آموزش کار با وردپرس شبکه

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 1 رای , میانگین : 5,00 از 5)
بارگذاری...

آیا قصد دارید یک شبکه چند سایتی وردپرس را راه اندازی و نصب کنید؟ وردپرس دارای قابلیت داخلی برای ایجاد چندین وب سایت با استفاده از یک نصب وردپرس می باشد. یعنی شما می توانید تنها با یکبار نصب کردن وردپرس، چندین سایت را به صورت همزمان مدیریت کنید. به همین منظور ما در این مطلب قصد داریم نحوه کار با وردپرس شبکه و آموزش کار با وردپرس چند سایته را در اختیار شما قرار دهیم. با ما همراه باشید.

آموزش استفاده از وردپرس شبکه

قبل از انجام هر کاری، شما باید وردپرس شبکه را در سایت خود نصب و فعال کنید. روش های مختلفی برای انجام اینکار وجود دارد که ما در ادامه نحوه فعال کردن دستی وردپرس شبکه را به شما آموزش می دهیم.

برای فعال کردن دستی وردپرس شبکه  در یک سایت جدید یا موجود وردپرس، باید یکی از فایل‌های اصلی وردپرس را تغییر دهید. خوشبختانه، این اقدام بسیار ساده است و شما می توانید به راحتی آن را انجام دهید. در ابتدا شما باید با استفاده از یک سرویس گیرنده FTP به سایت خود دسترسی پیدا کنید. ما در این اموزش قصد داریم از FileZilla استفاده کنیم. سپس باید فایل wp-config.php را در پوشه ریشه وردپرس خود یا همان public-html پیدا کنید.

نحوه کار با وردپرس شبکه

پس از اینکه فایل را پیدا کردید، روی آن راست کلیک کرده و گزینه View/Edit را انتخاب کنید. با اینکار فایل wp-config.php در یک ویرایشگر برای شما باز می شود. پس از آن باید کد زیر را درست قبل از خط “That’s all, stop editing! Happy blogging”  اضافه کنید:

define( ‘WP_ALLOW_MULTISITE’, true );

پس از آن، تغییرات خود را ذخیره کرده و ویرایشگر متن خود را ببندید. پس از آن وارد پیشخوان وردپرس خود شوید. سپس خواهید دید که یک گزینه جدید به نام ” راه اندازی شبکه یا Network Setup” به منوی شما اضافه شده است. شما می توانید این گزینه را در بخش “ابزارها” مشاهده کنید.

آموزش کار با وردپرس چند سایته

در این صفحه، شما باید برخی از تنظیمات را انجام دهید.

بیشتر بخوانید: آموزش ساخت وردپرس شبکه

در ابتدا، شما باید ساختار URL سایت خود را مشخص کنید. در واقع، شما می توانید از زیر دامنه ها یا دایرکتوری ها برای هر سایت در شبکه خود استفاده کنید. ما در این اموزش قصد داریم از “زیردامنه‌ها” استفاده کنیم، زیرا حرفه ای تر به نظر می رسد.

آموزش استفاده از وردپرس شبکه

در مرحله دوم، شما باید عنوانی برای شبکه خود تعیین و آدرس ایمیل خود را وارد کنید تا بتوانید اعلان ها را دریافت نمائید:

آموزش استفاده از وردپرس چند سایته

پس از انجام دادن این تنظیمات، وردپرس و قطعه کد را در اختیار شما قرار می دهد که شما باید آنها را به فایل های wp-config.php و .htaccess سایت خود اضافه کنید. شما می توانید این دو فایل را در پوشه دایرکتوری هاست خود پیدا نمائید. پس از آن، وردپرس شبکه شما قابل استفاده خواهد بود. در ادامه شما را با آموزش استفاده از وردپرس چند سایته آشنا می کنیم.

بیشتر بخوانید: چگونه پروژه طراحی سایت وردپرس بگیریم؟

چگونه با وردپرس شبکه کار کنیم ؟

نحوه مدیریت وب سایت های وردپرسی با استفاده از  وردپرس شبکه مار چندین سختی نیست. در واقع، زمانی که شما با استفاده از روش بالا وردپرس شبکه را راه اندازی کردید، برگه ‌های پیش ‌فرض شما را با برگه‌ های جدیدی که برای مدیریت شبکه ‌تان استفاده می ‌کنید، جایگزین می‌ کند. بنابراین در ابتدا باید برگه های سایت را بررسی کنیم.

بیشتر بخوانید: آموزش رفع مشکل مسدود شدن کوکی در وردپرس 

مرحله 1: وب سایت های وردپرس جدید را به شبکه خود اضافه کنید

در حال حاضر، شبکه شما باید به غیر از سایتی که به تازگی  وردپرس شبکه را در آن راه اندازی کرده اید خالی باشد. حال شما باید از بخش “Sites” روی گزینه “افزودن جدید” کلیک کنید.

چگونه با وردپرس شبکه کار کنیم

سپس در این صفحه؛ یک نام برای زیر دامنه خود و همچنین عنوان، زبان و ایمیل مدیر برای سایت جدید خود تنظیم کنید:

طریقه کار با وردپرس شبکه

زمانی کارتان تمام شد، روی “افزودن سایت” کلیک کنید تا سایت جدید بخشی از شبکه شما شود.

بیشتر بخوانید: چگونه وردپرس کار حرفه ای شویم؟

مرحله 2: قالب ها و افزونه ها را برای شبکه خود مدیریت کنید

در مرحله دوم از طریقه کار با وردپرس شبکه ، شما باید قالب و افزونه های دلخواه خود را نصب کنید. فرآیند نصب افزونه ها با استفاده از وردپرس شبکه دقیقاً مانند یک سایت معمولی وردپرس می باشد. با این حال، هنگامی که یک افزونه را نصب می کنید، اکنون گزینه ای برای فعال کردن آن برای کل شبکه خود مشاهده خواهید کرد.

چطور از وردپرس شبکه استفاده کنم؟

به محض فعال سازی افزونه، افزونه برای سایت شما فعال می شود. در واقع برای اینکه بخواهید یک افزونه را برای تمامی سایت های خود فعال کنید، شما باید این فرایند را در وردپرس شبکه تکرار کنید.

بیشتر بخوانید: 8 تا از بهترین افزونه شبکه های اجتماعی برای وردپرس

مرحله سوم: کاربران و مشارکت کنندگان سایت خود را مدیریت کنید

در مرحله بعدی از اموزش کار با وردپرس شبکه ، نوبت به مدیریت کاربران و مشارکت کنندگان سایت می باشد. نگامی که سایت های جدیدی را به شبکه خود اضافه می کنید، وردپرس شبکه به صورت خودکار برای هر یک از آنها کاربران مدیریت ایجاد می کند. با این حال، اگر قصد دارید شخص دیگری را مسئول این سایت‌ ها قرار دهید، تنها کاری که باید انجام دهید این است که به تب Sites  بروید و سپس روی دکمه ویرایش سایتی که می ‌خواهید تغییر دهید، کلیک کنید. پس از آن وارد تب “کاربران یا Users” شوید.

آموزش استفاده از وردپرس مولتی یوزر

حال صفحه را به سمت پایین اسکرول کنید تا وارد بخش “افزودن کاربر جدید” شوید. در این قسمت می توانید یک نام کاربری و یک ایمیل مربوطه را وارد کنید. پس از آن باید نقش کاربری را از منوی کشویی انتخاب نمائید:

آموزش نحوه کار با وردپرس شبکه

کافیست به سادگی این فرآیند را برای هر تعداد کاربر که می خواهید اضافه کنید، تکرار نمائید.

بیشتر بخوانید: دیجیتال مارکتینگ (بازاریابی اینترنتی) چیست؟؛ روش ها و انواع بازاریابی دیجیتال

سوالات متداول

آیا کار با وردپرس شبکه با وردپرس متفاوت است؟

خیر. شما می توانید نصب افزونه، قالب، بروزرسانی ها و موارد دیگر را دقیقاً همان گونه که در سایت معمولی انجام می دهید، در وردپرس شبکه هم انجام دهید.

وردپرس شبکه چه کاربردهایی دارد؟

وردپرس شبکه دارای مزیت ها و کاربردی های مختلفی می باشد. برخی از آنها عبارت اند از: مدیریت چندین سایت به صورت همزمان تنها از یک پیشخوان - هر سایت در شبکه می تواند ادمین های خود را داشته باشد - می توانید انواع افزونه و قالب را نصب کنید و با یک بار دانلود، آنها را برای چندین سایت فعال نمائید و بسیاری از کاربردهای دیگر...

بیشتر بخوانید: چگونه افزونه وردپرس طراحی کنیم؟

جمع بندی: چطور از وردپرس شبکه استفاده کنم؟

اگر شما صاحب چندین وب سایت هستید، قطعاً مدیریت آنها به صورت جداگانه می تواند کار بسیار پیچیده ای باشد. بنابراین برای حل این مشکل ساده ترین روش استفاده از وردپرس شبکه می باشد. با وردپرس شبکه شما می توانید چندین سایت را تنها با یکبار نصب کردن وردپرس مدیریت کنید. ما در این مطلب آموزش استفاده از وردپرس مولتی یوزر و آموزش نحوه کار با وردپرس شبکه آشنا کردیم. امیدوارم این مطلب مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.

منبع: themeisle

درباره نویسنده



میلاد انوش
( عضو از 3 سال قبل )
  • 900 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 1 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



آموزش ایجاد Web Push Notifications در وردپرس با افزونه OneSignal

4380
19
سلام خدمت شما عزیران نوین وردپرسی ها امروز با افزونه ی جالب در خدمت شما هستیم که با توجه به اینکه خیلی از انتشار آن نگذشته اما سر وصدای ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش نحوه رفع خطای جریان باز نشدن وردپرس Failed to Open Stream Error

98
0
آیا در سایت وردپرسی خود با ارور پیام خطای باز نشدن جریان مواجه می شوید؟ در واقع این یک خطای رایج است که ممکن است برای بسیاری از ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش جلوگیری از ایندکس شدن سایت وردپرس

822
0
ایندکس شدن سایت در موتورهای جستجوگر روشی برای جمع آوری، تجزیه و ذخیره داده ها برای تسهیل بازیابی سریع و دقیق اطلاعات یک وب سایت است. همانطور که ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

وورنک (woorank) چیست و چگونه کار می‌کند؟

193
0
در حال حاضر ابزارهای مختلفی وجود دارند که می‌‎توانند به شما کمک کنند تا سئوی وب‌سایت خود را بهبود ببخشید که یکی از آنها ابزار وورنک است. این ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

بهبود طراحی سایت با روش هایی که باید آنها را دانست

859
0
سلام به دنیای وردپرس :) امروز در این مقاله از نوین وردپرس قصد داریم به شما روش هایی را معرفی کنیم در طراحی سایت که لازم است هر کاربری ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

شرطی کردن درگاه پرداخت ووکامرس بر اساس شرایط مختلف

522
0
در واقع این قابلیت به شما این امکان را می دهد تا مدیریت کاملی به روش های پرداخت در سایت خود داشته باشید. می توانید روش های پرداخت ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

ایجاد محدودیت در ورود به پیشخوان وردپرس

1010
0
آیا قصد محدودکردن ورود به پنل مدیریت وردپرس خود را دارید؟ ایجاد محدودیت در ورود به وردپرس یکی از بهترین روش هایی است که می توانید با استفاده ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

نمایش منوهای مختلف برای کاربران وارد شده

1077
0
سلام خدمت دوستان عزیز هنگامی که در یک سایت وردپرسی عضو هستید وردپرس به صورت پیشفرض به شما اجازه ارسال پس را میدهد در این مواقع شاید شما کاربران ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب