آموزش فشرده کردن (Minify) فایل های CSS و JavaScript در وردپرس

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 1 رای , میانگین : 5,00 از 5)
بارگذاری...

آیا قصد دارید فایل های سایت خود را فشرده کنید؟ به طور کلی؛ فشرده کردن فایل های CSS و JavaScript در وردپرس می تواند به بارگذاری سریع ‌تر و افزایش سرعت سایت شما کمک کند. به همین منظور ما در این مطلب قصد داریم نحوه فشرده کردن فایل های CSS و JavaScript در وردپرس را با استفاده از روش های مختلف در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. با ما همراه باشید.

فشرده کردن (Minify) فایل های CSS و JavaScript

فشرده سازی (Minify) چیست و چه موقع به آن نیاز دارید؟

فشرده سازی یا همان Minify روشی است که با استفاده از آن می توانید حجم فایل های موجود در سایت خود را کم کنید. اینکار با حذف فضاهای خالی و کارکترهای غیرضروری از کدها انجام می شود. معمولاً از این روش برای فایل هایی استفاده می شود که به مرورگر کاربر ارسال می شود. این فایل ها شامل فایل های HTML، CSS و جاوااسکریپت می شود. همچنین شما می توانید فایل های PHP را نیز فشرده سازی بکنید، اما باید بدانید که PHP یک زبان برنامه نویسی سمت سرور است و فشرده سازی آن سرعت بارگذاری صفحات برای کاربران را بهبود نخواهد بخشید. به طور کلی می توان گفت؛ اگر می خواهید سرعت بارگذاری وب سایت خود را به یکباره افزایش دهید، فشرده کردن فایل‌های css در وردپرس می تواند یک انتخاب عالی باشد. در ادامه شما را با راه های کاهش حجم فایل‌ های JS و CSS در وردپرس آشنا می کنیم.

پیشنهاد محصول » خرید افزونه داپلیکیتور پرو

روش های کاهش حجم فایل‌ های JS و CSS در وردپرس

همانطور که اشاره شد، با فشرده کردن فایل های css و جاوا اسکریپت در وردپرس می توانید تا حدود خیلی زیاد سرعت بارگذاری وب سایت خود را بالا ببرید که این موضوع نه تنها به بهبود رتبه شما در گوگل کمک می کند، بلکه باعث رضایت بیشتر کاربران از شما نیز می شود. همراه ما باشید تا آموزش بهینه سازی فایل های CSS JS در وردپرس را با استفاده از 3 روش مختلف در اختیار شما قرار دهیم.

  1. نحوه فشرده کردن فایل های CSS و JavaScript در وردپرس با افزونه WP Rocket
  2. آموزش minify کردن فایل های css و جاوا اسکریپت با استفاده از هاست
  3. راه های کاهش حجم فایل‌ های JS و CSS در وردپرس با افزونه Autoptimize

در ادامه توضیحاتی در خصوص هریک از این روش ها در اختیار شما قرار می دهیم. امیدوارم تا انتهای این اموزش مارو همراهی کنید.

1- نحوه فشرده کردن فایل های CSS و JavaScript در وردپرس با افزونه WP Rocket

یکی از ساده ترین و بهترین روش ها برای فشرده سازی فایل های CSSو JavaScript در وردپرس ، استفاده از افزونه موشک وردپرس یا همان WP Rocket می باشد. این افزونه یکی از بهترین پلاگین های افزایش سرعت سایت می باشد که تاکنون ارائه شده است. در واقع این افزونه به شما این امکان را می دهد تا به سادگی کش را به وردپرس خود اضافه و سرعت وب سایت و زمان بارگذاری صفحه را به میزان قابل توجهی بهبود ببخشید.

برای انجام اینکار، در ابتدا باید افزونه WP Rocket را خریداری کرده و سپس در سایت خود نصب و فعال کنید ( برای خرید افزونه کلیک کنید ). پس از آن باید افزونه را در سایت خود نصب و فعال کنید. اگر با طریق نصب افزونه آشنایی ندارید می توانید مطلب “آموزش نصب افزونه وردپرس” را مشاهده کنید. همچنین در صورت نیاز می توانید مطلب ” آموزش کار با افزونه راکت (Wp Rocket) وردپرس” را نیز مشاهده کنید. » خرید افزونه راکت

پس از فعال شدن افزونه، وارد پیشخوان وردپرس خود شوید و سپس از بخش “تنظیمات” روی گزینه “WP Rocket” کلیک کنید. سپس وارد قسمت “بهینه‌سازی فایل” شوید.

نحوه فشرده کردن فایل های CSS و JavaScript در وردپرس

حال از این قسمت باید تیک گزینه Minify CSS files را علامت بزنید.

بیشتر بخوانید: نحوه اضافه کردن CSS در وردپرس

پس از آن افزونه WP Rocket هشداری را به شما نشان می دهد که ممکن است مواردی را در سایت شما خراب کند. نگران نباشید و ادامه دهید و در نهایت روی دکمه «فعال کردن Minify CSS” کلیک کنید. اگر در آینده مشکلی برای سایت شما رخ داد و یا سایت شما خراب شد، کافیست این گزینه را غیرفعال کنید.

فشرده سازی فایل های CSSو JavaScript در وردپرس

در مرحله بعد، از انتهای صفحه باید به بخش فایل های جاوا اسکریپت مراجعه کنید. در این بخش کافیست تیک گزینه “Minify JavaScript files” را علامت بزنید.

راه های کاهش حجم فایل‌ های JS و CSS در وردپرس

پس از آن دوباره یک هشدار به شما نشان داده می شود که بهتر است ان را فعلاً نادیده بگیرید و روی دکمه  “فعال کردن Minify JavaScript” کلیک کنید. در نهایت فراموش نکنید که تغییرات خود را ذخیره کنید. پس از انجام اینکار، افزونه به صورت خودکار شروع به فشرده کردن فایل های css و js در وردپرس شما می کند.

بیشتر بخوانید: آموزش نمایش لینک شبکه های اجتماعی نویسندگان سایت در وردپرس 

2- آموزش minify کردن فایل های css و جاوا اسکریپت با استفاده از هاست

یکی دیگر از روش های که می توانید از آن برای فشرده سازی فایل های خود استفاده کنید، مراجعه به ارائه دهنده میزبانی یا همان هاست می باشد. به عنوان مثال: ما از هاست SiteGround استفاده می کنیم، بنابراین در ادامه شما را نحوه فشرده کردن فایل های CSS و JavaScript در وردپرس با استفاده از SiteGround آشنا می کنیم.

افزونه SiteGround Optimizer یک پلاگین بهینه سازی عملکرد است که روی پلتفرم خودش کار می کند و باعث می شود زمان بارگذاری سایت شما بهبود بخشد. بنابراین باید در ابتدا افزونه SiteGround Optimizer را در سایت خود نصب و فعال کنید. این افزونه به صورت رایگان در مخزن وردپرس به ثبت رسیده که می توانید به سادگی آن را در سایت خود فعال کنید. پس از اینکه افزونه برای شما فعال شد، از بخش نوار کناری روی گزینه “SG Optimizer” کلیک کنید.

فشرده کردن فایل‌های css در وردپرس

پس از آن وارد بخش تنظیمات افزونه می شود. حال در این صفحه در ابتدا از بخش “Other Optimizations” روی دکمه “Go To Frontend” همانند تصویر زیر کلیک کنید.

بهینه سازی فایل های CSS JS در وردپرس

در صفحه بعدی، باید گزینه “Minify CSS files” را فعال کنید.

فشرده کردن فایل های css و جاوا اسکریپت در وردپرس

در مرحله بعد، به تب جاوا اسکریپت مراجعه کنید و سپس گزینه «کوچک کردن فایل‌های جاوا اسکریپت» را فعال نمائید. پس از آن افزونه شروع به فشرده سازی فایل های CSSو JavaScript در وردپرس می کند.

بیشتر بخوانید: آموزش نحوه اضافه کردن کد سفارشی در وردپرس 

3- راه های کاهش حجم فایل‌ های JS و CSS در وردپرس با افزونه Autoptimize

یکی دیگر از روش هایی که می توانید به کمک آن اقدام به فشرده کردن فایل های خود کنید، استفاده از افزونه Autoptimize می باشد. این افزونه به صورت رایگان در مخزن وردپرس به ثبت رسیده و تا اکنون بیش از 1 میلیون نصب فعال را به خود اختصاص داده است.

در اولین قدم باید این افزونه را در سایت خود نصب و فعال کنید. پس از فعال شدن افزونه از بخش “تنظیمات” روی گزینه “Autoptimize” کلیک کنید. حال در این قسمت، ابتدا باید تیک گزینه “بهینه سازی کد جاوا اسکریپت” را در زیر گزینه های جاوا اسکریپت بزنید.

فشرده کردن فایل های css و js در وردپرس

پس از آن، صفحه را به سمت پایین اسکرول کنید تا وارد بخش گزینه های CSS شوید. سپس در این قسمت تیک گزینه “بهینه‌سازی کد CSS” را علامت بزنید.

روش های کاهش حجم فایل‌ های JS و CSS در وردپرس

در نهایت فراموش نکنید که تغییرات خود را ذخیره کنید تا افزونه شروع به فشرده سازی فایل های سایت شما کند.

بیشتر بخوانید: آموزش حل مشکل Render-Blocking جاوا اسکریپت و CSS در وردپرس

سوالات متداول

افزونه های مختلفی هم به صورت رایگان و هم به صورت پولی وجود دارد که می توانید از آنها برای فشرده سازی فایل های خود استفاده کنید. اگر قصد دارید از یک افزونه پرمیوم استفاده کنید، بی تردید افزونه WP Rocket یکی از بهترین پلاگین ها برای فشرده سازی فایل ها محسوب می شود. در صورتی که می خواهید از افزونه رایگان استفاده کنید، پینهاد ما به شما افزونه Autoptimize می باشد.

چرا باید کدهای CSS و JavaScript در وردپرس را فشرده کنیم؟

با استفاده از این تکنیک می توانید سرعت بارگذاری وب سایت خود را به میزان قابل توجهی افزایش دهید.

بیشتر بخوانید: آموزش اضافه کردن استایل دلخواه به ابزارک ها در وردپرس

جمع بندی: راه های کاهش حجم فایل‌ های JS و CSS در وردپرس

همانطور که اشاره شد، با فشرده سازی فایل های CSSو JavaScript در وردپرس حجم فایل های سایت شما کم می شود که این موضوع باعث می شود سایت شما با سرعت بالاتری برای کاربران بارگذاری شود. ما در این مطلب نحوه فشرده کردن فایل های CSS و JavaScript در وردپرس را با استفاده از 3 روش مختلف به شما آموزش دادیم. امیدوارم این مطلب مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.

منبع: wpbeginner

درباره نویسنده



تیم تحریریه نوین وردپرس
( عضو از 4 سال قبل )
  • 1276 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 5 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



چگونه به نویسندگان اجازه دهیم صفحات خاص را ویرایش کنند؟

1652
0
آیا شما می خواهید ویرایشگرهای وردپرس را فقط برای ویرایش صفحات خاص در وب سایت خود محدود کنید؟ به طور پیشفرض کاربر ویرایشگر می تواند هر صفحه یا ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

حداقل مقدار منابع لازم (رم، هسته، فضا) برای راه اندازی یک سایت

771
0
اگر شما قصد طراحی سایت دارید ممکن است بخواهید بدانید که حداقل منابع لازم برای راه‌اندازی سایت چگونه است! در واقع  انتخاب فضا، رم و هسته از جمله ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

تعرفه حقوق گرافیست در سال 1403 چقدر است؟

1017
0
یکی از رشته های پرطرفدار در میان رشته های هنر، طراحی گرافیک می باشد. تقریباً می توان گفت تمامی شرکت ها به یک طراح متخصص گرافیک نیاز دارند. ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

افزودن آیکون های شبکه های اجتماعی در وردپرس Simple Social Icons

12000
10
با سلام با افزونه رایگان وکاربردی در خدمت شما هستیم .این افزونه رایگان Simple Social Icons  نام دارد. استفاده از این آیکون های اجتماعی بسیار ساده است این افزونه ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

نمایش رمز عبور یا مخفی کردن آن در وردپرس با افزونه hide show password

2842
0
حتما تا کنون در سایت های مختلفی و در بخش فرم ورود امکانی به نام نمایش رمز عبور را مشاهده کرده اید که این امکان ممکن است به ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

راهنمای رفع خطای Discovered currently not indexed

252
0
خطای Discovered currently not indexed یکی از خطاهایی است که ممکن است برای هر وب سایتی رخ دهد. در واقع این یک خطای رایجی است که در گوگل ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

افزونه Advanced access manager تعیین سطح دسترسی کاربران در وردپرس

5834
1
یکی از مهم ترین بخش های یک وب سایت وردپرس، بخش کاربران و نقش های کاربری آنهاست. در بخش کاربران شما می توانید کاربرانی را که در سایت ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش کاهش خطای داخلی سرور در وردپرس

1471
0
چگونه خطای داخلی سرور را در وردپرس حل کنیم؟ حتما تا به حال در حال مرور وب با اخطار HTTP 500 یعنی خطای داخلی سرور مواجه شدید، ولی وقتی ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب