آموزش نصب جوملا روی هاست سی پنل

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 1 رای , میانگین : 5,00 از 5)
بارگذاری...

جوملا همانند وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای قدرتمند است که هم اکنون بیش از یک و نیم میلیون وب سایت از طریق جوملا راه اندازی شده است. خوشبختانه نحوه نصب و فعال سازی جوملا کار بسیار ساده ای است و تنها در عرض ده دقیقه می توانید مراحل ساخت دیتابیس، آپلود فایل نصبی و نصب و پیکربندی جوملا را انجام دهید. بنابراین در ادامه همراه ما باشید تا شما را با نحوه نصب جوملا روی سی پنل به صورت کامل و گام به گام آشنا کنیم.

آموزش نصب جوملا روی هاست سی پنل

قبل از اینکه بخواهیم شما را با آموزش نصب جوملا در سی پنل آشنا کنیم، بهتر است با این سیستم مدیریت محتوا آشنایی بیشتری کسب کنید. به طور کلی؛ جوملا یک سیستم مدیریت محتوای قدرتمند سایت ساز است که به شما کمک می کند تا وب سایت رویایی خود را راه اندازی کنید. چه یک سایت فروشگاهی یا یک وبلاگ شخصی، جوملا چیزی است که شما به دنبال آن هستید. این یک سیستم پایدار است که با کمک آن می توانید ظاهر وب سایت خود را شخصی سازی کنید.

آموزش نصب جوملا روی cpanel

در ادامه مراحل آموزش نصب جوملا در هاست سی پنل را به صورت کامل و گام به گام در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم. امیدوارم تا انتهای این مطلب مارو همراهی کنید.

مرحله 1: آخرین نسخه جوملا را دانلود کنید

لطفاً در حین نصب دستی جوملا، از آخرین نسخه جوملا استفاده کنید زیرا آخرین نسخه فاقد اشکالاتی است که در نسخه های قدیمی تر وجود دارد. ابتدا باید به وب سایت رسمی جوملا، یعنی ‘joomla.org’ وارد شوید. سپس روی دکمه “دانلود جوملا” کلیک کنید. با انجام این کار آخرین نسخه جوملا برای شما دانلود می شود.

آموزش نصب جوملا روی cpanel

بیشتر بخوانید: معرفی بهترین سایت های همکاری در فروش ایرانی 

مرحله2: فایل ها را در هاست خود آپلود کنید

در مرحله بعد، باید جوملا را در میزبان وب خود نصب کنید. برای انجام این کار می توانید از دو روش مختلف استفاده کنید. اولین مورد، آپلود فایل فشرده به صورت مستقیم از طریق سی پنل است. راه دوم استفاده از فایل منیجر FTP می باشد. شما می توانید از فایل منیجرهای FTP مانند FileZilla و بسیاری دیگر برای انجام اینکاراستفاده کنید. ما قصد داریم در این آموزش از روش اول یعنی آپلود فایل فشرده به صورت مستقیم استفاده کنیم، زیرا ساده تر و سریع تر انجام می شود.

– ابتدا باید وارد حساب سی پنل خود شوید. پس از ورود به سیستم روی بخش File Manager کلیک کنید.

نصب جوملا روی سی پنل

سپس باید به دایرکتوری ریشه دسترسی داشته باشید. فایل فشرده جوملا را همینجا یعنی پوشه public-html آپلود کنید.

آموزش نصب جوملا روی هاست سی پنل

هنگامی که فایل آپلود شد، باید بر روی فایل فشرده کلیک راست کرده و سپس بر روی اکسترک در منو کلیک کنید. کاربران مک باید دکمه CMD را روی صفحه کلید نگه داشته و سپس روی فایل کلیک کنند.

آموزش نصب جوملا در سی پنل

سپس پنجره “Extract” برای شما نمایان می شود. در این قسمت، شما باید مکانی را که فایل فشرده قرار است استخراج شود را مشخص کنید. همچنین باید مسیر را با مسیر فایل دامنه فعلی خود مطابقت دهید. وقتی همه اینها را مشخص کردید، روی دکمه Extract File کلیک نمائید. پس از آن سیستم شروع به باز کردن فایل های موجود در فایل zip می کند که برای کار جوملا در وب سایت شما لازم است.

آموزش نصب جوملا در هاست سی پنل

بیشتر بخوانید: شناسایی افزونه های وردپرس استفاده شده در سایت 

مرحله 3: یک پایگاه داده ایجاد کنید

در سومین مرحله از نحوه نصب جوملا روی سی پنل ، شما باید یک پایگاه داده یا همان دیتابیس برای جوملا ایجاد کنید. هنگامی که نصب جوملا به صورت کامل تمام شد، اعتبارنامه از شما خواسته می شود. برای این کار به یک پایگاه داده برای جوملا نیاز دارید. بنابراین، قبل از نصب کامل جوملا باید یک پایگاه داده برای جوملا بسازید.

برای انجام اینکار؛ از قسمت Database روی گزینه MySQL Databases کلیک کنید تا وارد صفحه پایگاه داده شوید.

آموزش نصب جوملا روی cpanel

در زیر Create New Database، یک نام در مقابل گزینه New Database وارد کنید. می توانید از هر نام دلخواهی که می خواهید استفاده نمائید.

طریقه نصب جوملا روی سی پنل

پس از اتمام سی پنل تنظیم پایگاه داده ، باید به پنجره پایگاه داده MySQL برگردید. در این پنجره، صفحه را به سمت پایین اسکرول کرده و اطلاعات لازم را وارد کنید. هنگامی که تمام اطلاعات مورد نیاز را با موفقیت پر کردید، باید روی دکمه موجود در پایین که می خواند ایجاد کاربر را کلیک نمائید.

بیشتر بخوانید: نحوه اضافه کردن دسته جمعی محصولات در ووکامرس

آموزش تصویری نصب جوملا در هاست سی پنل

یک بار دیگر باید به بخش، یعنی افزودن کاربر به پایگاه داده مراجعه کنید. سپس منوهای کشویی را در زیر قسمت User و Database  مشاهده خواهید کرد. شما باید کاربر و پایگاه داده را برای نصب جوملا از این منوها انتخاب کنید.

پس از کلیک بر روی دکمه افزودن، یک پنجره جدید به شما نمایش داده می شود که تعداد زیادی چک باکس را نشان می دهد. برای انتخاب تمام چک باکس ها باید روی All Privileges کلیک کنید. هنگامی که این کار را انجام دادید، کافیست دکمه Make Changes را انتخاب کنید. با کلیک بر روی این دکمه این مرحله کامل می شود

نصب جوملا روی سی پنل

بیشتر بخوانید: آموزش نصب وردپرس در هاست سی پنل (Cpanel) + ویدیو آموزشی

مرحله 4: نصب جوملا

در مرورگر وب خود، وب سایت خود را با تایپ آدرس وب برای آن باز کنید. سپس یک صفحه جوملا به شما نشان داده می شود که در تب Fist روی گزینه Configuration کلیک کنید. حال در این قسمت باید اطلاعاتی را همچون: نام وب سایت، توضیحات، آدرس ایمیل مدیر و نام کاربری و رمز عبور را وارد کنید. پس از پر کردن تمام این مشخصات، روی دکمه Next کلیک نمائید. همچنین لازم نیست اعتبار پایگاه داده ای را که قبلا در این آموزش ایجاد کرده اید در قسمت نام کاربری و رمز عبور مدیریت قرار دهید.

آموزش نصب جوملا روی هاست سی پنل

تب بعدی، برگه پایگاه داده است که در آن باید اعتبار پایگاه داده ای را که قبلاً در این آموزش ایجاد کردید را وارد نمائید. شما باید از ارائه دهنده هاست خود نام هاست خود را بخواهید. سپس بر روی دکمه Next کلیک کنید.

آموزش نصب جوملا روی هاست سی پنل

سومین و آخرین بخش از طریقه نصب جوملا روی سی پنل ، یک بخش کلی را مشاهده خواهید کرد. در اینجا باید نوع داده های نمونه را انتخاب کنید. شما باید با توجه به نوع وب سایت خود انتخاب نمائید. پس از انجام تمامی این کارها بر روی دکمه Install کلیک کنید.

بیشتر بخوانید: علت خطای پایگاه داده در وردپرس چیست؟ | راه های رفع خطا در اتصال به دیتابیس وردپرس

طریقه نصب جوملا روی سی پنل

سپس بابت نصب موفقیت آمیز جوملا به شما تبریک می گویند. در این پنجره به دنبال دکمه ای بگردید که “حذف پوشه نصب” را می خواند. هنگامی که آن را پیدا کردید، روی آن کلیک کنید.

آموزش تصویری نصب جوملا در هاست سی پنل

در این قسمت شما می توانید وب سایت خود را با استفاده از سیستم مدیریت محتوای جوملا طراحی کنید.

بیشتر بخوانید: آموزش نحوه ثبت نام کاربران ایرانی در ChatGPT 

سوالات متداول

جوملا بهتر است یا وردپرس؟

هر دو جزء محبوب ترین سیستم های مدیریت سایت ساز جهان هستند که امکان ساخت هر نوع وب سایتی را به شما می دهند. اما بی تردید وردپرس را می توان هم اکنون بهترین سیستم سایت ساز در نظر گرفت.

نحوه انتقال سایت از جوملا به وردپرس چگونه است؟

برای انجام اینکار کافیست وارد وب سایت جوملا شده و آخرین نسخه جوملا را روی کامپیوتر خود دانلود و ذخیره کنید . سپس باید وارد هاست سی پنل شوید و فایل دانلود شده را در پوشه روت هاست خود آپلود و از فشرده خارج کنید. سپس باید یک دیتابیس بسازید. در نهایت با وارد کردن آدرس دامنه می توانید وارد بخش تنظیمات جوملا شوید. پس از آن با پر کردن یکسری اطلاعات سایت شما آماده استفاده می شود.

بیشتر بخوانید: انتقال سایت از جوملا به وردپرس با افزونه Joomla to WordPress

آموزش رفع خطای اتصال پایگاه داده به وردپرس

جمع بندی: آموزش تصویری نصب جوملا در هاست سی پنل

جوملا یک پلتفرم سایت ساز است که همانند وردپرس امکان ساخت هر سایتی را به شما می دهد. ما در این مطلب آموزش نصب جوملا روی سی پنل را به صورت تصویری و گام به گام در اختیار شما قرار دادیم. امیدوارم این مطلب مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.

منبع: hostadvice

درباره نویسنده



میلاد انوش
( عضو از 3 سال قبل )
  • 900 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 1 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



قالب وردپرس نمونه کار pixgraphy – رایگان و فارسی

3177
0
سلام خدمت دوستان قالب وردپرس pixgraphy یک قالب رایگان برای دوستانی که که میخواهند یک قالب ساده نمونه کار یا عکاسی داشه باشند مناسب میباشد با استفاده از این ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

۱۱ عامل موفقیت در سئو ی سایت نو پا (معرفی آیتم ها)

1065
0
۱۱ عامل موفقیت در سئوی سایت عامل موفقیت در سئو ی سایت نو پا سلام به دنیای وردپرس :) ۱) جای دادن کلیدواژه ها در ۱۰۰ کلمه ی اول صفحات یکی از ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

معرفی روش های ایندکس کردن سایت در گوگل

1680
0
یکی از اصلی ترین دغدغه های مدیران وب سایت ها، ایندکس کردن صفحات سایت در گوگل می باشد. آیا هیچ ترافیک ارگانیکی در وب سایت یا صفحه خود ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

وورنک (woorank) چیست و چگونه کار می‌کند؟

203
0
در حال حاضر ابزارهای مختلفی وجود دارند که می‌‎توانند به شما کمک کنند تا سئوی وب‌سایت خود را بهبود ببخشید که یکی از آنها ابزار وورنک است. این ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

چگونه با وردپرس فروشگاه اینترنتی بسازیم؟

691
0
آیا قصد دارید با استفاده از وردپرس یک فروشگاه اینترنتی ایجاد کنید؟ وردپرس به عنوان محبوب ترین پلتفرم طراحی سایت به شما این امکان را می دهد تا ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

شناسایی افزونه های وردپرس استفاده شده در سایت

644
0
اگر شما مدیر یک سایت هستید، ممکن است با خود فکر کرده باشید که سایت های رقیبتان از چه افزونه هایی در سایت خود استفاده می کنند؟ خوشبختانه ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

افزونه ویرایشگر پیشرفته قالب و افزونه وردپرس+ آموزش استفاده

4597
10
افزونه ویرایشگر پیشرفته قالب و افزونه وردپرس | نوین وردپرس سلام خدمت نوین وردپرسی های عزیز امروز با شما هستیم با افزونه ویرایشگر پیشرفته قالب وردپرس و افزونه وردپرس  با ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش گوگل وبمستر تولز (گوگل سرچ کنسول) و کاربردهای آن

1410
0
فرقی نمی کند که شما صاحب چه نوع وب سایتی هستید، در هر صورت برای موفقیت نیاز دارید تا عملکرد سایت خود را به صورت مداوم زیر نظر ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب