- کتابخانه رسانه وردپرس چیست؟
- آموزش افزودن پرونده چند رسانه ای در وردپرس
- 1- طریقه افزودن پرونده چند رسانه ای در وردپرس از طریق داشبورد وردپرس
- 2- چگونگی افزودن پرونده چند رسانه ای در وردپرس از طریق ویرایشگر گوتنبرگ
- 3- آموزش افزودن پرونده چند رسانه ای در وردپرس در ویرایشگر کلاسیک
- خطاهای آپلود تصویر وردپرس
- معرفی بهترین پلاگین برای سازماندهی فایل های رسانه ای وردپرس
- – افزونه WordPress Media Library Folders
- – افزونه FileBird
- – افزونه Folders
- – افزونه Media Library Categories
- – افزونه Real Media Library
- – افزونه Media Library Assistant
- سوالات متداول
معرفی مدیریت رسانه در وردپرس
تصاویر، ویدیوها و سایر فایلهای رسانه ای یکی از مهم ترین بخش های هر نوع سایتی است که به کاربرپسند تر شدن سایت شما کمک می کنند. قطعاً بدون رسانه نمی توانید یک سایت حرفه ای داشته باشید، بنابراین باید در محتواهای خود از انواع رسانه ها برای بهبود سئو و رضایت کاربران استفاده کنید. اگر شما تازه کار هستید، ممکن است با نحوه مدیریت رسانه در وردپرس آشنایی نداشته باشید و ندانید که چطور باید در سایت خود رسانه اضافه کنید. اگر این طور است، نگران نباشید. زیرا ما در این مطلب قصد داریم شما را با نحوه کار با مدیریت رسانه در وردپرس به صورت کامل و تصویری آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
کتابخانه رسانه وردپرس چیست؟
کتابخانه رسانه وردپرس دایرکتوری است که تمام فایل های رسانه ای آپلود شده در سایت شما را در یک مکان فهرست بندی می کند. با کلیک روی رسانه خود را پنل مدیریت وردپرس، به کتابخانه رسانه سایت خود دسترسی پیدا می کنید.
پس از اینکه وارد صفحه کتایخانه رسانه سایت خود شدید، گزینه هایی را مشاهده خواهید کرد که به شما این امکان را می دهد تا مدیریت کاملی روی تمامی فایل های خود داشته باشید.
در ابتدا، روی آیکون “لیست” کلیک کنید تا نمای فهرست کتابخانه رسانه برای شما فعال شود.
همچنین با کلیک بر روی آیکون شبکه، فایل های رسانه ای را در نمای شبکه ای مشاهده خواهید کرد. با توجه به سلیقه خود می توانید یکی از آنها را انتخاب کنید.
یک منوی کشویی برای فیلتر کردن فایلهای رسانه بر اساس نوع رسانه در سمت راست فهرست و آیکون های شبکه وجود دارد. به صورت پیش فرض تمامی موارد رسانه شما را نشان می دهد.
در کنار فیلتر آیتم رسانه، منوی کشویی دیگری نیز وجود دارد که می توان از آن برای فیلتر کردن فایل های رسانه بر اساس تاریخ آپلود استفاده کرد. تنظیمات پیش فرض موارد رسانه را از همه تاریخها نشان می دهد.
اگر به دنبال یک فایل خاص هستید، میت وانید به سادگی نام آن را در باکس جستجو وارد و سرچ نمائید.
اگر از نمای شبکه برای نمایش رسانه های خود استفاده می کنید، دکمه انتخاب انبوه به شما این امکان را می دهد تا چندین فایل رسانه ای را انتخاب کرده و آنها را به صورت همزمان حذف نمائید.
وردپرس از فرمت های زیر از انواع رسانه پشتیبانی می کند:
- فایلهای صوتی: m4a، mp3، ogg، and ،wav
- فرمتهای فایل تصویر: jpg، jpeg، ico، gif و png
- فرمت های ویدیو: mp4، mov، m4v، avi، 3gp، 3g2، ogv، mpg و wmv
- اسناد: doc، docx و pdf
- صفحات گسترده: xlsx
- پاورپوینت: ppt، ppsx، pps و pptx
- فتوشاپ: psd
بیشتر بخوانید: رفع مشکل نمایش حروف ژاپنی در عنوان سایت
آموزش افزودن پرونده چند رسانه ای در وردپرس
نحوه اضافه کردن پرونده چند رسانه ای در وردپرس بسیار کار ساده است و شما می توانید از طریق روش های مختلف انواع فایل های رسانه ای خود را در سایتتان بارگذاری نمائید که در ادامه برخی از آنها را به شما آموزش می دهیم.
1- طریقه افزودن پرونده چند رسانه ای در وردپرس از طریق داشبورد وردپرس
برای آپلود آیتم های رسانه ای جدید از طریق داشبورد وردپرس خود، در ابتدا وارد پیشخوان وردپرس خود شده و سپس از نوار ابزار روی گزینه “رسانه” کلیک کنید.
سپس روی دکمه افزودن جدید در بالای صفحه کلیک کنید.
حال می توانید فایل های خود را با کشیدن و رها کردن آنها در کادر آپلود، بارگذاری نمائید. همچنین می توانید برای بارگذاری فایل روی دکمه Select Files کلیک کنید. فقط این نکته را در نظر داشته باشید که حجم فایل از حداکثر 128 مگابایت بیشتر نشود، زیرا در این صورت با خظا مواجه می شوید.
بیشتر بخوانید: آشنایی با حمله بروت فورس و روش های جلوگیری از آن
2- چگونگی افزودن پرونده چند رسانه ای در وردپرس از طریق ویرایشگر گوتنبرگ
اگر قصد دارید فایل های خود را از طریق ویرایشگر بلاک وردپرس آپلود کنید، در ابتدا وارد یکی از صفحات یا نوشته های سایت خود شوید. سپس از بالای صفحه روی دکمه افزودن جدید کلیک کنید. سپس وارد صفحه ویرایشگر گوتنبرگ خواهید شد.
زیر عنوان کلیک کرده و روی دکمه + که ظاهر می شود، کلیک نمائید تا یک بلوک جدید اضافه شود. انواع بلوک هایی که باید اضافه کنید را در این بخش مشاهده خواهید کرد. برای دسترسی به انواع بلوک ها، روی دکمه Browse all کلیک کنید.
کتابخانه بلوک را در سمت چپ صفحه به پایین اسکرول کنید تا بخش “رسانه” را پیدا نمائید. سپس نوع رسانه ای را که می خواهید آپلود کنید را انتخاب نمائید. ما برای این آموزش Image را انتخاب می کنیم.
پس از نمایان شدن بلوک، روی دکمه آپلود کلیک کنید تا فایل رسانه ای شما آپلود شود.
بیشتر بخوانید: وردپرس یا پایتون؟ کدام یک برای طراحی سایت بهتر است
3- آموزش افزودن پرونده چند رسانه ای در وردپرس در ویرایشگر کلاسیک
اگر با استفاده از ویرایشگر کلاسیک برای ایجاد پست در سایت وردپرس خود راحت تر هستید، می توانید افزونه رسمی ویرایشگر کلاسیک را از طریق مخزن وردپرس در سایت خود نصب کنید تا جایگزین گوتنبرگ شود. حال به دلخواه وارد یکی از صفحات سایت خود شوید. پس از آن، از بالای صفحه روی دکمه “افزودن رسانه” کلیک نمائید.
حال میتوانید با کشیدن و رها کردن فایل مورد نظر خود فایل دلخواهتان را آپلود کنید. همچنین می تاونید روی دکمه “بارگذاری فایل” کلیک کرده و سپس فایل مورد نظر خود را پیدا و آپلود نمائید.
بیشتر بخوانید: آموزش رفع مشکل دکمه افزودن پرونده چندرسانه ای در وردپرس
خطاهای آپلود تصویر وردپرس
تا اینجای مطلب شما را با مدیریت رسانه در وردپرس و افزودن فایل در وردپرس آشنا کردیم. حال ممکن است در هنگام اضافه کردن فایل چندرسانه ای با انواع خطاها در سایت خود مواجه شوید. در ادامه برخی از مهم ترین و شایع ترین خطاها در این خصوص را به شما معرفی می کنیم:
- خطای HTTP: قبل از آپلود مجدد فایل رسانه خود، چند دقیقه صبر کنید. اگر مشکل حل نشد، از سیستم خود خارج شده و مجدداً وارد شوید.
- خطای Failed to Write File to Disk: این خطا معمولاً به دلیل تنظیم مجوزهای نادرست رخ می دهد. مطمئن شوید که مجوزها درست هستند. مجوزهای فایل از طریق یک سرویس گیرنده FTP، کنترل پنل ارائه شده توسط ارائه دهنده میزبانی وب شما یا SSH قابل تنظیم است.
- بارگیری نشدن کتابخانه وردپرس: هنگامی که کتابخانه رسانه وردپرس بارگیری نمی شود، معمولاً در افزونه ها یا قالب شما مشکلی وجود دارد.به یک قالب پیشفرض وردپرس بروید، همه افزونههای خود را غیرفعال کنید و سپس مشاهده کنید که آیا مشکل ادامه دارد یا خیر.اگر کتابخانه رسانه وردپرس به درستی بارگیری شد، فراموش نکنید که مشکل پلاگین یا پوسته خود را برای همیشه برطرف نمائید.
معرفی بهترین پلاگین برای سازماندهی فایل های رسانه ای وردپرس
هرچه بیشتر از کتابخانه رسانه وردپرس خود استفاده کنید، فایل های رسانه ای بیشتری آپلود خواهید کرد. با افزایش تعداد آیتم های رسانه ای در کتابخانه شما، پیگیری همه آنها می تواند چالش برانگیز باشد. خوشبختانه افزونه های مختلفی در این خصوص ارائه شده که به شما این امکان را می دهد تا مدیریت بهترین روی رسانه های سایت خود داشته باشید که در ادامه برخی از آنها را به شما معرفی می کنیم. همراه ما باشید.
– افزونه WordPress Media Library Folders
افزونه WordPress Media Library Folders یک پلاگین مفید برای ایجاد، سازماندهی و برچسب گذاری پوشه ها در کتابخانه رسانه شما است. استفاده از این افزونه رایگان است، اما نسخه پریمیوم آن دارای ویژگیهای بیشتری است، مانند فیلدهای سفارشی پیشرفته، پشتیبانی از چند سایت و سازماندهی پوشه مبتنی بر دسته و… برخی از ویژگی های اصلی آن عبارت است از:
- بازسازی تصویر بند انگشتی:این ریز عکسها را به منظور تغییر ابعاد نسخه آپلود شده آنها بازسازی می کند.
- بهینه سازی موتور جستجوگر:هنگامی که تنظیمات سئو فعال می شود، به صورت خودکار ویژگی های alt و title را به تصویر آپلود شده اضافه می کند.
- همگام سازی FTP: این گزینه سازماندهی پوشه یکسانی را هم در کتابخانه رسانه و هم در FTP شما حفظ می کند و از بهم ریختهگی رسانه های شما که هنگام آپلود انبوه فایل از طریق FTP در کتابخانه شما ظاهر می شوند، جلوگیری می کند.
– افزونه FileBird
پلاگین FileBird یکی از کاربرپسندترین افزونه ها برای سازماندهی فایل ها در کتابخانه رسانه وردپرس شما محسوب می شود. این افزونه دارای دونسخه رایگان و پرمیوم است که اگر می خواهید قابلیت های بیشتری در اختیار داشته باشید بهتر است از نسخه پولی ان در سایت خود استفاده کنید. برخی از ویژگی های این افزونه عبارت است از:
- منوی زمینه هوشمندبرای ایجاد، تغییر نام یا حذف پوشه ها با یک کلیک راست ساده استفاده می شود.
- ساختار رسانه را از افزونه های دیگر مانند پوشه های کتابخانه رسانه وردپرس و کتابخانه رسانه پیشرفته وارد می کند.
- از چندین زبان مانند انگلیسی، ایتالیایی و عبری پشتیبانی می کند.
– افزونه Folders
یکی دیگر از بهترین روش ها برای مدیریت کتابخانه رسانه وردپرس ، استفاده از افزونه Folders می باشد. برخی از ویژگی های این پلاگین عبارت است از:
- رسانه قدیمی شما را به صورت خودکار در کل وب سایت با رسانه جدید جایگزین می کند.
- در نوار پیشرفت آپلود،روند آپلود فایل را پیگیری می کند.
- دارای دو نسخه رایگان و پرو
– افزونه Media Library Categories
افزونه Media Library Categories پلاگینی است که دسته ها را قادر می سازد موارد را در کتابخانه رسانه وردپرس سازماندهی کنند. با استفاده از نسخه پریمیوم آن، کاربران می توانند موارد رسانه را بر اساس دسته بندی ها هنگام آپلود آنها در پست ها یا صفحات فیلتر کنند. برخی از ویژگی های افزونه عبارت است از:
- اقدام انبوهبرای افزودن، تغییر یا حذف دستههای چند مورد رسانه به صورت همزمان
- این فایل های رسانه ای را در کتابخانه شما با استفاده از طبقه بندی سفارشی فیلتر می کند.
- با استفاده از کد کوتاه وردپرس، تصاویر یک دسته خاص را در قالب گالری نمایش دهید.
– افزونه Real Media Library
Real Media Library یکی از بهترین افزونه ها برای مدیریت رسانه در وردپرس است که حجم زیادی از فایل های رسانه ای را مدیریت کرده و آنها را در پوشه ها، گالری ها و مجموعه ها سازماندهی می کند. این پلاگین به شما کمک می کند تا هزاران فایل آپلود شده را در پوشه ها، مجموعه ها و گالری ها سازماندهی کنید. یک فایل منیجر واقعی که به کمک می کند تا حجم زیادی از فایل ها مانند تصاویر، فیلم ها یا اسناد را در وردپرس مدیریت کنید. برخی از ویژگی های این افزونه عبارت است از:
- فایلهای خود را در پوشهها بکشید و رها کنید: تصاویر خود را بکشید و رها کنید تا آن را به یک پوشه خاص منتقل نمائید.
- ایجاد میانبر برای فایل ها:می توانید یک فایل را با کشیدن و رها کردن به پوشه دیگری انتقال دهید تا میانبر ایجاد شود.
- فیلتر در گفتگوی درج رسانه: در گفتگوی درج رسانه وردپرس، پوشه ای را در سمت چپ پیدا می کنید تا فایل های خود را فیلتر نمائید.
– افزونه Media Library Assistant
پلاگین Media Library Assistant افزونه ای است که ابزارهای مدیریت کتابخانه رسانه ای مفیدی را با استفاده از کدهای کوتاه ارائه می دهد. برخی از ویژگی های این افزونه عبارت است از:
- با استفاده از کد کوتاه، پرکاربردترین اصطلاحات طبقه بندی را در کتابخانه رسانه خود نمایش دهید.
- می توانید مراتب اصطلاحات طبقه بندی را در قالب یک لیست، منوی کشویی یا چک لیست نمایش دهید.
- کادر جستجوی پیشرفتهبه شما کمک می کند تا فیلدهای اسلاگ، متن جایگزین و زیرنویس تصاویر و سایر موارد رسانه را جستجو کنید.
بیشتر بخوانید: عدم نمایش عکس محصولات در ووکامرس | راهکارهای رفع مشکل تصاویر در وردپرس
سوالات متداول
شما می توانید در بخش رسانه وردپرس انواع فایل های مختلف از جمله: تصویر، ویدیو، صوت، اسناد و... را بارگذاری کنید.
برای بارگذاری عکس در وردپرس، در ابتدا وارد صفحه ویرایشگر دلخواه خود مانند نوشته ها، محصولات و یا پست های سفارشی شوید. سپس از بالای صفحه روی دکمه افزودن پرونده چندرسانه ای کلیک و تصویر مد نظر خود را آپلود نمائید. در بخش مدیریت رسانه در وردپرس چه فایل هایی قابل آپلود هستند؟
نحوه بارگذاری عکس در وردپرس چگونه است؟
چگونه در وردپرس مطلب قرار دهیم؟
آموزش نحوه درون ریزی قالب المنتور
جمع بندی: نحوه استفاده از مدیریت رسانه در وردپرس
کتابخانه رسانه وردپرس فهرستی است که تمام فایل های رسانه ای را که در سایت خود آپلود کرده اید را به شما نمایش می دهد. راه های مختلفی مانند: آپلود از طریق داشبورد مدیریت وردپرس، ویرایشگر گوتنبرگ و ویرایشگر کلاسیک برای آپلود فایل ها در کتابخانه رسانه وجود دارد که می توانید به دلخواه از آنها استفاده کنید. همچنین کتابخانه رسانه وردپرس دارای ابزارهایی برای ویرایش تصاویر، مانند برش، چرخش، چرخش، مقیاس بندی تصویر و برش تصاویر با استفاده از انتخاب پیکسل و نسبت ابعاد نیز می باشد که به شما این امکان را می دهد تا مدیریت کاملی روی رسانه های خود داشته باشید. ما در این مطلب شما را با نحوه کار با مدیریت رسانه در وردپرس و آموزش افزودن پرونده چند رسانه ای در وردپرس آشنا کردیم. امیدوارم این مطلب مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.
منبع: hostinger
لیست مطالب
- کتابخانه رسانه وردپرس چیست؟
- آموزش افزودن پرونده چند رسانه ای در وردپرس
- 1- طریقه افزودن پرونده چند رسانه ای در وردپرس از طریق داشبورد وردپرس
- 2- چگونگی افزودن پرونده چند رسانه ای در وردپرس از طریق ویرایشگر گوتنبرگ
- 3- آموزش افزودن پرونده چند رسانه ای در وردپرس در ویرایشگر کلاسیک
- خطاهای آپلود تصویر وردپرس
- معرفی بهترین پلاگین برای سازماندهی فایل های رسانه ای وردپرس
- – افزونه WordPress Media Library Folders
- – افزونه FileBird
- – افزونه Folders
- – افزونه Media Library Categories
- – افزونه Real Media Library
- – افزونه Media Library Assistant
- سوالات متداول
- در بخش مدیریت رسانه در وردپرس چه فایل هایی قابل آپلود هستند؟
- نحوه بارگذاری عکس در وردپرس چگونه است؟
نظرات کاربران
ثبت دیدگاه