + ویدئو

آموزش درون ریزی و برون ریزی مشتریان ووکامرس و کاربران وردپرس

نحوه حذف کامل و همیشگی افزونه از وردپرس

آموزش درون ریزی و برون ریزی در وردپرس

آموزش نحوه درون ریزی قالب المنتور

 

جمع بندی: نحوه حذف و نصب مجدد وردپرس بدون از بین رفتن اطلاعات

در برخی از مواقع ممکن است در سایت خود با مشکلاتی روبه رو شوید که تنها راه حل رفع کردن آنها، حذف و نصب وردپرس می باشد. به همین منظور ما در این مطلب نحوه حذف وردپرس و نصب مجدد آن را با استفاده از 7 مرحله به شما عزیزان آموزش دادیم. امیدوارم این مطلب مورد رضایت شما قرار گرفته باشد.

منبع: wpbeginner

درباره نویسنده



امیر حسین مهرنیا
( عضو از 6 سال قبل )
  • 5 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 0 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

مطالب مرتبط



شوک محتوایی چیست + راه‌های مقابله با شوک محتوا (Content Shock)

46
0
شوک محتوا (Content Shock) پدیده ای است که امروزه با آن مواجه هستیم. در واقع زمانی که ما با حجم عظیمی از محتوا روبه رو شویم، شوک محتوایی ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

قرار دادن صحفه اختصاصی برای خطای پایگاه داده

1074
0
سلام دوستان عزیز با یه پست دیگه در خدمت شما هستیم با آموزش قرار دادن صحفه قرار دادن صحفه اختصاصی برای خطای پایگاه داده یا همون خطای ۵۰۳ ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

نسخه ۴٫۹٫۸ وردپرس منتشر شد

1054
1
وردپرس به تازگی بروز رسانی تازه ای انجام داده و نسخه جدیدی را عرضه کرده است: نسخه ۴٫۹٫۸ نسخه ۴٫۹٫۸ وردپرس شامل رفع مشکلاتی است که توسط تیم هسته ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

پلاگین های تقلبی وردپرس و چیزهایی که لازم است بدانید

1272
0
برنامه های زیادی وجود دارند که باعث صرفه جویی در وقت می شوند، فریمورک های سی اس اس و کتابخانه های جاوااسکریپت که به عنوان یک توسعه دهنده ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش ایجاد منو های همبرگری یا Burger Menu در سایت های وردپرسی

6638
0
اگر از موبایل خود برای وبگردی استفاده کرده باشید، حتما به سایت های زیادی برخورده اید که از Burger Menu استفاده می کنند. این ها منوهایی هستند که ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

+60 کلید میانبر وردپرس برای افزایش سرعت تایپ و تولید محتوا

1213
0
احتمالاً بسیاری از کاربران با کلیدهای میانبر وردپرس آشنایی ندارند و شاید اصلاً ندانند که وردپرس هم مانند سایر برنامه ها دارای کلیدهای میانبر است که به کمک ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

سئو منفی چیست + روش‌های مقابله با Negative Seo

61
0
سئو منفی که به Google Bowling نیز معروف می باشد در گذشته یک تهدید بسیار بزرگ برای وب سایت ها و مدیران کسب و کارهای آنلاین محسوب می ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

بهترین افزونه جستجو وردپرس | 11 پلاگین پیشرفته و حرفه ای سرچ وردپرس

4908
0
یکی از مهم ترین موضوعاتی که روی موفقیت وب سایت شما تاثیرگذر است، ایجاد تجربه کاربری مناسب برای کاربران می باشد. شما باید از هر روشی استفاده کنید ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب