آموزش ساخت فرم ثبت نام وردپرس بدون افزونه

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 1 رای , میانگین : 5,00 از 5)
بارگذاری...

فرم ثبت نام وردپرس یکی از مهم ترین بخش های هر نوع وب سایتی می باشد که کاربران می توانند از طریق آن وارد حساب کاربری خود شوند. برای ساخت فرم ثبت نام حتماً نیازی نیست که افزونه نصب کنید، بلکه شما می توانید بدون نیاز به افزونه هم اقدام به طراحی فرم ثبت نام در سایت خود نمائید. خوشبختانه، وردپرس دارای ویژگی های پیش فرض ثبت نام کاربر است. ایجاد یک فرم ثبت نام و ورود کاربر ساده در وردپرس با قابلیت عضویت پیش فرض وردپرس بسیار ساده و بدون هیچ افزودنی اضافی انجام می شود. اما ویژگی های پیش فرض ثبت نام ممکن است برای برخی از کاربران کافی نباشد. برای آن، افزونه های سفارشی مانند ثبت نام کاربر وجود دارد.

به همین منظور ما در این مطلب قصد داریم آموزش ساخت فرم ثبت نام وردپرس بدون افزونه را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید: آموزش ساخت فرم دیدگاه ها در وردپرس در چند گام

چرا از فرم های ثبت نام کاربر در وردپرس استفاده کنیم؟

قبل از اینکه شما را با نحوه ساخت فرم ثبت نام وردپرس بدون افزونه آشنا کنیم، اجازه دهید در مورد اینکه چرا فرد به فرم های ثبت نام کاربر برای سایت وردپرس خود نیاز دارد صحبت کنیم. در اصل، شما از فرم‌های ثبت نام فرانت اند استفاده می‌ کنید تا به کاربران اجازه دهید در وب ‌سایت شما ثبت کنند. حال، این برای شما به عنوان یک صاحب وب سایت چه معنایی دارد؟

  • اول از همه، شما مجبور نیستید از طریق داشبود پیشخوان وردپرس کاربران فردی را به وب سایت خود اضافه کنید. بلکه فرم های ثبت نام راه بسیار موثرتری برای ایجاد کاربران وردپرس هستند.
  • شما می توانید به صورت خودکار نقش های کاربری خاصی را به افرادی که از طریق فرم های جلویی ثبت نام می کنند اختصاص دهید. این امر نیاز به تنظیم نقش های کاربر برای هر کاربر به صورت دستی را از بین می برد.
  • در نهایت شما می توانید اطلاعات کاربران خود را برای کمپین های بازاریابی ایمیلی از طریق فرم های ثبت نام جمع آوری کنید.

یک نکته دیگر این است که بهتر است از فرم های ثبت نام کاربر استفاده کنید. خوب، در واقع دو راه وجود دارد که می توانید فرم های ثبت نام فرانت اند را به وب سایت خود اضافه کنید. در واقع شما می توانید یا از ویژگی عضویت پیش فرض وردپرس یا افزونه های فرم ثبت نام کاربر استفاده نمائید.

بیشتر بخوانید: آموزش صدور فاکتور در ووکامرس به صورت گام به گام

بهترین راه برای ایجاد فرم های ثبت نام در وردپرس چیست؟

همانطور که می دانید قابلیت ثبت نام پیش فرض وردپرس عملکرد سریع و خوبی دارد. اما فرض کنید می خواهید بر ایجاد، سفارشی سازی و نمایش فرم های ثبت نام مدیریت کامل داشته باشید. در این صورت، هیچ گزینه ای بهتر از افزونه های ثبت نام کاربر برای شما وجود ندارد. بهترین افزونه ای که در حال حاضر می توانید برای این کار استفاده کنید، افزونه User Registration می باشد.

آموزش ساخت فرم ثبت نام وردپرس بدون افزونه

این افزونه وردپرس دارای رابط کاربردی کشیدن و رها کردن دارد که ساخت فرم های ثبت نام و ورود را برای تمامی کاربران ساده می کند. علاوه بر این، پیکربندی تنظیمات افزونه و فرم به همین راحتی است. برخی از مزیت های دیگر افزونه عبارت است از:

  • صفحه نمایه کاربر داخلی و فرم ورود
  • گزینه سفارشی سازی برای هر فیلد در فرم
  • پشتیبانی از گوگل کپچا برای محافظت در برابر ثبت نام های هرزنامه
  • تنظیم نقش کاربر پیش فرض را برای هر فرم
  • ارسال ایمیل تایید قبل از ورود
  • فیلدهای فرم سفارشی جدا از فیلدهای پیش فرض وردپرس

بیشتر بخوانید: آموزش نحوه راه اندازی چت روم در وردپرس با کمک افزونه

آموزش ایجاد فرم ثبت نام وردپرس بدون افزونه

تا اینجای مطلب شما را با فرم ثبت نام وردپرس آشنا کردیم و به شما نشان دادیم که چه افزونه ای برای انجام اینکار مناسب می باشد. حال در ادامه مطلب همراه ما باشید تا شما را با چگونگی ساخت فرم ثبت نام وردپرس بدون افزونه به صورت کامل و تصویری آشنا کنیم.

1- به کاربران اجازه دهید با یک فرم فرانت اند در سایت شما ثبت نام کنند

اولین کاری که باید انجام دهید این است که به کاربران اجازه دهید با یک فرم فرانتد اند ثبت نام خود را انجام دهند. بنابراین، برای اینکار به بخش عمومی تنظیمات در داشبورد وردپرس خود مراجعه کنید.

نحوه ساخت فرم ثبت نام وردپرس بدون افزونه

در این قسمت، گزینه  “عضویت ” را مشاهده می کنید که به صورت پیش فرض غیرفعال است. کافیست تنها کادر کنار هر کسی می‌ تواند ثبت نام کند را علامت بزنید.  با این کار، کاربران شما اکنون می توانند خود را از طریق یک فرم جلویی ثبت نام کنند. در غیر این صورت، متا ویجت پیوند ثبت نام را برای کاربران نمایش نمی دهد.

همچنین گزینه ای به نام  “نقش پیش فرض کاربر جدید ” وجود دارد که به شما این امکان را می دهد تا یک نقش پیش فرض کاربر را تعیین کنید. شما می ‌توانید نقشی را که قصد دارید به کاربران خود اختصاص دهید از فهرست بازشو انتخاب نمائید.

آموزش ایجاد فرم ثبت نام وردپرس بدون افزونه

بیشتر بخوانید: بهترین افزونه ورود کاربران وردپرس | 7 مورد از بهترین پلاگین های عضویت کاربران وردپرس

پس از انجام هر دو این اقدامات، روی Save Changes در پایین صفحه کلیک کنید.

2- با استفاده از ویجت متا فرم ورود و ثبت نام ایجاد کنید

مرحله بعدی اضافه کردن یک متا ویجت به فوتر یا نوار کناری سایت شما است. برای این کار، از بخش “نمایش” روی گزینه “ابزارک ها” کلیک کنید.

چگونگی ساخت فرم ثبت نام وردپرس بدون افزونه

در اینجا، تمام بخش‌های یک صفحه وب را مشاهده می کنید که می ‌توانید متا ویجت را در آن قرار دهید. به یاد داشته باشید که در دسترس بودن بخش ها به قالب وردپرسی که استفاده می کنید بستگی دارد.

تنها کاری که باید انجام دهید این است که روی آیکون مثبت کلیک کنید و سپس ویجت متا را جستجو و آن را به بخش دلخواه خود اضافه نمائید. پس از آن، یک عنوان برای ویجت اضافه و سپس روی آپدیت کنید کنید.

نحوه ایجاد فرم ثبت نام وردپرس بدون افزونه

بیشتر بخوانید: آموزش ساخت حساب کاربری با المنتور | نحوه طراحی صفحه ثبت نام با المنتور پرو

اکنون، اگر به وب سایت خود بروید، یک ویجت کاملاً جدید را در فوتر پیدا خواهید کرد.

طریقه ساخت فرم ثبت نام وردپرس بدون افزونه

هنگامی که کاربر روی لینک ثبت نام کلیک می کند، به صفحه ای با فرم ثبت نام هدایت می شود. هنگامی که نام کاربری و آدرس ایمیل خود را ارسال کردند، یک ایمیل تأیید برای ورود به سیستم دریافت می کنند. با این کار، کاربران با موفقیت یک حساب کاربری در وب سایت شما ایجاد کرده اند.

آموزش ساخت فرم ثبت نام وردپرس بدون افزونه

به طور مشابه، لینک “لاگین” آنها را به فرم ورود می برد. در اینجا می توانند نام کاربری و رمز عبور را وارد کرده و وارد حساب کاربری خود شوند.

اگر کاربر قبلاً ثبت نام کرده و وارد سیستم شده باشد، به جای ثبت نام و ورود، لینک مدیریت سایت و خروج از سیستم را مشاهده می کند.

نحوه ساخت فرم ثبت نام وردپرس بدون افزونه

به همین سادگی شما توانستید بدون نیاز به هیچ افزونه ای، یک فرم ثبت نام کاربر در سایت خود اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: آموزش افزونه Advanced Database Cleaner

ساخت فرم ثبت نام وردپرس با افزونه User Registration

همانطور که قبلاً هم اشاره شد، افزونه User Registration یکی از بهترین افزونه های وردپرس برای ساخت فرم ثبت نام می باشد. شما همچنین می توانید برای ساخت فرم ثبت نام از این افزونه استفاده کنید. برای شروع، باید افزونه ثبت نام کاربر را در داشبورد وردپرس خود نصب و فعال کنید.

پس از فعال سازی افزونه، به صورت خودکار دو برگه جدید به نام های صفحه حساب کاربری و صفحه عضویت را به سایت شما اضافه می کند.

آموزش ایجاد فرم ثبت نام وردپرس بدون افزونه

همچنین، همانطور که در بالا توضیح دادیم، مطمئن شوید که گزینه عضویت را در قسمت تنظیمات عمومی فعال کرده اید. پس از آن، به تب ثبت نام کاربر بروید. سپس بر روی گزینه افزودن جدید کلیک کنید.

آموزش ساخت فرم ثبت نام وردپرس بدون افزونه

بیشتر بخوانید: اندازه استاندارد تصاویر در وردپرس

این شما را به فرم ساز با فیلدها در سمت چپ و یک فرم در سمت راست هدایت می کند. شما تنها کافیست یک عنوان برای فرم خود وارد کرده و شروع به ساخت کنید.

نحوه ساخت فرم ثبت نام وردپرس بدون افزونه

فرم قبلاً با دو فیلد فرم ارائه می شود: ایمیل کاربر و رمز عبور کاربر. حال اگر می خواهید فرم دقیق تری داشته باشید، به سادگی فیلدهای لازم را بکشید و آنها را در فرم رها کنید.

پس از اینکه تمام فیلدهای فرم مورد نیاز را اضافه کردید، می توانید به سفارشی سازی بروید. کافیست روی فیلدی که قصد دارید شخصی ‌سازی کنید کلیک نمائید. پس از آن گزینه های فیلد در پنل سمت چپ برای شما نمایان می ‌شوند.

آموزش ایجاد فرم ثبت نام وردپرس بدون افزونه

گزینه های فیلد شامل تنظیمات عمومی و پیشرفته می باشند. تنظیمات عمومی به شما این امکان را می ‌دهد مواردی مانند برچسب، توضیحات و مکان ‌گردان را تغییر دهید. به طور مشابه، تنظیمات پیشرفته به شما کمک می کند تا یک کلاس سفارشی اضافه کنید. همچنین گزینه های اضافی برای فیلدهای خاص مانند نام کاربری پیدا خواهید کرد.

چگونگی ساخت فرم ثبت نام وردپرس بدون افزونه

علاوه بر این، باید تنظیمات فرم را نیز پیکربندی کنید. از تنظیمات فرم، می‌ توانید یک نقش پیش ‌فرض کاربر، گزینه‌های ورود، فعال کردن کپچا، فعال کردن رمز عبور قوی و موارد دیگر را تنظیم نمائید.

نحوه ایجاد فرم ثبت نام وردپرس بدون افزونه

بیشتر بخوانید: 16 تا از بهترین افزونه های فرم ساز وردپرس برای ساخت فرم زیبا

پس از انجام این کار، روی Create Form در بالای صفحه کلیک کنید.

اکنون، تنها کاری که باید انجام دهید این است که این فرم را در سایت وردپرس خود نمایش دهید. برای این کار، کد کوتاه را کپی و  سپس صفحه یا پستی را که می خواهید فرم را در آن نشان دهید باز کنید.

آموزش ساخت فرم ثبت نام وردپرس بدون افزونه

سپس بلوک شورتکد را اضافه کرده و کد کوتاه را در آنجا قرار دهید.

نحوه ساخت فرم ثبت نام وردپرس بدون افزونه

در نهایت روی دکمه منتشر کنید کنید تا تغییرات شما اعمال شود.

بیشتر بخوانید: جستجوی معنایی یا Semantic Search چیست؟

سوالات متداول

آیا می توان بدون افزوته در وردپرس فرم ثبت نام ایجاد کنیم؟

بله. خوشبختانه وردپرس دارای بخشی به نام صبت نام کاربر است که شما می توانید از آن برای ساخت فرم ثبت نام بدون نیاز به نصب هیچ افزونه ای استفاده کنید.

فرم ثبت نام وردپرس چه محدودیت هایی دارد؟

فرم ثبت نام پیش فرض وردپرس دارای محدودیت های مختلفی می باشد از جمله اینکه شما نمی توانید تمامی تنظیمات را پیکربندی کنید، گزینه ای برای سفارشی سازی استایل فرم وجود ندارد و... به همین دلیل اگر قصد دارید یک فرم ثبت نام حرفه ای ایجاد کنید، بهتر است از افزونه کمک بگیرید، زیرا با افزونه شما می توانید مدیریت کاملی روی تمامی بخش های فرم خود داشته باشید.

 

جمع بندی: نحوه ایجاد فرم ثبت نام وردپرس بدون افزونه

فرم ثبت نام از جمله مهم ترین بخش های هر نوع وب سایتی محسوب می شود. خوشبختانه برای ساخت فرم کار چندان سختی در پیش ندارید و شما می توانید هم از طریق افزونه و هم بدون افزونه این قابلیت را به سایت خود اضافه کنید. ما در این مطلب آموزش ساخت فرم ثبت نام وردپرس بدون افزونه را در اختیار شما عزیزان قرار دادیم. امیدوارم این مطلب مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.

منبع: wpeverest

درباره نویسنده



میلاد انوش
( عضو از 3 سال قبل )
  • 900 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 1 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

مطالب مرتبط



آموزش رفع خطای Page actions are temporarily disabled در سرچ کنسول

91
0
گوگل سرچ کنسول یکی از بهترین و پرکاربردترین ابزارها است که می تواند اطلاعات بسیار مفیدی را در اختیار صاحبان سایت قرار دهد. شما با ورود به پنل ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

نحوه ی اضافه کردن تاریخ انقضا برای مطالب وردپرس

2864
4
نحوه ی اضافه کردن تاریخ انقضا برای مطالب تاریخ انقضا برای مطالب وردپرس سلام به دنیای وردپرس :) امروز در نوین وردپرس قصد داریم به شما افزونه را معرفی کنیم که ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش اضافه کردن Facebook Page Plugin به وردپرس

1258
0
Facebook like box که به عنوان Facebook fan box شناخته می شود، تبدیل به یک جز ضروری برای بسیاری از سایت ها شده است. اخیرا فیس بوک Facebook Page plugin ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش اتصال وردپرس به واتساپ

878
0
همانطور که احتمالاً می دانید؛ واتس اپ با بیش از 2 میلیارد نفر در بیش از 180 کشور، محبوب ترین برنامه پیام رسانی در سراسر جهان است. این ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش کاهش خطای داخلی سرور در وردپرس

1150
0
چگونه خطای داخلی سرور را در وردپرس حل کنیم؟ حتما تا به حال در حال مرور وب با اخطار HTTP 500 یعنی خطای داخلی سرور مواجه شدید، ولی وقتی ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش تنظیمات مالیات در ووکامرس به زبان ساده

628
0
اگر قصد راه‌اندازی یک فروشگاه آنلاین با استفاده از ووکامرس را دارید، بخش مالیات است. با استفاده از این بخش شما می‌توانید درصدی را به عنوان مالیات بر ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش استفاده از ویرایشگر کلاسیک وردپرس

1909
0
وردپرس به عنوان محبوب ترین سیستم مدیریت محتوای جهان از چندین ویرایشگر جهت طراحی صفحات پشتیبانی می کند که یکی از بهترین و محبوب ترین آنها، بی شک ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

لوکال هاست چیست؟ کاربردهای Localhost چیست؟

479
0
در هنگام راه اندازی سایت، بسیاری از اصطلاحات فنی وجود دارد که معمولاً هنگام بحث در مورد شبکه سازی، مدیریت سرور و انتقال داده ها مورد استفاده قرار ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب