بهترین افزونه های چندزبانه کردن سایت وردپرس | کدام پلاگین برای ترجمه سایت به چند زبان بهتر است؟

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 2 رای , میانگین : 4,50 از 5)
بارگذاری...

شما می توانید با استفاده از یک افزونه چندزبانه کردن مطالب سایت خود را به زبان های مختلف ترجمه کنید تا کاربران بتوانند از سرتاسر جهان آنها را مشاهده نمایند. وردپرس یکی از بهترین پلتفرم های سایت ساز جهان است که توسط میلیون ها وب سایت در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد، اگر می خواهید یک سایت بین المللی داشته باشید تا تمامی افراد بتوانند به آن به خوبی دسترسی داشته باشند، چند زبانه کردن سایت بهترین روش می باشد. خوشبختانه وردپرس این کار را با استفاده از افزونه برای شما ساده کرده است. به همین منظور ما در این مطلب قصد داریم بهترین افزونه های چندزبانه کردن سایت وردپرس را به شما معرفی کنیم. با ما همراه باشید.

بهترین افزونه های مترجم

چرا باید سایتمان را به زبان های مختلف ترجمه کنیم؟

مردم در سراسر جهان به یک زبان صحبت نمی کنند. بنابراین، ایده خوبی است که وب سایت خود را به بیش از یک زبان در دسترس قرار دهید تا تمامی از اقساء نقاط جهان بتوانند به آن دسترسی داشته باشند. اول از همه، این یک استراتژی بازاریابی درخشان است. این به مخاطبان در سراسر جهان نشان می دهد که شما به دنبال دسترسی گسترده ای هستید و می خواهید محتوای خود را از مرزها و فرهنگ ها عبور دهید. نه تنها این، بلافاصله پس از ترجمه، وب سایت شما را به صورت بین المللی نشان می دهد. علاوه بر این، دسترسی به مخاطبان هدف خود به زبان آنها به احتمال زیاد باعث افزایش مشترکین، خوانندگان و مشتریان، ایجاد سرنخ و افزایش درآمد می شود. مثل همیشه با وردپرس، افزونه هایی برای کمک به هر عملکردی وجود دارد و برای ترجمه می توانید از افزونه های چندزبانه وردپرس با کیفیت استفاده کنید.

زمانی که یک افزونه چند زبانه را به سایت خود اضافه می کنید، کار ترجمه وب سایت شما بسیار ساده است. اکثر این افزونه ها به دو روش متفاوت کار می کنند. در روش اول، افزونه ها به ابزار یا سرویس آنلاینی دسترسی پیدا می کنند که به صورت خودکار محتوای شما را ترجمه می کنند. با این حال، وقتی صحبت از ترجمه ماشینی به میان می آید، ممکن است کیفیت ترجمه در سطح مورد نظر شما نباشد. در روش دوم، شما باید تک تک محتوای وب سایت خود را به زبان های مورد نظر خود بازنویسی کنید و افزونه ها به کاربران کمک می کنند بین نسخه های مختلف زبان جابجا شوند. البته کیفیت ترجمه در این روش بسیار بهتر خواهد بود. بسیاری از افزونه ها ترکیبی از این دو راه را ارائه می دهند.

بیشتر بخوانید: چطور قالب وردپرس را فارسی کنیم؟ و چگونه سایت وردپرس را دوزبانه کنیم؟

بهترین پلاگین های چندزبانه کردن سایت وردپرس

همانطور احتمالاً می دانید، وردپرس به صورت پیش فرض امکان ترجمه وب سایت را به شما نمی دهد، بنابراین برای افزودن این قابلیت باید از یک افزونه کمک بگیرید. بنابراین با ما همراه باشید تا شما را با بهترین افزونه ترجمه وردپرس آشنا کنیم.

  1. افزونه TranslatePress
  2. افزونه WPML
  3. افزونه Polylang
  4. افزونه MultilingualPress
  5. افزونه Google Language Translator
  6. افزونه GTranslate
  7. افزونه Loco Translate
  8. افزونه Multilanguage
  9. افزونه Google Website Translator
  10. افزونه Lingotek
  11. افزونه Advanced Google Translate
  12. افزونه Weglot Translate
  13. افزونه WooCommerce Multilingual
  14. افزونه Polylang Connect for Elementor
  15. افزونه BuddyPress Multilingual
  16. افزونه WPGlobus

در ادامه توضیحاتی در خصوص هریک از این افزونه ها در اختیار شما قرار می دهیم. امیدوارم تا انتهای این مطلب مارو همراهی کنید.

بیشتر بخوانید: نحوه جاسازی ویدیوی یوتیوب در وردپرس | چگونه ویدیوهای یوتیوب را در سایت خود نمایش دهیم؟ 

1- افزونه TranslatePress | بهترین افزونه های چندزبانه کردن سایت وردپرس

افزونه TranslatePress یک افزونه دو زبانه برای وردپرس است که به شما این امکان را می دهد تا سایت خود را به صورت مستقیم از پیشخوان وردپرس ترجمه کنید. همچنین شما می توانید در طی ترجمه، از زبان های مختلف استفاده کنید و پیش نمایش نتایج را به صورت زنده مشاهده نمائید. این افزونه برای ترجمه های دستی بسیار مفید می باشد. علاوه بر آن شما قادر هستید برای نقش های کاربری خاص یک مترج سفارشی ارائه دهید تا آنها بتوانند محتوا را بدون دسترسی به پیشخوان مدیریت ترجمه نمایند.

نکته جالب در مورد این ابزار این است که می توانید محتوای خود را از قسمت جلویی یا همان پیشخوان ترجمه کنید. شما می توانید تمام متن ها را بدون زحمت از فرم ها گرفته تا کدهای کوتاه، عناصر و سایر اجزا را به سادگی تغییر دهید. علاوه بر این، TranslatePress یک افزونه خود میزبان است، بنابراین شما ترجمه های خود را برای همیشه نگه می دارید. همچنین این افزونه با ووکامرس و تمام قالب های مدرن وردپرس که امروزه می توانید در بازار پیدا کنید نیز سازگای کامل دارد. ویژگی های مختلفی در خصوص این پلاگین وجود دارد که بارز ترین آنها پشتیبانی از ترجمه جلویی، ترجمه تصویر، پشتیبانی دستی و ترجمه خودکار با استفاده از گوگل ترنسلیت می باشد. این ساده ترین افزونه برای راه ‌اندازی و استفاده بدون توجه به تعداد زبان‌های موجود در وب ‌سایت است.

افزونه تغییر زبان سایت وردپرس TranslatePress

بیشتر بخوانید: آموزش افزونه wpml | نصب، تنظیمات و کار با پلاگین wpml +رفع مشکلات

2- افزونه WPML | بهترین پلاگین های چندزبانه کردن سایت وردپرس

بی تردید یکی دیگر از محبوب ترین وبهترین افزونه های ترجمه زبان سایت وردپرسی ، افزونه WPML می باشد. این پلاگین همراه با یک سیستم قدرتمند ترجمه هوشمند ارائه می شود که به شما این امکان را می دهد تا محتوا ، قالب، افزونه ها و موارد دیگر را به سادگی به زبانه های مختلف ترجمه کنید. همچنین WPML دارای یک رابط کاربری بسیار ساده می باشد که می توانید خیلی ساده از تمام قابلیت های آن استفاده کنید. علاوه بر آن این افزونه از تمامی پست ها، طبقه بندی ها، زمینه های سفارشی و … پشتیبانی می کند.

WPML با هر دو روش ترجمه به یک اندازه خوب کار می کند. برای ترجمه خودکار با خدمات ترجمه همگام می شود. از ترجمه خودکار و دستی از طریق ویرایشگر ترجمه WPML یا نرم افزار دسکتاپ شما پشتیبانی می کند. با استفاده از ویرایشگر، می توانید انواع زبان های خاصی را نیز اضافه کنید. امتیازات WPML در همگام سازی ترجمه های منو، ترجمه صفحات ایجاد شده با سازندگان صفحه، ویژگی های سئو و.. همراه است.

افزونه ترجمه سایت وردپرس WPML

بیشتر بخوانید: آموزش فارسی سازی قالب وردپرس | نحوه راستچین کردن، ترجمه انگلیسی به فارسی

3- افزونه Polylang | بهترین افزونه ترجمه وردپرس

اگر به دنبال یک افزونه تغییر زبان سایت وردپرس رایگان هستید، می توانید از Polylang استفاده کنید. این افزونه دارای یک رابط کاربری ساده می باشد که به شما این امکان را می دهد به سادگی بخش های مختلف سایت خود را مانند: پست ها، صفحات، انواع پست های سفارشی، ویجت ها و موارد دیگر را ترجمه نمائید. یکی از معایب Polylang این است که به شما اجازه ترجمه قالب و افزونه وردپرس را نمی دهد. همچنین این امکان را به شما می دهد تا آدرس های دوستانه سئو را برای هر زبان تنظیم کنید و با افزونه های محبوب سئو وردپرس هم به خوبی کار می کند. علاوه بر آن برای انتخاب زبان، می توانید با استفاده از ویجت نوار کناری، سوئیچ زبان را به وب سایت خود اضافه کنید.

در صفحه تنظیمات می توانید از بین نزدیک به صد زبان انتخاب کنید. می توانید ظاهر نام زبان را روی صفحه خود انتخاب و پرچم کشور مناسب را اضافه کنید. سپس، پیش بروید و هر پست یا صفحه ای را که می خواهید ترجمه نمائید. شما همچنین می توانید تمام یا فقط برخی از صفحات و پست ها را ترجمه کنید. هر زبان با یک کد دو حرفی مشخص می شود و این کد بخشی از URL منحصر به فرد هر نسخه زبان را تشکیل می دهد. با استفاده از یک ویجت، کاربران می توانند از یک زبان به زبان دیگر جابجا شوند.

پلاگین چند زبانه وردپرس رایگان Polylang

بیشتر بخوانید: وردپرس یا پایتون؟ کدام یک برای طراحی سایت بهتر است

4- افزونه MultilingualPress | بهترین افزونه چندزبانه کردن سایت وردپرس 

MultideualPress برای ایجاد وب سایت های چند زبانه با وردپرس یک رویکرد متفاوت تری را نسبت به سایر ابزارها ارائه می دهد. به جای اجرای نصب و راه اندازی وردپرس، از شبکه Multisite داخلی وردپرس برای هر زبان استفاده می کند. این به افزونه دارای یک داشبورد قدرتمند و در عین حال ساده است که شما می توانید از آن جهت ترجمه استفاده کنید. همچنین این افزونه از پست ها، برگه ها، انواع پست های سفارشی، طبقه بندی ها و موارد دیگر پشتیبانی می کند.

افزونه دو زبانه برای وردپرس MultilingualPress

بیشتر بخوانید: آموزش تبدیل وردپرس انگلیسی به فارسی؛ نحوه فارسی کردن وردپرس

5- افزونه Google Language Translator | بهترین پلاگین چندزبانه کردن سایت وردپرس

افزونه Google Language Translator به شما این امکان را می دهد تا از ترجمه ها به طور مستقیم از گوگل ترنسلیت به سایت خود استفاده کنید. این ابزار از بیش از 80 زبان گوگل ترنسلیت پشتیبانی می کند و کاربران می توانند به سادگی برای تغییر زبان سایت استفاده نمایند.

ترجمه یک وب سایت وردپرس با داشتن ابزار مناسب نیازی به پیچیده نیست. با مترجم زبان گوگل، به لطف ماشین قدرتمندی که به صورت خودکار کار را انجام می دهد، می توانید کار ترجمه را خیلی سریع انجام دهید. به غیر از تنظیم پیکربندی نیازی به انجام کار زیادی ندارید. نسخه رایگان این افزونه به شما امکان ترجمه منوها و ابزارک ها، قالب ها و افزونه ها، پشتیبانی از RTL و انتخابگر زبان شناور را می دهد. اگر می خواهید قابلیت های بیشتری در اختیار داشته باشید، باید از نسخه پرمیوم آن استفاده کنید.

پلاگین ترنسلیت سایت وردپرس Google Language Translator

بیشتر بخوانید: سایت ساز چیست؟ سایت ‌ساز یا وردپرس؟ کدام یک بهتر است؟

6- افزونه GTranslate | افزونه های برتر برای ترجمه سایت به چند زبان

Gtranslate یکی از محبوب ترین افزونه های ترجمه وردپرس است که توسط از گوگل ترنسلیت ساخته شده است. با این افزونه، می توانید محتوای وب سایت خود را به بیش از 100+ زبان موجود بدون دردسر ترجمه کنید. در صورت لزوم ، می توانید ترجمه خودکار گوگل را به صورت دستی اصلاح نمائید.

بر اساس تنظیمات مرورگر بازدیدکننده، به طور خودکار به زبان صحیح جابه‌جا می‌ شود و می ‌توانید بر اساس ترجیحات خود حتی به آیکون های پرچم جایگزین آن را سفارشی کنید. علاوه بر آن؛ نسخه پریمیوم این افزونه توجه زیادی به سئو دارد و برای افزایش دسترسی بین المللی وب سایت شما طراحی شده است. این به شما کمک میکند یک زیردایرکتوری یا ساختار URL زیر دامنه داشته باشید که برای صفحات AMP، رسانه ها ترجمه می شود و پشتیبانی از چت زنده را فراهم می کند. این امکان تصحیح دستی ترجمه ها را فراهم می کند و یک ویژگی ترجمه درون متنی را اضافه می کند.

بهترین افزونه چند زبانه کردن وردپرس GTranslate

بیشتر بخوانید: بهترین ابزارهای تست سرعت سایت؛ تست کننده سرعت وب سایت وردپرس

7- افزونه Loco Translate | معرفی افزونه های چندزبانه کردن سایت

افزونه Loco Translate یکی دیگر از افزونه های ترجمه زبان سایت وردپرسی می باشد که بیش از 1 میلیون نصب فعال دارد. این پلاگین به شما این امکان را می دهد تا قالب و افزونه های وردپرس خود را مستقیماً در مرورگر خود ترجمه کنید.

در واقع؛Loco Translate یک افزونه چند زبانه عالی وردپرس است که به صورت کامل از فایل های PO و MO پشتیبانی می کند. با ویرایشگر کاربر پسند در مرورگر، می ‌توانید از فایل‌ های ترجمه به سرعت محافظت کنید. تمامی تنظیمات را می توانید با استفاده از پیشخوان وردپرس خود انجام دهید، بدون آنکه نیاز باشد از پلتفرم های شخص ثالث استفاده کنید. شما همچنین می توانید فایل های زبان را در قالب یا افزونه خود به طور مستقیم ایجاد و به روز کنید. به این ترتیب، زمانی که می خواهید ترجمه های سفارشی را ذخیره نمائید، از فهرست زبان محافظت شده بهره مند می شوید.

 

افزونه تغییر زبان سایت وردپرس Loco Translate

بیشتر بخوانید: بهترین افزونه های سئو وردپرس | 16 پلاگین سئو (SEO) برتر

8- افزونه Multilanguage | بهترین افزونه چند زبانه کردن سایت وردپرسی 

افزونه چند زبانه کردن سایت Multilanguage به بازدیدکنندگان شما این امکان را می دهد تا زبان های خود را تغییر داده و محتوا را به زبان مورد نظر خود مشاهده نمایند. این پلاگین این از بیش از 80 زبان مختلف دنیا پشتیبانی می کند و به شما کمک می کند تا در صورت لزوم انواع زبان های جدید را به آن اضافه نمائید. همچنین این افزونه شامل چند ابزارک تعویض کننده زبان مختلف است که بازدیدکنندگان شما می توانند زبان های خود را انتخاب کنند. اگر می خواهید محتوای وب سایت خود را به صورت دستی ترجمه کنید، این افزونه به شما امکان می دهد فقط از طریق ویرایشگر پست خود این کار را انجام دهید.

افزونه ترجمه سایت وردپرس Multilanguage

بیشتر بخوانید: لیست برترین افزونه های دانلود از یوتیوب برای مرورگر های کروم و فایرفاکس 

9- افزونه Google Website Translator |بهترین افزونه های چندزبانه کردن سایت وردپرس 

Google Website Translator یکی دیگر از افزونه های محبوب ترجمه وردپرس می باشد. این افزونه به شما این امکان را می دهد از ویجت و کد های کوتاه استفاده کنید. یکی دیگر از مزیت های اصلی این افزونه، سرعت بارگذاری بسیار بالای آن می باشد. همچنین به شما این امکان را می دهد بخش خاصی از وب سایت خود را از ترجمه خارج کنید.

پلاگین ترنسلیت سایت وردپرس Google Website Translator

بیشتر بخوانید: معرفی بهترین افزونه های نظرسنجی وردپرس | 17 پلاگین نظرسنجی و رای گیری

10- افزونه Lingotek | بهترین پلاگین های چندزبانه کردن سایت وردپرس

افزونه Lingotek یک افزونه ترجمه وردپرس است که به صورت رایگان در مخزن وردپرس به ثبت رسیده که به شما امکان ایجاد و مدیریت یک وب سایت چند زبانه را می دهد. این افزونه به شما این امکان را می دهد تا با تهیه API تجاری برای مترجم مایکروسافت ، سایت خود را به طور خودکار ترجمه کنید.

در واقع؛ Lingotek یک شبکه ترجمه پیشرفته و مبتنی بر ابر است که سه نوع خدمات ترجمه را ارائه می دهد. اولی یک ترجمه ماشینی رایگان تا 100000 کاراکتر است و دومی ترجمه انجمنی است که در آن می توانید محتوا را با استفاده از ویرایشگر متن افزونه ترجمه کنید. سومین گزینه استفاده از خدمات ترجمه حرفه ای Lingotek با کمک مترجمان حرفه ای است. برای استفاده از این پلاگین، در ابتدا باید یک حساب کاربری Lingotek ایجاد کنید. سپس می توانید پست ‌ها، صفحات، رسانه‌ ها، دسته بندی‌ها، برچسب ‌های پست، منوها و ابزارک ‌ها را ایجاد و آنها را به هر زبانی که می خواهید ترجمه کنید.

افزونه تغییر زبان سایت وردپرس Lingotek

بیشتر بخوانید: 14 تا از بهترین افزونه های فرم ساز وردپرس برای ساخت فرم زیبا

11- افزونه Advanced Google Translate | بهترین افزونه ترجمه وردپرس

یکی دیگر از افزونه های ترجمه سایت که به صورت رایگان ارائه شده است، افزونه Advanced Google Translate می باشد. این پلاگین دارای رابط کاربری بسیار ساده ای می باشد که به شما این امکان را می دهد تا تمام مطالب وب سایت خود را از جمله صفحات و پست ها را به سادگی ترجمه کنید. یکی از نقاط قوت این افزونه این است که به صورت کامل با تمامی افزونه ها و قالب های وردپرس سازگاری کامل دارد. همچنین این پلاگین دارای تنظیمات آسانی می باشد که هرکسی با هر میزان توانایی که دارد می تواند به خوبی از آن استفاده کند.

برای اینکه به کاربران گزینه ترجمه سایت را بدهید ، می توانید یک کد کوتاه را در هر نقطه از سایت خود اضافه کنید. این کار سوئیچ زبان را در سایت شما فعال می کند که کاربر می تواند زبان دلخواه خود را انتخاب نماید.

افزونه دو زبانه برای وردپرس Advanced Google Translate

بیشتر بخوانید: بهترین افزونه های کامنت وردپرس | 11 پلاگین ارسال دیدگاه و نظرات

12- افزونه Weglot Translate | بهترین افزونه های چندزبانه کردن سایت وردپرس

افزونه Weglot Translate جزء بهترین افزونه چندزبانه کردن سایت وردپرس محسوب می شود که از یک API بصری برای شناسایی هر محتوایی در وب سایت شما استفاده و آن را به یکی از 60 زبان ترجمه می کند. ترجمه خودکار به عنوان یک نسخه پایه عمل می کند، که می توانید آن را به صورت دستی با استفاده از یک ویرایشگر متنی در حساب Weglot خود ویرایش کنید. برای بهبود کیفیت در ترجمه، می توانید از خدمات ترجمه حرفه ای Weglot استفاده کنید. پس از اینکه افزونه را در سایت خود نصب کردید، باید یک حساب کاربری در Weglot ایجاد و یک کلید API دریافت کنید. زبان اصلی وب سایت خود و زبان ترجمه را مشخص کنید. سپس می توانید صفحات و بلوک های محتوا را از ترجمه حذف نمائید. هنگامی که تغییرات را ذخیره کردید، دکمه های گزینه زبان در قسمت جلو ظاهر می شوند. کاربران می توانند دکمه ها را برای مشاهده محتوا به هر یک از گزینه های زبانی که شما ارائه می دهید تغییر دهند.

این افزونه با بهترین شیوه های گوگل برای وب سایت های چند زبانه وردپرس مطابقت دارد. آدرس های منحصر به فرد را به صورت خودکار به صفحات زبان جدید اختصاص می دهد. این افزونه همچنین به صورت خودکار عنوان، توضیحات، متا تگ ها، دسته ها و غیره را شناسایی و ترجمه می کند. در نهایت مدیر سایت می تواند سبک و موقعیت دکمه های سوئیچ زبان را تغییر دهد.

13- افزونه WooCommerce Multilingual | بهترین پلاگین های چندزبانه کردن سایت وردپرس

یکی دیگر از بهترین افزونه های برتر برای ترجمه سایت به چند زبان ، افزونه WooCommerce Multilingual می باشد. با کمک این پلاگین می توانید بدون هیچ گونه پیچیدگی سایت خود را به زبان های مختلف ترجمه کنید. همچنین شما را قادر می سازد تا پلتفرم تجارت الکترونیک خود را با پذیرش ارزهای مختلف اجرا کنید. با استفاده از این افزونه چند زبانه وردپرس، می توانید تمام محصولات خود را به صورت ساده، متغیر، گروه بندی شده یا خارجی ترجمه نمائید.

woocommerce multilingual plugin

بیشتر بخوانید: 8 تا از بهترین افزونه های کش وردپرس برای افزایش سرعت سایت

14- افزونه Polylang Connect for Elementor | بهترین افزونه ترجمه وردپرس

یکی دیگر از بهترین افزونه های چند زبانه کردن سایت های وردپرسی که قصد داریم در این مطلب به شما معرفی کنیم، افزونه Polylang Connect for Elementor می باشد. این افزونه چند زبانه وردپرس با صفحه ساز کشیدن و رها کردن المنتور متصل می شود. اکنون می توانید به سرعت بین زبان ها جابجا شوید و انواع تغییرات قالب را که می خواهید انجام دهید انجام دهید. همچنین شما می توانید تنظیمات را برای هر زبان به صورت جداگانه پیکربندی یا برخی از محتواها را به صورت سراسری تنظیم کنید.

15- افزونه BuddyPress Multilingual | بهترین افزونه های چندزبانه کردن سایت وردپرس

اگر قصد دارید یک وب سایت چند زبانه بادی پرس راه اندازی کنید، افزونه ای وجود دارد که این کار را به صورت رایگان برای شما انجام می دهد. افزونه BuddyPress Multilingual ابزاری قدرتمند، با کاربری آسان است که ترجمه صفحات بادی پرس را با WPML ارائه می دهد. برخی از ویژگی ها این پلاگین عبارت است از تغییر زبان، ترجمه اعلان های ایمیل و حفظ جریان بادی پرس به زبان فعلی و…

16- افزونه WPGlobus | بهترین پلاگین های چندزبانه کردن سایت وردپرس

افزونه WPGlobus یکی دیگر از برترین پلاگین های ترجمه سایت به چند زبان است که تمام ویژگی های اساسی لازم را برای ترجمه سایت و مدیریت ترجمه ها ارائه می دهد. این افزونه به شما این امکان را می دهد تا پست ها، صفحات، دسته ها، برچسب ها، منوها و ابزارک ها را به صورت دستی ترجمه کنید. همچنین این پلاگین با یک سئویچرتغییر زبان و گزینه ای برای تغییر زبان در رابط مدیریت از نوار بالا ارائه می شود.

بیشتر بخوانید: 4 تا از بهترین فونت های فارسی سایت وردپرس

سوالات متداول

ترجمه ماشینی بهتر است یا ترجمه دستی؟

با استفاده از ترجمه ماشینی و ترجمه دستی می توانید سایت خود را به سادگی به زبان های مختلف دنیا ترجمه کنید. اما اگر می خواهید یک ترجمه عالی و بدون ایراد داشته باشید، ترجمه دستی می تواند گزینه بهتری برای شما باشد.

آیا افزونه های چند زبانه کردن سایت وردپرس رایگان هستند؟

بله. افزونه های مختلفی هم به صورت رایگان و هم به صورت پولی برای ترجمه سایت وجود دارند که شما می توانید از آنها استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: بهترین افزونه های فروشگاه ساز وردپرس برای ساخت سایت فروشگاهی آنلاین

جمع بندی: کدام پلاگین برای ترجمه سایت به چند زبان بهتر است؟

داشتن یک وب سایت چند زبانه به شما کمک می کند تا کاربران بیشتری را از اقساء نقاط جهان به سایت خود هدایت کنید و ترافیک سایت خود را افزایش دهید. با این افزونه های ترجمه وردپرس، ترجمه وب سایت و چند زبانه کردن آن کار سختی نیست. شما می توانید از هر کدام از این افزونه برای ترجمه وب سایت به سادگی و بدون هیچ مهارتی استفاده کنید. ما در این مطلب بهترین افزونه های دو زبانه کردن سایت وردپرسی را جمع آوری و در اختیار شما قرار دادیم. امیدوارم این آموزش مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.

منبع: colorlib

لیست مطالب

درباره نویسنده



میلاد انوش
( عضو از 3 سال قبل )
  • 900 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 1 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

مطالب مرتبط



اضافه کردن منو دلخواه به پنل مدیریت وردپرس

1909
0
آموزش امروز برای دوستانی هست که قصد دارند کمی حرفه‌ای تر باشند و روز به روز سایت وردپرسی خودشون رو توسعه بدن. منظور از توسعه دادن اضافه کردن ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

ساخت پنجره پاپ آپ برای فروشگاه ووکامرس + فیلم آموزشی

1876
0
[video width="1280" height="588" mp4="https://wpnovin.com/wp-content/uploads/2017/08/yith-woocommerce-popup.mp4"][/video] با سلام خدمت همراهان نوین وردپرس + در تاریخ ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ فیلم آموزشی کار با افزونه اضافه شد. از سری آموزش های افزونه های شرکت yith اینبار با ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

نحوه نمایش تعداد نظرات در وردپرس | Simple Blog Stats

1044
0
کامنت ها عضو حیاتی یک سایت هستند شما با آن ها می توانید آنچه که در ذهن کاربران درباره وبسایت شما می گذرد را بفهمید و همچنین می ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

بهترین افزونه های تغییر سایز عکس وردپرس | لیست برترین پلاگین های تغییر ابعاد تصاویر در ودرپرس

1826
0
همانطور که می دانید یکی از مهم ترین نکات بهینه سازی سئو سایت، توجه به اصول و بهینه بودن تصاویر سایت می باشد. در صورتی که در سایت ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

ارسال خبرنامه با میل چیپ در ووکامرس | YITH WooCommerce Mailchimp

1250
0
با سلام خدمت شما دوستان عزیز نوین وردپرسی، با یکی دیگر از افزونه های yith با نام YITH WooCommerce Mailchimp همراه ما باشید. همانطور که می دانید Mailchimp یکی از قدرتمند ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

چگونگی انتقال وردپرس به یک دامنه جدید بدون از دست دادن SEO

1016
0
اخیرا یکی از کاربران از ما برای انتقال سایت وردپرس خود به یک دامنه جدید کمک خواسته است. در این آموزش ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش اضافه کردن قفل بر روی نوشته در سایت های وردپرسی

2505
0
با سلام خدمت دوستان عزیز با آموزش مفید دیگر در خدمت شما هستیم آیا تا بحال فکر کرده اید که چگونه به محتوای سایت خود قفل بزارید ؟ و یا ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

چگونگی محدود کردن تعداد ماههای بایگانی در وردپرس

1349
0
آیا می خواهید تعداد ماههای آرشیو نمایش داده شده در وردپرس را نمایش دهید؟ اگر سالهاست که شما وبلاگ داشته باشید متوجه خواهید شد که لیست آرشیوهای شما خیلی ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب