پست مهمان چیست و چطور پست مهمان خوب بنویسیم؟

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 1 رای , میانگین : 5,00 از 5)
بارگذاری...

یکی از بهترین شیوه های بهینه سازی سئوی سایت، ارسال پست مهمان می باشد. همانطور که می دانید تولید محتوا یا همان وبلاگ نویسی در سایت باعث می شود تا بازدیدکنندگان بیشتری وارد سایت شما شوند و سایت شما را مشاهده کنند. از این رو با استفاده از پست مهمان، می توانید ترافیک سایت خود را افزایش دهید. در این روش؛ شما یک نوشته یا مطلب در یکی از سایت های پربازدید منتشر کنید و سپس درون نوشته لینک های دلخواهی را به سایت خود درج می کنید. ما در این مطلب قصد داریم شما را با پست مهمان چیست و چطور یک پست مهمان حرفه ای بنویسیم ؛ آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

پست مهمان چیست؟

پست مهمان زمانی است که نویسنده محتوایی را به نام خود برای وبلاگ شخص دیگری می نویسد. در پست مهمان شما برای یک وب سایت دیگر مقاله ای را نوشته و منتشر می کنید، در مقابل آن سایت به در نوشته های خود به شما لینک می دهد. یکی از بهترین روش هایی که شما می توانید ترافیک سایتتان را افزایش دهید، نوشتن پست مهمان می باشد. نوشتن پست مهمان مزیت های بسیار زیادی برای سایت شما دارد که برخی از آنها عبارت اند از:

  • ترافیک سایت شما را چندین برابر می کند.
  • اعتبار دامین شما را با کمک لینک های خارجی بهبود میبخشد.
  • برند شما را معتبر نشان می دهد.
  • ارتباط شما را با سایر سایت های مشابه تقویت می کند.

پست مهمان با استراتژی کلی بازاریابی دیجیتال مطابقت دارد، زیرا ناشران می خواهند محتوای تازه و با کیفیتی را به مخاطبان خود ارائه دهند که نویسندگان مهمان می توانند ارائه دهند. این روش برای هر دو طرف خوب است، زیرا میزبان محتوای باکیفیت را به صورت رایگان دریافت می کند و نویسنده مکانی برای دستیابی به مخاطبان جدید، تبلیغ وب سایت خود و به نمایش گذاشتن تخصص خود دارد.

پست مهمان چیست

بیشتر بخوانید: مگا منو چیست؟ نکاتی که هنگام ساخت mega menu باید بدانید 

مزیت های پست مهمان

نوشتن پست مهمان دارای مزیت های بسیار زیادی است که در ادامه مطلب برخی از آنها را در اختیار شما قرار می دهیم.

  • بک لینک های با کیفیت بالا می سازد

موتورهای جستجوگر از کیفیت بک لینک ها برای تعیین رتبه وب سایت شما استفاده می کنندد. پست مهمان با برقراری ارتباط با ناشران معتبر برای به دست آوردن بک لینک های طبیعی به تلاش های شما برای ایجاد لینک کمک می کند.

  • باعث افزایش ترافیک سایت می شود

ترافیک برای رشد وب سایت شما و شناسایی شدن توسط موتورهای جستجوگر به عنوان یک منبع اصلی محسوب می شود. با ایجاد پست‌ های مهمان برای شرکت‌ های دیگر، وب‌ سایت شما می ‌تواند ترافیک ارجاعی را افزایش دهد که بیشتر شبیه به مخاطبانی است که برای وبلاگ خود می‌ خواهید.

  • دسترسی مخاطبان شما را افزایش می دهد

پست مهمان به شما این امکان را می دهد که به مخاطبان بیشتری دسترسی پیدا کنید و با مشتریان بالقوه خود ارتباط بهتری برقرار کنید.

  • باعث افزایش آگاهی و اعتماد برند شما می شود

ایجاد محتوا برای منابع معتبر دروازه ای را برای مخاطبان جدید فراهم می کند تا در معرض دید وب سایت شما قرار گیرند. بنابراین با ایجاد پست مهمان می تواند اعتماد برند خود را افزایش دهید.

  • سایت شما را قابل اعتمادتر می کند

سایت هایی که به شما اجازه می ‌دهند تا در وب سایتشان پست مهمان داشته باشید، شما را یک شریک کاری قابل اعتماد می ‌دانند.

بیشتر بخوانید: توضیحات متا چیست؟ نحوه نوشتن توضیحات متا برای مطالب سایت 

نحوه نوشتن پست مهمان خوب

نحوه نوشتن پست مهمان خوب

برای اینکه بتوانید یک پست مهمان مفید بنویسید، یکسری نکات وجود دارد که باید آنها را رعایت کنید. با ما همراه باشید تا شما را با آموزش نوشتن پست مهمان خوب آشنا کنیم.

  1. هدف خود را مشخص کنید
  2. پیدا کردن وبلاگ های مرتبط
  3. ارتباط با وبلاگ نویسان و سردبیران
  4. اولین پست خود را بنویسید
  5. تحقیق در مورد کلمات کلیدی انجام دهید
  6. از ابزارهای بازاریابی برای پیدا کرن محتوا استفاده کنید
  7. از وبلاگ های مرتبط دیگر ایده بگیرید
  8. به سایت خود بک لینک دهید

در ادامه توضیحاتی در خصوص هریک از این موارد در اختیار شما قرار می دهیم. امیدوارم تا انتهای این آموزش مارو همراهی کنید.

بیشتر بخوانید: بازاریابی ربایشی یا درونگرا (اینباند مارکتینگ) چیست؟ 

1- هدف خود را مشخص کنید | طریقه نوشتن پست مهمان خوب

اولین راهنمای نوشتن یک پست مهمان خوب ، مشخص نمودن هدف است. با مشخص کردن هدف شما متوجه خواهید شد چه موضوعاتی را باید بنویسید؟ در کدام سایت ها باید بنویسید؟ و خیلی چیزهای دیگر…

2- پیدا کردن وبلاگ های مرتبط | روش های نوشتن یک پست مهمان خوب

بعد از اینکه هدف خود را از نوشتن مشخص کردید، باید به دنبال وبلاگ هایی بگردید که با کسب و کار شما مطابقت دارد. ساده ترین روش برای پیدا کردن وبلاگ های مشابه، جستجو در اینترنت می باشد. گوگل بهترین منبع برای پیدا کردن سایت هایی برای نوشتن پست مهمان می باشد. تنها کاری که باید انجام دهید این است که کلمه کلیدی اصلی خود را سرچ کنید تا گوگل بهترین سایت ها را به شما نشان دهد.

3- ارتباط با وبلاگ نویسان و سردبیران | پست مهمان چیست

پس از اینکه وبلاگ یا وب سایت مرتبط با کسب و کار خود را پیدا کردید، باید با مدیر وب سایت ارتباط برقرار کنید و از آنها اجازه بگیرید تا به شما این امکان را بدهند تا در سایت آنها پست مهمان بنویسید. اغلب می توانید اطلاعات تماس آنها را در بخش “تماس با ما” یا حساب های رسانه های اجتماعی آنها پیدا کنید.

4- اولین پست خود را بنویسید | چطور یک پست مهمان حرفه ای بنویسیم

پس از اینکه مدیر سایت اجازه ارسال پست مهمان را برای شما فراهم کرد، نوبت به این می رسد که اولین پست خود را منتشر کنید. سعی کنید در اولین مقاله یک پست جامع و کامل بنویسید.

5- تحقیق در مورد کلمات کلیدی انجام دهید | نحوه نوشتن پست مهمان خوب

تحقیق کلمات کلیدی ضروری است زیرا اطلاعات حیاتی در مورد کلمات کلیدی جستجوی افراد و رقابت پذیری آنها فراهم می کند. شما می توانید با استفاده از ابزارهایی مانند Ahrefs و Google Keyword Planner یا وارد کردن کلمه کلیدی خود در سایت های موتور جستجو مانند  گوگل، تحقیقات گسترده ای در مورد کلمات کلیدی انجام دهید.

6- از ابزارهای بازاریابی برای پیدا کرن محتوا استفاده کنید | پست مهمان چیست

ابزارهای بازاریابی محتوا مانند BuzzSumo مبتنی بر پلتفرم ابری می توانند به شما کمک کنند تا ایده های مختلف برای تولید محتوا کسب کنید. تنها کافیست کلمه کلیدی اصلی خدو را وارد کرده تا ابزار لیستی از موضوعات را در اختیار شما قرار می دهد.

7- از وبلاگ های مرتبط دیگر ایده بگیرید | آموزش نوشتن پست مهمان خوب

یکی از روش های موثر برای توسعه ایده ها، نگاه کردن به سایر رقبا می باشد.

8- به سایت خود بک لینک دهید | نحوه نوشتن پست مهمان خوب

پس از نوشتن پست، شما می توانید بک لینک های مختلفی را در پست مهمان به سایت خود بدهید. با این روش می توانید بازدیدکنندگان را به سمت وب سایت خود بکشانید و ترافیک و فروش سایت خود را افزایش دهید.

بیشتر بخوانید: نحوه نوشتن محتوا برای وب سایت در 9 مرحله و نکات مهم محتوا نویسی

سوالات متداول

مزایای نوشتن پست مهمان ؟

پست مهمان دارای مزیت های بسیار زیادی است که برخی از آنها عبارت است از: افزایش ترافیک سایت، بالا بردن کیفیت بک لینک ها، افزایش اعتبار برند، قابل اعتماد کردن سایت شما و بسیاری از مزیت های دیگر ...

نکات مهم که در مورد پست مهمان باید بدانید!

برخی از نکاتی که در مورد پست مهمان باید بدانید و از آنها الگو بگیرید، عبارت است از: هدف خود را تعیین کنید، چشم اندازها را در نظر بگیرید، یک سایت معتبر و مشابه با سایت خود پیدا کنید، با مالک سایت ارتباط برقرار کنید و از آن بخواهید تا اجازه نوشتن پست مهمان را به شما بدهد، سایر پست های مهمان را بررسی کنید و در نهایت به سایت خود بک لینک های باکیفیتی بدهید.

بیشتر بخوانید: بهترین افزونه های ارسال پست مهمان توسط کاربر برای وردپرس

جمع بندی: چگونه یک پست مهمان خوب بنویسیم

ارسال پست مهمان که به عنوان وبلاگ نویسی مهمان شناخته می شود، یک تکنیک بازاریابی محتوا است که در آن شما برای وب سایت، وبلاگ یا نشریه شرکت دیگری می نویسید. بازاریابان از پست های مهمان در درجه اول برای تقویت اعتبار دامنه سایت خود، افزایش ترافیک و کمک به تلاش های سئو استفاده می کنند. علاوه بر این، اعتبار و آگاهی برند را ایجاد و افزایش می‌ دهد و به شما کمک می ‌کند تا ارتباطات ارزشمندی با متخصصان صنعت خود ایجاد کنید. ما در این مطلب شما را با تعریف پست مهمان و راه ها نوشتن یک پست مهمان خوب آشنا کردیم. امیدوارم این آموزش مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.

منبع: spiralytics

لیست مطالب

درباره نویسنده



میلاد انوش
( عضو از 3 سال قبل )
  • 900 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 1 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



آموزش کار با افزونه (پلاگین) اسلایدر رولوشن Slider Revolution

3248
0
فرقی نمی کند که شما چه نوع سایتی را اداره می کنید، در هر صورت اسلایدرها می توانند به شما در جذاب تر شدن صفحات سایتتان کمک کنند. ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

۱۱ عامل موفقیت در سئو ی سایت نو پا (معرفی آیتم ها)

1062
0
۱۱ عامل موفقیت در سئوی سایت عامل موفقیت در سئو ی سایت نو پا سلام به دنیای وردپرس :) ۱) جای دادن کلیدواژه ها در ۱۰۰ کلمه ی اول صفحات یکی از ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش اضافه کردن تقویم گوگل (Google Calendar) به وردپرس

3692
0
آیا میخواهید تقویم گوگل (Google Calendar) را به سایت وردپرس خود اضافه کنید؟ تقویم گوگل (Google Calendar) یکی از کاربردی ترین و پر استفاده ترین برنامه ها است. ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

بهترین ابزارهای کاربردی سئو؛ معرفی 8 ابزار پرکاربرد بهینه سازی سایت برای گوگل

970
0
بهینه سازی موتورهای جستجوگر (SEO) یکی از مهم ترین مواردی است که هنگام اجرای یک وب سایت باید به آن تسلط داشته باشید تا بتوانید رتبه سایت خود ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش مبانی سئو به روش نوین وردپرس – قسمت دوم

978
0
چک کردن تنظیمات قابلیت مشاهده سایت (قسمت خواندن در پیشخوان وردپرس) : در تنظیمات وردپرس گزینه ای برای مخفی کردن وب سایت شما در نتایج موتور های جستجو وجود دارد. ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

بهترین قالب فروشگاهی وردپرس چیست؟

2816
0
انتخاب بهترین قالب فروشگاهی وردپرس برای تجارت شما می تواند چالش برانگیز باشد، زیرا هزاران قالب وردپرس در بازار وجود دارد که انتخاب را برای شما سخت می ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش تغییر پیوند یکتا (PermaLink) در وردپرس

1279
0
آدرس وردپرس و آدرس سایت شما بسیار مهم هستند، زیرا هم به آدرس سایت شما در وب و هم به مکان فایل‌ها و صفحه‌های مدیریت سایت شما اشاره ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

بلاگ چیست و معرفی مهم ترین کاربرد های وبلاگ

722
0
اگر به دنبال گسترش کسب و کار آنلاین خود هستید و می خواهید علاوه بر ترافیک، فروش بیشتری نیز داشته باشید، وبلاگ می تواند یکی از بهترین و ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب