نرخ کلیک (CTR) چیست و چگونه نرخ کلیک سایت را افزایش دهیم؟

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 0 رای , میانگین : 0,00 از 5)
بارگذاری...

شما به عنوان مدیر سایت حتماً باید با نرخ کلیک ctr و روش های افزایش آن آشنا شوید، در غیر این صورت نمی توانید یک کسب و کار موفق داشته باشید. نرخ کلیک (CTR) درصدی از افرادی است که یک صفحه وب را از طریق سرچ مشاهده و روی ان کلیک می کنند. این نشان می دهد که یک تبلیغ چقدر در جلب توجه کاربران موفق بوده است. هر چه نرخ کلیک سایت بیشتر باشد، ترافیک و فروش شما نیز بیشتر خواهد شد. به دلیل اهمیت این موضوع؛ ما در این مطلب قصد داریم شما را با تعریف نرخ CTR چیست و نحوه افزایش CTR آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

نرخ کلیک چیست؟

نرخ کلیک (CTR) نسبت کلیک به نمایش در یک کمپین تبلیغاتی تلفن همراه است. با در نظر گرفتن تعداد کلیک‌های یک کمپین تبلیغاتی موبایل، تقسیم آن بر برداشت کلی و سپس بیان رقم حاصل بر حسب درصد محاسبه می‌شود.

به عنوان مثال، اگر یک مطلب از شما 10 هزار بازدید داشته باشد و تنها 500 نفر روی آن مطلب کلیک کنند، نرخ ctr آن مطلب 5درصد خواهد بود. شما می توانید نرخ کلیک را از طریق فرمول زیر محاسبه کنید:

نرخ تبدیل چیست

به طور کلی، می توانید نرخ کلیک خود را در داشبورد حساب PPC خود مشاهده کنید. CTR بالا به این معنی است که درصد بالایی از افرادی که تبلیغ شما را می بینند روی آن کلیک می کنند.

به عبارت دیگر، نرخ کلیک اندازه گیری تعداد افرادی است که روی یک لینک خاص کلیک کرده اند. می توان آن را با در نظر گرفتن تعداد کل کلیک های انجام شده و تقسیم آن بر تعداد کل مشاهده شده محاسبه کرد. نرخ کلیک بالا به این معنی است که کاربران آگهی یا صفحه وب شما را بسیار مرتبط و جذاب برای مخاطب هدف می دانند. این یک معیار مهم برای تلاش های بازاریابی دیجیتال مانند بهینه سازی موتور جستجو (SEO) است. نرخ کلیک می تواند به بازاریابان دیجیتال کمک کند تا کارایی انواع کمپین های بازاریابی آنلاین را اندازه گیری کنند. ممکن است با رسانه های مختلف مانند تبلیغات نمایشی، تبلیغات ایمیلی و جستجوی پولی استفاده شود.

بیشتر بخوانید: Moz چیست + آموزش کار با سایت Moz (ماز) 

چرا نرخ کلیک ctr مهم است؟

نرخ کلیک برای تمامی کسب و کارهای آنلاین بسیار مهم است، زیرا به صورت مستقیم بر ترافیک و فروش شما تاثیر خواهد گذاشت. تبلیغات گوگل و سایر پلتفرم های بازاریابی جستجو، تخفیف های قیمتی برای تبلیغاتی ارائه می دهند که ارتباط بالایی دارند که یکی از راه‌های انجام این کار، ارائه امتیازهای کیفیت بالاتر به تبلیغات با نرخ کلیک بالای است. هر چه قدر نرخ کلیک ctr شما بالا باشد، مسلماً فروش و کاربران بیشتری به دست خواهید آورد.

نرخ کلیک شما به چند دلیل مهم است، از جمله:

  • نرخ کلیک نشان می‌دهد که آیا مردم به سربرگ های آگهی، برچسب‌های عنوان صفحه و موارد دیگر پاسخ می‌دهند یا خیر.
  • نرخ کلیک بینشی در مورد هدف گذاری مخاطبان، درک هدف جستجو و موارد دیگر ارائه می دهد.
  • نرخ کلیک بر عملکرد تبلیغات پولی و تلاش های سئو شما تأثیر می گذارد.
  • نرخ کلیک بر امتیاز کیفیت شما در پلتفرم های تبلیغاتی مانند گوگل ادز و فیسبوک تأثیر می گذارد.

بیشتر بخوانید: Google Lighthouse چیست؟ + آموزش بهینه سازی سایت با گوگل لایت هاوس

نرخ کلیک سایت چه اهمیتی دارد؟

برای بازاریابان دیجیتال و آنلاین، نرخ کلیک موفقیت تبلیغات آنلاین یا کمپین های ایمیلی را کمیت می کند. در اصل، CTR  واکنش کاربران به کمپین های بازاریابی یا تبلیغاتی را کمیت می کند. این معیار اغلب در ارزیابی اینکه کدام تبلیغات و کلمات کلیدی موفق تر از دیگران هستند استفاده می شود. به‌علاوه، این معیار می‌تواند به ارزیابی موفقیت کانال‌های بازاریابی مختلف کمک کند.

– باعث بهبود کیفیت می شود: یکی از مهم ترین دلایل اهمیت نرخ کلیک این است که می تواند تاثیر زیادی روی کیفیت سایت داشته باشد. اگر بتوانید CTR خود را بهبود ببخشید، گوگل به احتمال زیاد امتیاز کیفیت بالاتری را به شما خواهد داد.

– نمایش تبلیغات بیشتر: زمانی که امتیاز کیفیت تبلیغات گوگل شما بالاتر باشد، به شما کمک می کند موقعیت تبلیغاتی بالاتری داشته باشید. هرچه رتبه تبلیغ بالاتر باشد، احتمال بیشتری وجود دارد که کسی که جستجو می کند تبلیغ شما را مشاهده نماید.

– افزایش نرخ تبدیل: هر چه افراد بیشتری روی تبلیغ یا لینک شما کلیک کنند، احتمال بیشتری وجود دارد که فروش شما نیز بیشتر شود. اگر بتوانید CTR خود را 2 برابر افزایش دهید، نرخ تبدیل شما باید 50 درصد افزایش پیدا کند.

– رتبه بندی جستجوی ارگانیک بهتر: هرچه صفحات فرود شما CTR ارگانیک مورد انتظار برای یک موقعیت معین را بیشتر کنند، احتمال بیشتری وجود دارد که در موقعیت های ارگانیک برجسته ظاهر شوید.

– افزایش ترافیک ارگانیک به سایت: هنگامی که امتیاز کیفیت شما بهبود پیدا کند، ترافیک ارگانیک سایت شما نیز بیشتر می شود.

بیشتر بخوانید: اینگیجمنت چیست ؟ چطور نرخ تعامل را افزایش دهیم؟

نحوه پیداکردن کلمات کلیدی و صفحات با CTR پایین

اولین قدم برای بهبود CTR وب سایت شما، نظارت بر عملکرد صفحات و کلمات کلیدی شما است. با مشاهده CTR کلمات کلیدی و صفحات خود، می توانید مواردی را که نیاز به کار دارند شناسایی کنید. بهترین راه برای نظارت بر CTR خود، استفاده از ابزار گوگل سرچ کنسول می باشد. این یک ابزار رایگان است که توسط گوگل ارائه شده و می تواند اطلاعات مختلفی را در زمینه های مختلفی به شما نشان دهد. همچنین میتوانید نحوه رتبه بندی صفحات و نرخ کلیک را نیز مشاهده نمائید.

ctr مخفف چیست

اگر با امکانات و قابلیت های این ابزار آشنایی ندارید به شما پیشنهاد می کنم که مطلب “آموزش گوگل وبمستر تولز (گوگل سرچ کنسول) و کاربردهای آن” را مشاهده نمائید.

همچنین شما می توانید از MonsterInsights که یکی از بهترین افزونه ها برای گوگل سرچ کنسول است استفاده کنید. این به شما امکان می دهد تا به راحتی سایت وردپرس خود را با گوگل آنالیتیکس متصل کنید تا بتوانید تمام داده هایی را که بیشترین اهمیت را دارند در داشبورد وردپرس خود مشاهده نمائید.

نرخ کلیک گوگل

به علاوه، با کلیک یک دکمه می‌توانید ویژگی‌های پیگیری پیچیده‌ای مانند ردیابی رویداد، ردیابی فروشگاهی، ردیابی فرم، ردیابی ابعاد سفارشی، ردیابی لینک های خروجی و موارد دیگر را تنظیم کنید.

برای مشاهده گزارش کنسول جستجو، به Insights » Reports بروید و سپس Search Console را از منوی بالا انتخاب کنید.

نرخ کلیک سئو

از بخش گزارشات می‌توانید مهم ترین عبارت هایی که جستجو شده اند را پیدا و کلیک‌ها، برداشت‌ها، CTR و موقعیت آنها را نیز مشاهده کنید. برای انتخاب بهترین ها برای کار کردن، به دنبال کلمات کلیدی باشید که جایگاه متوسطی در 10 نتیجه جستجوی برتر گوگل دارند.

 

بیشتر بخوانید: بودجه خزش (Crawl Budget) چیست و چگونه کراول لاجت را بهینه کنیم؟ 

آموزش افزایش نرخ کلیک سایت

افزایش CTR یکی از اقداماتی است که می تواند به شما کمک کند تا فروش بازدیدکنندگان بیشتری به دست آورید. خوشبختانه روش های مختلفی برای بهبود CTR وجود دارد که در ادامه مطلب سعی می کنیم شما را با مهم ترین آنها آشنا کنیم. بنابراین با ما همراه باشید تا شما را با روش های افزایش نرخ کلیک سایت آشنا کنیم.

1- از کلمات قدرتمند و وسوسه کننده در عنوان ها استفاده کنید

هر چقدر عنوان شما احساسی تر و جذاب تر باشد، شانس بیشتری برای دریافت کلیک دارند. همچنین بهتر است در صورت امکان در عنوان از اعداد استفاده کنید، زیرا اینکار به جذاب تر کردن عنوان شما کمک می کند.

2- از اعداد برای ایجاد تأثیر استفاده کنید

اعداد در جلب توجه کاربران و بهبود CTR عالی هستند، زیرا می توانند به وب سایت شما کمک کنند تا از بقیه متمایزتر شود. می توانید از اعداد به روش های مختلف استفاده کنید، به عنوان مثال با نشان دادن تعداد موارد در یک پست لیست، با اضافه کردن درصد، نمایش تعداد مراحل در یک آموزش و موارد دیگر.

 بیشتر بخوانید: اسکیما چیست و نحوه استفاده از schema چگونه است؟

3- ایجاد چند عنوان

برای انتخاب بهترین عنوان، بهتر است چندین عنوان را بنویسید و سپس از میان آنها یکی که مناسب تر است را انتخاب کنید.

4- سرفصل های خود را تست کنید

اگر کاربر وردپرس هستید، پس از ارائه چند عنوان، می توانید هر عنوان را با از طریق ویرایشگر خود آزمایش کنید. این به شما یک امتیاز کلی می دهد و زمینه های بهبود را نشان می دهد، مانند طول تیتر، کلمات احساسی، احساسات و موارد دیگر.

افزایش CTR

5- طول عنوان خود را کمتر از 65 کاراکتر نگه دارید

یکی دیگر از روش های بهبود CTR این است که عنوان شما نباید بیشتر از 65 کاراکتر باشد، زیرا موتورهای جستجوگر عنوان شما را به صورت کامل به کاربران نمایش نمی دهد. همانطور که مشخص است عناوین ناقص نمی توانند توجه کاربران را به خود جلب کنند و باعث کاهش CTR می شوند. بنابراین، مطمئن شوید که تیترهای شما در حد مجاز هستند.

6- از کلمات کلیدی در عنوان استفاده کنید

با افزودن کلمه کلیدی در عناوین خود می توانید توجه کاربران را جلب کنید. این نه تنها به بهبود رتبه بندی شما کمک می کند، بلکه شانس بیشتری برای دریافت کلیک های بیشتر دارید.

7- آخر محتوا از پرانتز استفاده کنید

می‌توانید در انتهای عنوان خود توضیحاتی را در داخل پرانتز اضافه کنید. به عنوان مثال می توانید درون پرانتز ذکر کنید “همراه با آموزش ویدیویی یا به صورت گام به گام و…

8- توضیحات متا خود را بهینه کنید

توضیحات متا شما به کاربران توضیح می دهد که چرا باید روی لینک شما کلیک کنند. درست مانند عناوین خود، باید از یک متن احساسی و کلمه کلیدی خود در توضیحات متا خود استفاده کنید. همچنین حتماً باید به طول توضیحات متا دقت داشته باشید و سعی کنید چیزی بین 150 تا 160 کاراکتر در نظر بگیرید.

9- از آدرس های خوانا و کوتاه استفاده کنید

هنگامی که آیکون ها، اعداد و کاراکترهای خاص در آدرس خود دارید، می تواند یک تجربه منفی برای جستجوگران باشد و CTR شما را کاهش دهد. به همین دلیل مهم است که آدرس های خود را به گونه ای بنویسید که خواندن آنها ساده و همچنین کوتاه باشد.

10- از افزونه سئو برای ریچ اسنیپت استفاده کنید

همچنین می توانید از یک افزونه سئو مانند All in One SEO برای ایجاد و پیش نمایش عنوان، توضیحات و آدرس خود استفاده کنید. این افزونه نشان می دهد که وب سایت شما در نتایج جستجو چگونه خواهد بود. همچنین یک شمارنده در زیر عنوان سئو و توضیحات متا شما نمایش می دهد تا نشان دهد شما در محدوده کاراکتر هستید.

 بیشتر بخوانید: چگونه محتوای کپی شده را تشخیص دهیم؟ بهترین ابزار تشخیص محتوای کپی شده

11- خلاصه های کوتاهی از پست های خود اضافه کنید

یکی دیگر از روش های افزایش نرخ کلیک سایت این است که خلاصه های کوتاهی از پست های خود اضافه کنید. افزودن خلاصه ای از 40 تا 50 کلمه به مقاله خود یا فهرست کردن موارد به موتورهای جستجو کمک می کند از محتوای شما برای قطعه های برجسته استفاده کنند. همچنین می توانید فهرست مطالب را نیز درج کنید.

12- کلیدواژه و سوالات را به عنوان سرفصل درج کنید

یکی دیگر از روش های گرفتن قطعه‌های برجسته این است که از کلمه کلیدی یا سؤال اصلی به عنوان عنوان استفاده و سپس یک خلاصه از پست خود ایجاد کنید.

بهبود CTR

13- از کاربران برای پاسخ دادن به سؤالات رایج بپرسید

گوگل لیستی از سوالات را در قسمت “مردم هم می پرسند” برای عبارات جستجوی مختلف نمایش می دهد. اگر محتوای شما بتواند به این سوالات پاسخ دهد، می توانید CTR سایت خود را بهبود ببخشید.

نرخ کلیک چیست

14- محتوای خود را با استفاده از برچسب های مرتبط قالب بندی کنید

اگر محتوای شما ساختار و قالب بندی خوبی داشته باشد، موتورهای جستجوگر همچون گوگل می توانند به راحتی از آنها به عنوان قطعه های برجسته استفاده کنند. برای سازماندهی محتوای خود می توانید از برچسب هایی مانند <table>، <ol>، <ul> و <li> استفاده نمائید.

15- فهرست مطالب اضافه کنید

با افزودن فهرست مطالب در پست‌های خود، به الگوریتم گوگل کمک می‌کنید تا بخش‌های مختلف صفحه شما را درک کند و احتمالاً آنها را به عنوان لینک سایت نمایش دهد. در حالی که این می تواند بدون استفاده از فهرست مطالب رخ دهد، اما به افزایش نرخ کلیک سایت شما نیز کمک کند. فهرست مطالب همچنین می تواند به بهبود تجربه کاربری صفحه شما کمک کند و به بازدیدکنندگان راهی آسان برای پیمایش محتوای شما می دهد.

16- سؤالات متداول را اضافه کنید

راه دیگر برای به دست آوردن فضای بیشتر در نتایج جستجو، اضافه کردن طرح سؤالات متداول به پست خود می باشد.

17- از تبلیغات هدفمند استفاده کنید

کاربرانی که با وب سایت یا برند شما آشنا هستند، بیشتر احتمال دارد روی آن کلیک کنند. برای افزایش آگاهی، می توانید تبلیغات هدفمند مجدد را برای بازدیدکنندگان اجرا کنید و CTR خود را افزایش دهید. شما می توانید از گوگل ادز، فیس بوک و دیگر پلتفرم های شبکه های اجتماعی برای اجرای مجدد تبلیغات استفاده نمائید.

18- بهینه سازی برای موبایل

با توجه به اینکه بیشتر از 63 درصد از تمام جستجوهای ارگانیک از طریق دستگاه های تلفن همراه انجام می شود، مهم است که وب سایت شما برای موبایل بهینه باشد. اگر سایت شما در موبایل به درستی کار نکند، بازدیدکنندگان خیلی سریع سایت شما را ترک خواهند کرد و باعث کاهش نرخ کلیک نیز می شود.

 بیشتر بخوانید: آموزش راه های افزایش سرعت وردپرس؛ چطور سرعت سایت وردپرسی را بالا ببریم؟

سوالات متداول

نرخ کلیک سات چه تاثیری در سئو دارد؟

جمع‌بندی

منظور از ctr چیست؟ نرخ کلیک که به آن ctr نیز گفته می شود درصدی است که میزان کلیک کاربران روی یک مطل خاص با توجه به تعداد نمایش آن مطلب به کاربران را نمایش می دهد. هر چقدر نرخ کلیک شما بیشتر شود، فروش و کاربران شما بیشتر خواهد شد. ما در این مطلب شما را با نرخ کلیک سایت و نحوه افزایش آن آشنا کردیم. امیدوارم این آموزش مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.

منبع: monsterinsights

درباره نویسنده



میلاد انوش
( عضو از 3 سال قبل )
  • 900 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 1 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



آموزش رفع مشکل به پایان رسیدن زمان حضور در پیشخوان

1731
0
سلام آیا تا به حال با پایان رسیدن زمان حضور در پیشخوان با مشکل مواجه شده اید؟ کاربران وردپرسی با این موضوع زیاد مواجه می شوند.تمام عیب یابی ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

حذف کلمه Category از URL در وردپرس

5763
2
نحوه حذف دسته بندی از آدرس صفحه وردپرس ؟ این سوالی است که شاید در ذهن بسیاری از شماها باشد. احتمالاً متوجه شده اید که وردپرس به صورت ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش استفاده از افزونه updraftplus | چگونه با افزونه updraftplus بکاپ گیری خودکار انجام دهیم؟

2222
0
پشتیبان گیری یکی از مهم ترین و ضروری ترین بخش های هرنوع وب سایتی می باشد که باید به آن اهمیت ویژه ای بدهید. با یک آپ گیری ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش رفع خطای ۴۲۹ در وردپرس | چگونه ارور error 429 – too many requests را در وردپرس رفع کنیم؟

1667
0
آیا در سایت خود با ارور too many requests در وردپرس مواجه می شوید؟ خطای ۴۲۹ در وردپرس، یکی از خطاهای رایج است که می تواند بسیار ناامید ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

اهمیت بهینه سازی تصاویر در وردپرس

1170
0
سلام دوستان؛ تصاویر نقش مهمی در جذابیت بخشیدن به محتوای شما دارند و می توانند باعث افزایش علاقه ی مخاطب به مطالب وب سایت شما می شوند. تحقیقات نشان ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

مشکلات رایج سایت های وردپرسی

675
0
وردپرس یکی از محبوب ترین پلتفرم های سایت ساز جهان می باشد که با کمک آن می توانید انواع وب سایت ها را طراحی نمائید. از طرفی همانقدر ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

کامنت مارکتینگ چیست ؟ نحوه پیاده سازی آن

319
0
کامنت مارکتینگ (Comment Marketing) یکی از روش های بازاریابی محبوب در گذشته است که هم اکنون هم توسط بسیاری از کسب و کارها مورد استفاده قرار می گیرد. ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

بهبود طراحی سایت با روش هایی که باید آنها را دانست

866
0
سلام به دنیای وردپرس :) امروز در این مقاله از نوین وردپرس قصد داریم به شما روش هایی را معرفی کنیم در طراحی سایت که لازم است هر کاربری ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب