آموزش نحوه تغییر و بازیابی رمز عبور (پسورد) ورود به پنل مدیریت وردپرس

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 1 رای , میانگین : 5,00 از 5)
بارگذاری...

برای اینکه بتوانید وارد پنل مدیریتی خود در سایت شوید، نیاز به رمزعبور خواهید داشت، فراموشی رمز عبور وردپرس می تواند به معنای از دست رفتن کنترل سایت شما باشد. اگر شما رمز عبور خود را فراموش کرده باشید، لینکی به نام فراموشی رمز عبور در صفحه ورود به وردپرس وجود دارد که می توانید از طریق آن اقدام به ایجاد رمز عبور جدید نمائید، اما در برخی از مواقع ممکن است با کلیک بر روی لینک، هیچ گونه پیامی برای ایمیل شما ارسال نشود، در این صورت باید به صورت دستی اقدام به بازیابی پسورد وردپرس خود کنید. به همین منظور ما در این مطلب قصد داریم نحوه تغییر رمز ورود وردپرس و بازگردانی رمز ورود به وردپرس را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

تغییر رمز ورود وردپرس

بیشتر بخوانید: فعال سازی رایگان ssl در وردپرس | چگونه برای سایت وردپرسی اس اس ال رایگان دریافت کنیم؟ 

آموزش عوض کردن کلمه عبور مدیریت وردپرس

تغییر رمز عبور وردپرس کار چندان پیچیده ای نیست. در واقع؛ این اغلب یکی از هوشمندانه ترین کارهایی است که می توانید برای افزایش امنیت سایت خود انجام دهید، به خصوص اگر از رمزهای عبور در چندین پلتفرم استفاده مجدد می کنید، به روز رسانی های دوره ای شانس شما را برای دسترسی شخص دیگری به حساب های شما کاهش می دهد. روش های مختلفی برای تغییر رمز پنل مدیریت وردپرس وجود دارد که در ادامه مطلب آنها را به شما معرفی خواهیم کرد.

1- تغییر رمز ورود وردپرس از طریق فراموشی رمز عبور

هر وب سایت وردپرسی دارای یک صفحه ورود به سیستم می باشد، حتی اگر شما تنها کاربر ثبت نام شده برای کل سایت باشید. صفحه ورود وردپرس همانند تصویر زیر می باشد:

تغییر رمز ورود وردپرس از طریق فراموشی رمز عبور

حال در این صفحه شما با دو فیلد نام کاربری و رمز عبور مواجه خواهید شد که برای ورود به پنل باید آنها را وارد کنید، در غیر این صورت شما نمی توانید دسترسی به پیشخوان وردپرس خود داشته باشید. از آنجایی که در حال خواندن این مطلب هستید، به احتمال خیلی زیاد رمز عبور خود را فراموش کرده اید، بنابراین اولین حرکت شما باید این باشد که روی گزینه  “رمزعبورتان را گم کرده اید؟” کلیک نمائید.

در مرحله بعد، وردپرس از شما می خواهد که نام کاربری یا ایمیل مرتبط با حساب خود را وارد کنید. ادامه دهید و این کار را انجام دهید، سپس بر روی دکمه دریافت رمز عبور جدید کلیک نمائید.

سپس وردپرس یک ایمیل برای شما ارسال می کند که به شما اطلاع می دهد که شخصی درخواست بازگردانی رمز ورود به وردپرس شما را داده است. حال شما باید روی لینکی که برای شما ارسال شده است، کلیک کنید. سپس یک صفحه جدید برای شما باز می شود که شما می توانید در این صفحه یک رمز عبور جدید ایجاد نمائید. همچنین شما می توانید از رمزعبوری که خود وردپرس به شما می دهد هم استفاده کنید. توصیه ما این است که از رمز عبوری که وردپرس پیشنهاد می دهد استفاده کنید، زیرا قدرتمند تر می باشد.

بازیابی پسورد وردپرس

در نهایت، پس از انتخاب رمز عبور، دکمه “ریست وردپرس” را انتخاب کنید. سپس، اگر همه چیز به خوبی پیش رفت، یک پیام تأیید را مشاهده خواهید کرد. پس از آن می توانید به سادگی وارد پنل مدیریتی خود شوید.

بیشتر بخوانید: آموزش فعال سازی دیباگ وردپرس (حالت اشکال زدایی) با افزونه و بدون افزونه 

2- تغییر رمز وردپرس از داشبورد

اگر شما می ‌توانید بدون هیچ مشکلی وارد داشبورد وردپرس خود شوید، می ‌توانید بدون نیاز به استفاده از ایمیل، اقدام به تغییر رمز ورود به پیشخوان وردپرس خود نمائید. همچنین این روش بسیار ساده است و شما می توانید در مدت زمان بسیار کم رمزعبور خود را تغییر دهید.

برای انجام اینکار، در ابتدا وارد پیشخوان وردپرس خود شوید و سپس از بخش “کاربران” روی گزینه “شناسنامه” کلیک کنید. این بخش شامل تمام اطلاعات مرتبط با حساب کاربری شما، از نام کامل گرفته تا نام کاربری، ایمیل و حتی تصویر نمایه شما می باشد. مهم تر از همه، وقتی شما صفحه را به سمت پایین اسکرول می کنید،با بخشی به نام ” مدیریت حساب” مواجه می شوید که در آن می توانید رمز عبور وردپرس خود را تغییر دهید، حتی اگر رمز فعلی را به خاطر ندارید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که روی دکمه “ رمز تازه”  کلیک کنید.

تغییر رمز وردپرس از داشبورد

وقتی این کار را انجام می دهید، وردپرس یک رمز عبور امن برای شما ایجاد می کند. با این حال، می توانید آن رمز عبور را حذف کرده و هر رمزی را که خودتان می خواهید وارد نمائید. رمزعبوری که خود وردپرس برای شما ایجاد می کند ( همانند تصویر زیر) بسیار قدرتمند می باشد، بنابراین در صورت تمایل می توانید از آن برای عوض کردن کلمه عبور مدیریت وردپرس استفاده کنید.

فراموشی رمز عبور وردپرس

در نهایت بعد از اینکه رمزعبور خود را ایجاد کردید، از انتهای صفحه روی دکمه “بروزرسانی شناسنامه” کلیک نمائید.

بیشتر بخوانید: نمایش تعداد پست ها در وردپرس | آموزش تنظیم تعداد پست های نمایش داده شده در وردپرس 

3- تغییر رمز عبور وردپرس از طریق دیتابیس

یکی دیگر از روش های تغییر رمز، تغییر رمز ورود از طریق phpMyAdmin می باشد. این روش کاملاً با دو روش اول متفاوت است و فقط در صورتی باید از آن استفاده کنید که به ایمیل و پیشخوان وردپرس خود دسترسی ندارید. هر زمان که تغییری در وردپرس ایجاد می کنید، پلتفرم آن اطلاعات را در پایگاه داده سایت شما ذخیره می کند. حال در پایگاه داده خود، می‌ توانید هر مقدار را در سایت خود پیدا کنید، از جمله رمزهای عبور حساب خود و دیگران. البته وردپرس آن اطلاعات را نیز رمزگذاری می کند. ویرایش پایگاه داده وردپرس یک فرآیند بسیار حساسی می باشد که اگر اشتباهی در آن رخ دهد می تواند باعث آسیب دیدن سایت شما شود.

نکته: قبل از اینکه هرگونه تغییری در پایگاه داده وردپرس خود ایجاد کنید، حتماً یک نسخه پشتیبان از تمامی بخش های مختلف سایت خود تهیه کنید تا در صورت بروز هر گونه مشکل، اطلاعات سایت شما حفظ شود.

در بیشتر موارد، ارائه دهنده میزبانی وب شما از طریق کنترل پنل دسترسی به پایگاه داده را برای شما فراهم می کند. به عنوان مثال، اگر از کنترل پنل سی پنل استفاده می کنید، بخشی به نام پایگاه داده را مشاهده خواهید کرد. در ادامه شما را با تغییر رمز عبور وردپرس از هاست آشنا می کنیم.

ابتدا باید وارد کنترل پنل حساب میزبانی وردپرس خود شوید. پس از آن در قسمت Databases بر روی گزینه phpMyAdmin کلیک کنید.

تغییر رمز عبور وردپرس از طریق دیتابیس

phpMyAdmin ابزار قدرتمندی است که شما را قادر می سازد تا پایگاه داده های خود را مشاهده کرده و با استفاده از یک رابط کاربری ساده با آنها تعامل داشته باشید. وقتی به آن دسترسی پیدا کردید، لیستی از تمام پایگاه های داده خود را در سمت چپ صفحه مشاهده خواهید کرد:

بازگردانی رمز ورود به وردپرس

بیشتر بخوانید: وقتی از ناحیه مدیریت وردپرس قفل شده اید چه کاری باید انجام دهید

در مثال بالا، ما از یک حساب میزبانی واحد برای چندین سایت وردپرس استفاده می کنیم، به همین دلیل است که شما موارد زیادی را در آن لیست مشاهده نمی کنید. در صفحه بعدی، تمام جداول تشکیل دهنده پایگاه داده شما را در سمت راست مشاهده خواهید کرد. به عنوان مثال، جداول برای نظرات، پست ها و حتی کاربران سایت شما وجود دارد، چیزی شبیه به تصویر زیر:

بازگردانی رمز ورود به وردپرس

پس از آن، لیست جداول در پایگاه داده وردپرس خود را مشاهده خواهید کرد. شما باید به دنبال جدول wp_users در این لیست بگردید و روی پیوند “Browse” در کنار آن کلیک کنید.

عوض کردن کلمه عبور مدیریت وردپرس

با این کار لیستی از تمام کاربران سایت وردپرسی شما نشان داده می شود. در این صفحه باید بر روی لینک ویرایش در کنار حساب کاربری خود کلیک کنید.

عوض کردن کلمه عبور مدیریت وردپرس

سپس PhpMyAdmin فرمی را با تمام فیلدهای اطلاعات کاربر به شما نشان می دهد. حال شما باید مقدار موجود در قسمت user_pass را حذف کرده و رمز عبور جدید خود را جایگزین آن کنید. بعد از آن در زیر ستون تابع، MD5  را از منوی کشویی انتخاب کنید و روی دکمه Go کلیک نمائید.

تغییر رمز ورود وردپرس

پس از آن شما با موفقیت اقدام به تغییر رمز وردپرس در سی پنل خود کرده اید.

بیشتر بخوانید: 4 روش برای حفاظت از رمز عبور پیشخوان وردپرس

جمع بندی: اموزش تغییر پسورد وردپرس

بازیابی پسورد وردپرس  و یا بازگردانی رمز ورود به وردپرس کار چندان پیچیده ای نیست. با این حال، این فرآیند اغلب مستلزم دسترسی شما به ایمیلی است که هنگام ثبت نام استفاده کرده اید. حال اگر شما به هرطریقی به ایمیل خود دسترسی ندارید، وردپرس این امکان را به شما می دهد تا از طریق پیشخوان و یا هاست اقدام به عوض کردن کلمه عبور مدیریت وردپرس نمائید. ما در این مطلب نحوه تغییر رمز ورود وردپرس را با استفاده از 3 روش مختلف به شما عزیزان آموزش دادیم. امیدوارم این مطلب مورد رضایت شما قرار گرفته باشد.

منبع: hostinger

درباره نویسنده



میلاد انوش
( عضو از 3 سال قبل )
  • 900 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 1 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



AMP چیست و تاثیر شتاب دهنده نسخه موبایل بر سئوی سایت

2251
3
یکی از ابزارهای کاربردی که گوگل جدیداً آن را معرفی کرده است، ابزار AMP می باشد. با توجه به رشد روز افزون استفاده از گوشی موبایل و دسترسی ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

نحوه ی ایجاد یک سایت سفارشی وردپرسی بدون استفاده از کد

1341
0
ایجاد یک سایت وردپرس یک فرایند ساده نیست. برای انجام آن شما باید یک قالب خریداری نمایید و با طراحی های جذاب آن را طراحی کنید شما نیاز به ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

بررسی تفاوت تجربه کاربری و رابط کاربری (فرق UI و UX)

257
0
تفاوت های تجربه کاربری و رابط کاربری چیست؟ در طراحی دیجیتال، رابط کاربری (UI) به تعامل، ظاهر و احساس یک صفحه محصول یا صفحه وب اشاره دارد، در ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش وسط چین کردن ویدئو در سایت های وردپرس

3551
2
به وسط چین کردن ویدئو در سایت وردپرس فکر می کنید؟ به صورت پیش فرض، اگر عرض ویدئوی شما کمتر از عرض مقاله در سایت باشد، وردپرس به ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

معرفی سایت وردپرسی به گوگل وبمستر

1676
0
سلام دوستان عزیز ! از اینکه با وبسایت نوین وردپرس همراه هستید صمیمانه سپاسگذاریم. با یکی دیگر از افزونه های مفید وردپرس در خدمت شما هستیم. با ما ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش تنظیمات مالیات در ووکامرس به زبان ساده

622
0
اگر قصد راه‌اندازی یک فروشگاه آنلاین با استفاده از ووکامرس را دارید، بخش مالیات است. با استفاده از این بخش شما می‌توانید درصدی را به عنوان مالیات بر ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش نحوه تبدیل تصاویر به WebP در وردپرس

518
0
فشرده‌سازی و بهینه‌سازی تصویر به یک استاندارد بسیار مهم در توسعه وب‌سایت وردپرس تبدیل شده است. یکی از فاکتورهای مهم رتبه‌بندی گوگل، اندازه و تعداد تصاویر است که ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

معرفی بهترین سایت های همکاری در فروش ایرانی

2553
0
در طول سال‌های اخیر، بازاریابی وابسته یا همان افیلیت مارکتینگ به عنوان یک استراتژی مقرون به صرفه برای رشد کسب و کارها محسوب شده و روز به روز ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب