چگونه سایت وردپرس را دوزبانه کنیم؟

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 1 رای , میانگین : 5,00 از 5)
بارگذاری...

آیا قصد دارید سایت وردپرسی خود را چندزبانه کنید؟ به طور کلی؛ وردپرس یکی از محبوب ترین سیستم های مدیریت محتوای سایت ساز جهان می باشد که بیش از 40 درصد از کل سایت ها از آن جهت ساخت وب سایت استفاده کرده اند. اگر شما قصد دارید سایت خود را بین المللی کنید تا کاربران از اقساء نقاط حهان بتوانند به محتویات سایت شما دسترسی پیدا کنند، ساده ترین روش دو یا چندزبانه کردن سایت می باشد. خوشبختانه وردپرس به شما این امکان را می دهد تا به سادگی اینکار را انجام دهید. به همین منظور ما در این مطلب قصد داریم نحوه دو زبانه کردن سایت وردپرس و آموزش چند زبانه کردن سایت وردپرس را در اختیار شما قرار دهیم. با ما همراه باشید.

آموزش دو زبانه کردن سایت وردپرس

یک وب سایت چند زبانه وردپرسی، محتوای یکسانی را به چندین زبان ارائه می دهد. می ‌تواند به صورت خودکار کاربران را بر اساس منطقه ‌شان به یک زبان هدایت کنید و یا کاربران می ‌توانند با استفاده از لینک کشویی زبان مورد نظر خود را انتخاب کنند. برای اینکه یک سایت چندزبانه داشته باشید، روش های مختلفی وجود دارد.

اول اینکه شما می توانید سایت خود را به دست افراد مترجم و متخصص بسپارید تا آنها محتوایات سایت شما را به یک زبان دلخواه ترجمه کنند. این روش قطعاً علاوه بر هزینه زیاد، دردسرهای خاص خود را هم دارد. روش دوم این است که خودتان با استفاده از یک افزونه، وب سایت خود را به زبان های مختلف ترجمه کنید. مطمئناً روی دوم بسیار ساده تر و بهتر می باشد.

بیشتر بخوانید: آموزش تبدیل وردپرس انگلیسی به فارسی؛ نحوه فارسی کردن وردپرس

آموزش نحوه چند زبانه کردن سایت وردپرس

یکی از بهترین و ساده ترین روش های چندزبانه کردن سایت، استفاده از افزونه های چندزبانه می باشد. در ادامه مطلب شما را با بهترین افزونه ها و نحوه کار با هریک از آنها آشنا می کنیم. همراه ما باشید.

1- آموزش نحوه چند زبانه کردن سایت وردپرس TranslatePress

افزونه TranslatePress یکی از بهترین افزونه های ترجمه وردپرس می باشد که به شما این امکان را می دهد تا سایت خود را به چندین زبان مختلف دنیا ترجمه کنید. همچنین به شما کمک می کند تا با از یک ویرایشگر زنده، به سادگی بخش های مختلف را ترجمه نمائید.

اولین کاری که باید انجام دهید این است که افزونه TranslatePress را در سایت خود نصب و فعال کنید. برای جزئیات بیشتر، راهنمای گام به گام ما در مورد نحوه نصب افزونه وردپرس را مشاهده نمائید. پس از نصب افزونه، وارد پیشخوان خود شوید و سپس از بخش “تنظیمات” روی گزینه “TranslatePress” کلیک کنید.

نحوه دو زبانه کردن سایت وردپرس

در ابتدا وارد تب “لایسنس” شوید و کلید مجوز خود را وارد کنید تا افزونه برای شما فعال شود. پس از آن برای پیکربندی افزونه، وارد تب “تنظیمات عمومی” شوید.

آموزش چند زبانه کردن سایت وردپرس

در این صفحه در همان ابتدا، شما باید زبان پیش فرض وب سایت خود و زبان هایی را که می خواهید وب سایت خود را به آن ترجمه کنید را انتخاب نمائید. در مرحله بعد، باید انتخاب کنید که آیا قصد دارید نام زبان ‌ها به زبان مادری نمایش داده شود یا خیر؟ گزینه پیش فرض “خیر” است که به این معنی است که نام زبان ها به زبان پیش فرض نشان داده می شود.

بیشتر بخوانید: بهترین افزونه های چندزبانه کردن سایت وردپرس | کدام پلاگین برای ترجمه سایت به چند زبان بهتر است؟

پس از آن، باید انتخاب کنید که آیا می‌ خواهید نام زبان پیش ‌فرض در URL به‌عنوان یک فهرست فرعی نمایش داده شود یا خیر؟ پیشنهاد ما به شما این است که این تنظیمات را به صورت پیش فرض رها کنید و آنها را تغییر ندهید.

آموزش دو زبانه کردن سایت وردپرس

در مرحله بعد، اگر باید مشخص کنید که می خواهید از گوگل ترنسلیت برای ترجمه خودکار استفاده کنید یا خیر؟ گزینه پیش فرض افزونه روی “خیر” تنظیم شده است که شما می توانید آن را تغییر دهید.

در بخش بعدی شما باید یک کلید گوگل ترنسلیت API را ارائه دهید. لینکی را در زیر این گزینه مشاهده خواهید کرد که دستورالعمل هایی را در مورد نحوه دریافت آن به شما نشان می دهد. در نهایت، شما باید مشخص کنید که چگونه می خواهید تغییر زبان را در سایت خود نمایش دهید. افزونه TranslatePress سه گزینه مختلف را برای نمایش در اختیار شما قرار می دهد که می توانید به دلخواه از آنها استفاده کنید.

شما می توانید از یک کدکوتاه استفاده کنید، یک سوئیچر به منوی پیمایش خود اضافه کنید و یا اینکه یک منوی شناور را به کاربران نمایش دهید. در نهایت پس از انجام تغییرات، روی دکمه ذخیره کلیک کنید. در ادامه به شما نشان می دهیم که چگونه تغییر دهنده زبان را در سایت خود اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: چگونه وردپرس خود را بروزرسانی کنیم؟ آموزش آپدیت وردپرس بصورت دستی و خودکار 

1-1: نحوه ایجاد سایت چند زبانه در وردپرس با TranslatePress

بعد از اینکه افزونه را پیکربندی کردید، نوبت به ترجمه سایت می رسد. جهت ترجمه سایت خود، می ‌توانید به سادگی روی برگه «ترجمه سایت» در صفحه تنظیمات افزونه یا دکمه موجود در نوار مدیریت وردپرس خود کلیک کنید.

آموزش نحوه چند زبانه کردن سایت وردپرس

پس از آن وارد صفحه ویرایشگر افزونه می شوید.

در این ویرایشگر زنده، شما می توانید روی هر متنی در وب سایت خود در قسمت سمت راست کلیک کنید و سپس افزونه آن را در ستون سمت چپ برای ترجمه بارگذاری می کند.

آموزش تصویری دو زبانه کردن وردپرس

حال روی زبانی که می خواهید محتوای خود را به آن ترجمه کنید، کلیک کنید و سپس ترجمه خود را وارد نمائید. پس از اینکه ترجمه خود را وارد کردید، از بالای صفحه روی دکمه ذخیره تغییرات کلیک کنید و پس از آن روی دکمه Next بزنید. با اینکار، افزونه TranslatePress به صورت خودکار رشته بعدی را در صفحه بارگذاری می کند تا شما آن را ترجمه نمائید.

بیشتر بخوانید: افزونه WPML | پلاگین چند زبانه كردن سايت وردپرسی

همچنین می ‌توانید روی منوی کشویی زیر زبان پیش ‌فرض خود کلیک کنید پس از آن می توانید یک رشته ترجمه را به دلخواه انتخاب و ترجمه آن را ارائه دهید.

آموزش چند زبانه کردن سایت در وردپرس

این افزونه به شما این امکان را می دهد تا تمام مطالب سایت خود را در هرصفحه ای که می خواهید، ترجمه کنید. در واقع شما می توانید منوهای ناوبری، دکمه‌ ها، ویجت‌ های نوار کناری، متن متا و موارد دیگر را به سادگی به زبان های مختلف ترجمه نمائید. علاوه بر آن، این افزونه همچنین به شما این امکان را می دهد که بلافاصله شروع به ترجمه هر صفحه یا پستی در سایت خود در هنگام ورود به سیستم کنید. کافیست روی دکمه “ترجمه صفحه” در بالای صفحه کلیک کنید تا وارد ویرایشگر زنده آن شوید.

چطور سایت وردپرسی خود را دو زبانه کنیم

زمانی که شما یک رشته خاص را ترجمه کردید، افزونه به صورت خودکار آن را در بخش های مختلف سایت شما ترجمه می کند.

بیشتر بخوانید: برای یادگیری وردپرس از کجا شروع کنیم؟ نقطه آغاز آموزش وردپرس 

1-2: اضافه کردن دکمه تعویض زبان به وب سایت

تعویض ‌کننده و یا سوئیچر زبان این امکان را برای بازدیدکنندگان سایت شما فراهم می کند تا در زمان بازدید سایت، زبان دلخواه خود را به سادگی انتخاب کنند تا سایت به آن زبان به آنها نمایش داده شود. معمولاً پرچم هر کشور را برای نشان دادن زبان های موجود در سایت شما نمایش می دهد. این افزونه همچنین به شما این امکان را می دهد تا با استفاده از یک کد کوتاه، دکمه سئویچر را به هربخش از سایت که می خواهید، اضافه نمائید. تغییر دهنده زبان سایت شما می تواند به صورت پرچم، نام زبان و یا هر دوآنها نمایش داده شود.

بیشتر بخوانید: آموزش فارسی سازی قالب وردپرس | نحوه راستچین کردن، ترجمه انگلیسی به فارسی

سوالات متداول

بهترین افزونه های چند زبانه کردن و ترجمه سایت وردپرس کدام است؟

افزونه هار مختلفی برای ترجمه سایت وجود دارد. بی شک سه مورد از بهترین و محبوب ترین آنها، افزونه های TranslatePress، WPML و Polylang می باشد.

افزونه چندزبانه وردپرس برای چه سایت‌هایی ضروری است؟

به طور کلی می توان گفت؛ هر سایتی می تواند از یک افزونه چندزبانه کردن سایت به خوبی استفاده کند. اگر شما نمی خواهید برای انجام اینکار هزینه زیادی بپردازید، قطعاً افزونه بهترین انتخاب برای شماست.

بیشتر بخوانید: آموزش افزونه wpml | نصب، تنظیمات و کار با پلاگین wpml +رفع مشکلات

جمع بندی: چطور سایت وردپرسی خود را دو زبانه کنیم؟

چندزبانه کردن سایت به این معنی است که شما یک وب سایت را به زبان های مختلف ترجمه کنید. به عنوان مثال: شما می توانید سایت خود را به زبانه های فاری، انگلیسی و عربی ترجمه کنید. در این صورت کاربران شما می توانند در صورت نیاز سایت شما را به هر سه زبان مشاهده کنند. ما در این مطلب آموزش تصویری دو زبانه کردن وردپرس و همچنین آموزش چند زبانه کردن سایت وردپرس را در اختیار شما قرار دادیم. امیدوارم این مطلب مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.

منبع: wpbeginner

درباره نویسنده



میلاد انوش
( عضو از 3 سال قبل )
  • 900 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 1 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



آموزش جامع کاهش درخواست های HTTP برای بهبود بارگذاری سایت در وردپرس

5232
0
سرعت همیشه یکی از نگرانی های توسعه دهندگان وب سایت ها بوده است، به خصوص اگر در سایت زیاد از تصاویر و ویدیو استفاده شود. به طور کلی؛ ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

برای اولین بار،معرفی جامع پیشخوان وردپرس(بخش دوم)

1075
0
برای مشاهده قسمت اول کلیک کنید...   قسمت دوم   دیدگاه برای مدیریت کردن دیدگاه که در سایت منتشر می‌شوند می‌توانید دیدگاه های جدید را تائید یا آن‌ها را حذف کنید یا و ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

بهترین ابزارهای دیجیتال مارکتینگ؛ 12 ابزار مهم و رایج بازاریابی دیجیتال و مارکترها

1161
0
دیجیتال مارکتینگ یا همان بازاریابی دیجیتال یکی از بخش های جذایی ناپذیر برای کسب و کارهای اینترنتی می باشد که به شما کمک می کند تا سایت خود ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش رفع خطای This site is experiencing technical difficulties در وردپرس

90
0
آیا در وب‌سایت وردپرسی خود با خطای مشکلات فنی سایت مواجه می‌شوید؟ این پیغام خطا زمانی نشان داده می‌شود که وب‌سایت شما به دلیل مشکل جدی با کد ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

افیلیت مارکتینگ چیست؟ کسب درآمد از سیستم بازاریابی همکاری در فروش

1063
0
افیلیت مارکتینگ یا همان سیستم همکاری در فروش امروزه یکی از جذاب ترین روش های بازاریابی و کسب درآمد در دنیا محسوب می شود. این روش علاوه بر ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش فعال سازی دیباگ وردپرس (حالت اشکال زدایی) با افزونه و بدون افزونه

1475
0
اگر با وردپرس کار می کنید به احتمال خیلی زیاد با انواع خطاها مواجه خواهید شد که برخی از آنها می توانند مشکلاتی برای شما داشته باشند. در ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش نحوه انتقال سایت وردپرس از لوکال هاست به هاست

787
0
آیا قصد دارید وردپرس را از یک سرور محلی به یک سایت زنده منتقل کنید؟ استفاده از وردپرس در سرور محلی یا همان لوکال هاست یک روش معمول ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

بلاگ چیست و معرفی مهم ترین کاربرد های وبلاگ

721
0
اگر به دنبال گسترش کسب و کار آنلاین خود هستید و می خواهید علاوه بر ترافیک، فروش بیشتری نیز داشته باشید، وبلاگ می تواند یکی از بهترین و ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب