آموزش نحوه فارسی کردن وردپرس انگلیسی

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 1 رای , میانگین : 5,00 از 5)
بارگذاری...

تقریباً می توان گفت که هر کسی می خواهد وارد حوزه طراحی وب شود، حداقل برای یکبار هم که شده نام وردپرس را شنیده است. وردپرس یکی از بهترین سیستم های سایت ساز جهان است که امکان ساخت و راه اندازی هر نوع وب سایتی را بدون مهارت کدنویسی و در کمترین زمان ممکن می دهد. در حال حاضر میلیون ها کاربر از آن برای ساخت وب سایت استفاده کرده اند. وردپرس به صورت پیش فرض انگلیسی است، اما با نصب وردپرس فارسی شما می توانید یک محیط کاملاً فارسی سازی شده را در اختیار داشته باشید. اما همچنان ممکن است بخش هایی از سایت شما انگلیسی نوشته شده باشد. در این صورت بهتر است انها را فارس کنید. به همین منظور ما در این مطلب قصد داریم نحوه فارسی کردن وردپرس و آموزش تبدیل وردپرس انگلیسی به فارسی را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. با ما همراه باشید.

وردپرس و دلیل محبوبیت زیاد آن

برای طراحان سایت، روش ها و پلتفرم های مختلفی وجود دارد. در میان سیستم های مدیریت محتوای مختلف، وردپرس در میان کاربران از محبوبیت بالاتری برخوردار می باشد، به این دلیل که نیازی به هیچ گونه دانش فنی ندارد و هر کسی می تواند با خرید یک قالب وب‌سایت وردپرس و اتصال آن به دامنه و هاست سایت خود را راه اندازی نماید.

بیشتر بخوانید: آموزش فارسی سازی قالب وردپرس | نحوه راستچین کردن، ترجمه انگلیسی به فارسی

مهم ترین مزیت استفاده از وردپرس این است که به صورت رایگان ارائه شده و نیازی به پرداخت هزینه نخواهد بود. علاوه بر آن دارای تنظیمات بسیاری انعطاف پذیری می باشد که تقریباً به شما این امکان را می دهد تا هر بخش از سایت را به گونه دلخواه تنظیم نمائید. البته تنظیمات بسته به قالبی دارد که شما میخواهید استفاده کنید. اما بسیاری از قالب های پرمیوم به شما این امکان را می دهند تا بدون نیاز به هیچ مهارتی هر بخش از سایت را سفارشی کنید.

چرا نباید از قالب‌های انگلیسی استفاده کنیم؟

در حال حاضر هزاران قالب به صورت کاملاً رایگان در مخزن وردپرس به ثبت رسیده که شما می توانید متناسب با نوع کسب و کارتان یکی را انتخاب و در سایت خود اجرا کنید. اما مشکل بزرگی که اکثر قالب های رایگان دارند این است که به زبان انگلیسی ترجمه شده اند و این موضوع قطعاً نمی تواند برای کاربران ایرانی خوشایند باشد.

انگلیسی بودن قالب دارای معایب مختلفی است. اولین مشکل این است که نوشتار زبان انگلیسی چپ چین بوده و نوشتار زبان فارسی راست‌ چین است. بنابراین این باعث بهم ریختگی حروف و اعداد در سایت می شود.  مشکل بعدی این است که اعداد و تاریخ‌ها در قالب‌های انگلیسی براساس تقویم میلادی هستند. همچنین چون قالب انگلیسی بوده، هنگام استفاده از حروف انگلیسی داخل متن فارسی کل نوشتار به هم می‌ریزد. عیب دیگر انگلیسی بودن قالب این است که شما به عنوان مدیر سایت نمی توانید مدیریت کاملی روی بخش ها و تظنیمات سایت خود داشته باشید.

بیشتر بخوانید: بهترین افزونه های چندزبانه کردن سایت وردپرس | کدام پلاگین برای ترجمه سایت به چند زبان بهتر است؟

 بنابراین اگر سایتی را اداره می کنید که پیشخوان آن انگلیسی است، بهتر است آن را به فارسی تبدیل کنید تا بتوانید تسلط بهتری روی تنظیمات و نحوه اجرای آن داشته باشید. با آموزش نحوه فارسی کردن وردپرس همراه باشید.

آموزش فارسی کردن وردپرس

خوشبختانه ابزارها و افزونه های مختلفی وجود دارد که شما می توانید با استفاده از انها قالب خود را فارسی کنید. بنابراین با ما همراه باشید تا شما را با آموزش فارسی سازی وردپرس با استفاده از روش های مختلف آشنا کنیم.

1- نحوه فارسی سازی وردپرس با کدنویسی

در ادامه مطلب مراحل نحوه تبدیل وردپرس انگلیسی به فارسی را به صورت کامل به شما آموزش می دهیم. با ما همراه باشید.

  • در اولین قدم شما باید وردپرس فارسی را دانلود کنید. (برای دانلود کلیک کنید).
  • پس از آن فایل زیپ دانلود شده را از حالت فشرده خارج کنید.
  • حال شما باید فایل زبان یا همان Languages را که از درون فایل وردپرس از حالت فشرده خارج کردید، در هاست خود کپی نمائید. برای انجام اینکار، کافیست وارد کنترل پنل هاست خود شوید و سپس فایل را در مسیر wordpress\wp-content\languages کپی نمائید.

نکته: پوشه Languages در هاست شما وجود دارد، بنابراین شما باید پوشه جدید را با پوشه قدیمی جایگزین کنید.

بیشتر بخوانید: فارسی سازی اعداد در وردپرس | 2 افزونه تبدیل عدد انگلیسی به فارسی

  • پس از کپی کردن فایل، شما باید فایل wp-config.php را پیدا کنید و آن را با استفاده از ویرایشگر هاست خود باز نمائید. سپس درون این فایل به دنبال عبارت زیر باشید:
define('WPLANG',")
  • پس از آن کد زیر را جایگزین آن نمائید:
define(‘WPLANG’, ‘fa_IR’);
  • در نهایت باید فایل را ذخیره کنید. حال کافیست وارد پنل وردپرس خود شوید، سپس مشاهده خواهید کرد که وردپرس شما کاملاً فارسی شده است.

بیشتر بخوانید: وردپرس چیست؟ کاربرد، مزایا و معایب مدیریت محتوای وردپرس 

2- آموزش فارسی کردن کنترل پنل وردپرس با تنظیمات

تغییر زبان پیشخوان وردپرس از انگلیسی به فارسی یکی از چالش هایی است که ممکن است در طول طراحی سایت با آن مواجه باشید. برای انجام اینکار اصلاً کار سختی در پیش ندارید و می توانید به سادگی زبان وردپرس خود را فارسی کنید. با ما همراه باشید تا شما را با مراحل تغییر زبان پیشخوان وردپرس از انگلیسی به فارسی آشنا کنیم.

در اولین قدم وارد پیشخوان وردپرس خود شوید. پس از آن از بخش “تنظیمات” روی گزینه “عمومی” کلیک کنید. پس از اینکه وارد بخش تنظیمات سایت شدید، کافیست صفحه را به سمت پایین اسکرول کنید تا وارد بخش ” تنظیمات زبان سایت” شوید.

چگونگی فارسی کردن وردپرس

حال در منوی کشویی زبان سایت، می توانید زبان مورد نظر خود را انتخاب کنید. اگر قصد دارید آن را فارسی کنید، کافیست آن را روی زبان فارسی قرار دهید. همانند تصویر زیر:

طریقه فارسی کردن وردپرس

پس از آن کافیست روی دکمه ذخیره تغییرات کلیک کنید تا زبان پیشخوان شما فارسی شود.

بیستر بخوانید: از کجا بفهمیم سایت با وردپرس ساخته شده است؟ آموزش شناسایی و تشخیص سایت وردپرسی 

3- آموزش فارسی کردن زبان پیشخوان وردپرس با افزونه

از انجایی که وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای جهانی است، بنابراین از تمامی زبان های دنیا به خصوص زبان فارسی به خوبی پشتیبانی می کند. یکی از روش های دیگری که می توانید به کمک آن محیط وردپرس خود را فارسی کنید، استفاده از افزونه‌های فارسی ساز می باشد. افزونه های محبوب مختلفی در این خصوص ارائه شده که می توانند به شما در ترجه قالب کمک کنند. برخی از بهترین افزونه های عبارت هستند از: افزونه WP Shamsi، افزونه WP Parsidate و افزونه Loco Translate که هر کدام از اینها قابلیت هایی را برای فارسی کردن سایت ارائه می دهند.

– نحوه راست چین کردن قالب وردپرس

بعد از اینکه قالب و سایت خود را به زبان فارسی تبدیل کردید، نوبت به راست چین کردن آن خواهد رسید. منظور از راست چین یعنی چینش سایت شما از راست به چپ باشد. برای انجام اینکار می توانید از wp_persian کمک بگیرید. این افزونه توسط وردپرس معرفی شده و امکاناتی را در اختیار شما قرار می دهد که می توانید سایت خود را مطابق با کاربران ایرانی راست چین کنید.

بیشتر بخوانید: آموزش افزونه wpml | نصب، تنظیمات و کار با پلاگین wpml +رفع مشکلات

سوالات متداول

چگونه وردپرس را فارسی کنیم؟

شما می توانید با افزودن یک قطعه کد به هاست و همچنین نصب یک افزونه در سایت، وردپرس خود را به زبان فارسی ترجمه نمائید.

آیا برای فارسی کردن وردپرس به زبان خاصی نیاز است؟

وردپرس یک پلتفرم جهانی است و از تمامی زبان های مختلف دنیا به خصوص فارسی پشتیبانی می کند. بنابراین برای فارسی سازی وردپرس به هیچ زبان خاصی نیاز نخواهید داشت.

بیشتر بخوانید: آموزش نصب افزونه المنتور پرو در 5 مرحله 

جمع بندی

با زبان انگلیسی شما نمی توانید یک سایت را به صورت کامل مدیریت کنید، بنابراین باید حتماً یک پنل کاملاً فارسی سازی شده داشته باشید. به همین منظور ما در این مطلب آموزش فارسی کردن وردپرس و تغییر زبان پیشخوان وردپرس انگلیسی به فارسی را در اختیار شما قرار دادیم. امیدوارم این مطلب مورد رضایت شما قرار گرفته باشد.

درباره نویسنده



میلاد انوش
( عضو از 3 سال قبل )
  • 900 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 1 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



آموزش ویرایش قالب وردپرسی | چگونه پوسته وردپرس را بدون کدنویسی ویرایش کنیم؟

1380
0
وردپرس به عنوان بهترین پلتفرم سایت ساز جهان این امکان را برای شما فراهم می کند تا با استفاده از روش های مختلف قالب وردپرسی خود را ویرایش ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

رفع مشکل خطای امنیتی وردپرس؛ این نوع پرونده به دلایل امنیتی مجاز نیست

1733
0
احتمالاً برای شما پیش آمده است که در هنگام بارگذاری یک فایل در وب سایت وردپرسی خود با خطای تصویر امنیتی این نوع پرونده به دلایل امنیتی مجاز ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش استفاده از افزونه WP CLI برای مدیریت وردپرس

120
0
وردپرس به دلیل داشبورد مدیریت بصری خود یکی از کاربرپسندترین سیستم های مدیریت محتوای سایت ساز جهان است که هم اکنون میلیون ها نفر از آن برای راه ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

انتخاب رنگ در طراحی سایت و تاثیر آن در جذب کاربر

3228
0
آیا در تلاش برای انتخاب رنگ در طراحی سایت وردپرس خود هستید؟ انتخاب های طراحی بخش ضروری هر وب سایتی است که می تواند به حفظ بازدیدکنندگان در ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

ایجاد وبلاگ وردپرسی؛ آموزش ساخت صفحه وبلاگ در وردپرس در 5 گام

4862
0
وردپرس به عنوان محبوب ترین سیستم مدیریت محتوای سایت ساز جهان به شما این امکان را می دهد تا به سادگی و در کمترین زمان ممکن برای خود ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

پلاگین های تقلبی وردپرس و چیزهایی که لازم است بدانید

1289
0
برنامه های زیادی وجود دارند که باعث صرفه جویی در وقت می شوند، فریمورک های سی اس اس و کتابخانه های جاوااسکریپت که به عنوان یک توسعه دهنده ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش نحوه اتصال گوگل ادز به آنالیتیکس ga4

312
0
گوگل ادز و گوگل آنالیتیکس ga4 دو ابزار قدرتمند و متداول هستند که توسط بازاریابان دیجیتال در سراسر جهان استفاده می شوند. حال در صورتی که این دو ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش گوگل کیورد پلنر برای یافتن کلمات کلیدی در سئوی سایت

799
0
یکی از مهم ترین اقداماتی که بعد از راه اندازی وب سایت باید در نظر داشته باشید، بکار بردن استراتژی های مختلف برای سئو کردن سایت می باشد. ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب