دیجیتال مارکتینگ (بازاریابی اینترنتی) چیست؟؛ روش ها و انواع بازاریابی دیجیتال

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 1 رای , میانگین : 5,00 از 5)
بارگذاری...

به دلیل اهمیت اینترنت در میان کاربران و روند رو به رشد آن، بازاریابی اینترنتی هم تحت تاثیر قرار گرفته است. برای اینکه مشاغل امروزه بتوانند به طور مؤثر با یکدیگر رقابت کنند، ضروری است که آنها از بازاریابی دیجیتال برای پشتیبانی از استراتژی های تجاری و بازاریابی خود استفاده نمایند. به دلیل اهمیت این موضوع ما در این مطلب از پایگاه دانش نوین وردپرس قصد داریم شما را با دیجیتال مارکتینگ ، انواع دیجیتال مارکتینگ و اهمیت دیجیتال مارکتینگ آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

دیجیتال مارکتینگ چیست؟

دیجیتال مارکتینگ یا همان بازاریابی دیجیتال مجموعه ای از ابزارها می باشد که با استفاده از آنها می توانید محصولات و خدمات خود را در بسترهای مختلف اینترنت مانند: وب، موبایل و… به کاربران نمایش دهید. به طور خلاصه تر معنی دیجیتال مارکتینگ را می شود به این شکل توضیح داد “به کلیه تلاشهای بازاریابی که در بستر اینترنت رخ می دهد، بازاریابی اینترنتی گفته می شود”.

این نوع بازاریابی شامل استفاده از وب سایت ها، دستگاه های تلفن همراه، شبکه های اجتماعی، موتورهای جستجوگر و سایر کانال های مشابه آنها می باشد. بازاریابی دیجیتال با ظهور اینترنت در دهه 1990 مورد توجه کاربران قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: بهترین سایت های تبدیل فرمت فیلم و فشرده سازی ویدیو آنلاین و رایگان

تاکتیک های دیجیتال مارکتینگ

دیجیتال مارکتینگ دارای انواع مختلفی می باشد که شما می توانید از هریک از آنها برای دستیابی به مخاطبان هدف استفاده کنید تا به اهداف خود نزدیک شوید. شما می توانید متناسب با نوع کسب و کار خود از روش های زیر برای بهبود برند خود استفاده کنید و مخاطبان زیادی را به دست آورید. در ادامه شما را با انواع دیجیتال مارکتینگ آشنا می کنیم.

دیجیتال مارکتینگ

1- بهینه سازی موتور جستجو  (SEO)

این فرایند به شما کمک می کند تا رتبه خود را در نتایج جستجوگر بهبود ببخشید. در نتیجه باعث می شود تا میزان ترافیک ارگانیک  وب سایت شما افزایش پیدا کند. برای تحقق این امر، بازاریابان سئو کلمات و عباراتی را که مصرف کنندگان برای جستجوی اطلاعات به صورت آنلاین استفاده می کنند، تحقیق می کنند و از آن اصطلاحات در محتوای خود استفاده می کنند. روش های مختلفی برای بهبود رتبه سئو جهت جذب ترفیک بیشتر وجود دارد که در ادامه مهمترین آنها را به شما معرفی می کنیم:

  • نمایه سازی محتوا: شما باید با استفاده از اضافه کردن متن ALT برای تصاویر، درج محتوای ویدیویی و صوتی و… کاری کنید تا کاربران بتوانند محتوای شما را به سادگی درک کنند.
  • ساختار پیوند مناسب: ساختار پیوندهای سایت شما باید مناسب باشند تا موتورهای جستجوگر بتوانند به راحتی در بین محتوای شما بخزند و مطالب سایت شما را ایندکس کنند. برای این منظور می توانید از نقشه سایت استفاده کنید.
  • استفاده از کلمات کلیدی هدفمند: یکی از مهم ترین بخش های بهینه سازی سئو سایت، استفاده از کلمات کلیدی هدفمند در سایت می باشد.

بیشتر بخوانید: روش های بهینه سازی و افزایش سئو و رتبه ی سایت وردپرس

2- بازاریابی محتوا

این استراتژی به منظور ایجاد آگاهی از برند، رشد ترافیک و جذب مخاطبان جدید انجام می شود. بازاریابی محتوا از روش های مختلفی صورت می گیرد که در ادامه به برخی از آنها اشاره می کنیم:

  • پست های وبلاگ: یکی از ساده ترین روش های بازاریابی محتوا، نوشته وبلاگ می باشد. نوشتن و انتشار مقالات در یک وبلاگ به شما کمک می کند تا تخصص صنعت خود را نشان داده و ترافیک جستجوی ارگانیک را برای سایت خود ایجاد کنید.
  • اینفوگرافیک: اینفوگرافیک نوعی محتوای بصری است که به بازدید کنندگان وب سایت کمک می کند تا مفهومی را که می خواهید به آنها در یادگیری کمک کنید، تجسم کنند.
  • محتوای صوتی یا تصویری: همانطور که می دانید تلویزیون و رادیو دو تا از شبکه های محبوب بازاریابی دیجیتال محسوب می شوند. شما هم اگر می خواهید بازدیدکنندگان بیشتری را به سایت خود جذب کنید، باید از انواع صوت، پادکست، ویدیو و تصویر در محتوای سایت خود استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: 9 مرحله برای ایجاد و ساخت یک فروشگاه اینترنتی آنلاین در سال 2022

3- بازاریابی از طریق شبکه های اجتماعی

یکی از ساده ترین روش های دیجیتال مارکتینگ در کسب و کار ، بازاریابی از طریق شبکه های اجتماعی می باشد. امروزه شبکه های اجتماعی مختلفی وجود دارد که می توانند به شما کمک کنند که خیلی ساده برند خود را به دیگران معرفی کنید تا علاوه بر افزایش ترافیک، فروش بیشتری را هم تجربه نمائید. به عنوان مثال ابزارهای محبوبی مانند: توییتر، لینکدین، اینستاگرام و فیسبوک به شما کمک می کنند تا به راحتی محتوا را برای چندین کانال به طور همزمان برنامه ریزی کرده و تجزیه و تحلیل را از سیستم عامل نیز کنترل کنید.

بسیاری از بازاریابان از این شبکه های اجتماعی برای ایجاد یک کمپین ویروسی استفاده می کنند. اگر نمی دانید بازاریابی ویروسی چیست، به شما پیشنهاد می کنیم مطلب “بازاریابی ویروسی (وایرال مارکتینگ) چیست؟؛ مثال های آن” را مشاهده کنید.

بازاریابی دیجیتال

بیشتر بخوانید: 8 تا از بهترین افزونه شبکه های اجتماعی برای وردپرس

4- پرداخت به ازای هر کلیک (PPC)

PPC یکی از رایج ترین نوع تبلیغات محسوب می شود که امروزه بسیاری از سایت های بزرگ دنیا از آن برای بازاریابی اینترنتی استفاده می کنند. در واقع در این تبلیغات، شما آگهی خود را در یک سایت قرار می دهد و به ازای هر کلیکی که مخاطب روی آن آگهی داشته باشد، مبلغی را به سایت مبداً پرداخت می کنید. یکی از متداول ترین انواع PPC تبلیغات گوگل می باشد که به شما این امکان را می دهد تا آگهی های خود را در صفحات نتایج موتور جستجوی گوگل قرار دهید و به ازای هر کلیکی که روی آگهی شما می شود به گوگل پول پرداخت می کنید.

بیشتر بخوانید: بهترین سایت های تبدیل فرمت عکس و فشرده سازی تصویر آنلاین و رایگان

5- افلیت مارکتینگ یا همکار در فروش

افلیت مارکتینگ یا همکار در فروش  یکی از انواع دیجیتال مارکتینگ محسوب می شود که امروزه در میان وب سایت ها رواج زیادی پیدا کرده است. به عنوان مثال: هم اکنون دیجی کالا بزرگ ترین سیستم همکاری در فروش را راه اندازی کرده است که شما می توانید از طریق آن به یک درامد بالا دست پیدا کنید. در واقع منظور از افلیت مارکتینگ این است که شما این سیستم را روی سایت خود فعال می کنید و سپس این امکان را برای فروشندگان مختلف فراهم می کنید تا به عنوان فروشنده در سایت شما ثبت نام کنند و محصولات خود را در سایت شما قرار دهند. حال بعد از اینکه محصولی در سایت شما به فروش رفت، شما مبلغی را به عنوان کمیسیون از فروشنده محصول دریافت می کنید.

بیشتر بخوانید: افیلیت مارکتینگ چیست؟ کسب درآمد از سیستم بازاریابی همکاری در فروش

6- بازاریابی ایمیلی

یکی دیگر از مهم ترین روش های بازاریابی دیجیتال یا همان دیجیتال مارکتینگ ، بازاریابی ایمیلی می باشد. امروزه بسیاری از شرکت های بزرگ از ایمیل مارکتینگ برای برقراری ارتباط با مشتریان خود استفاده می کنند. در بسیاری از مواقع ایمیل مارکتینگ برای ارتقاء محتوا، تخفیف ها و رویدادها و همچنین هدایت افراد به سمت وب استفاده می شود. انواع ایمیل هایی که ممکن است در یک کمپین بازاریابی ایمیل ارسال کنید عبارتند از:

  • خبرنامه های اشتراک وبلاگ
  • ارسال ایمیل های پیگیری برای کاربرانی که در سایت شما چیزی را دانلود کرده اند و یا اینکه در سایت شما ثبت نام و یا خرید انجام داده اند.
  • فرستادن ایمیل های خوش آمدگویی به کاربران جدید
  • ارسال انواع تخفیف های ویژه به مشتریان
  • و بسیاری از موارد دیگر

بازاریابی دیجیتال

بیشتر بخوانید: ایمیل مارکتینگ چیست؟ | مزایا و معایب بازاریابی ایمیلی

7- بازاریابی موبایلی

به دلیل اینکه امروزه کاربران با استفاده از گوشی موبایل اکثر کار های خود را انجام می دهند، بازاریابی موبایلی می تواند نوعی دیگر از بازاریابی اینترنتی و یا بازاریابی دیجیتال باشد. این نوع بازاریابی تنها روی گوشی موبایل تمرکز دارد. همچنین بازاریابی موبایل از طریق پیام های متنی، شبکه های اجتماعی ، وب سایت ها، ایمیل و برنامه های تلفن همراه به کاربران می رسد.

8- بازاریابی ورودی

بازاریابی ورودی به یک روش بازاریابی اشاره دارد که وقتی کاربری وارد سایت شما می شود می توانید از روش های مختلفی آنها را به یک چیز خاص جذب و آنها را در سایت خود درگیر کنید. شما می توانید از هر تاکتیک بازاریابی دیجیتالی ذکر شده در بالا، در طول یک استراتژی بازاریابی ورودی، برای بهبود تجربه مشتری، استفاده کنید. به عنوان مثال: تبلیغات پاپ آپ امروزه یکی از موثرترین و محبوب ترین روش های بازاریابی ورودی محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: بازاریابی چریکی یا گوریلا مارکتینگ چیست؟ + انواع بازاریابی پارتیزانی

9- بازاریابی ویدیویی

بازاریابی ویدیویی یکی دیگر از روش های بازاریابی اینترنتی می باشد که رواج زیادی پیدا کرده است. هم اکنون یوتیوب یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین موتورهای جستجوگر ویدیویی در جهان است. بسیاری از کاربران برای یادگیری و تماشای ویدیو، از یوتیوب ساتفاده می کنند. علاوه بر یوتیوب شبکه های دیگری هم مانند: فیس بوک ، اینستاگرام و حتی تی تاک وجود دارد که می توان برای اجرای یک کمپین بازاریابی ویدیویی از آنها استفاده کرد.

10- اتوماسیون بازاریابی

اتوماسیون بازاریابی به نرم افزاری گفته می شود که فرایند بازاریابی دیجیتالی شما را به صورت خودکار می کند. در واقع این روش بسیاری از کارهای تکراری که قبلاً انجام داده بودید را خودکار انجام می دهد تا در وق ت شما صرفه جویی شود. در ادامه شما را با نمونه هایی از اتوماسیون بازاریابی آشنا می کنیم:

  • خبرنامه ایمیلی: شما می توانید فهرست مخاطبان خود را که می خواهید برای آنها ایمیل ارسال کنید را به صورت دستی تنظیم کنید.
  • برنامه ریزی ارسال پست در شبکه های اجتماعی: اگر می خواهید از طریق شبکه های اجتماعی یک حضور قدرتمند داشته باشید، شما باید به صورت مداوم پست ارسال کنید. ابزارهای برنامه ریزی ارسال پست در شبکه های اجتماعی به شما این امکان را می دهند تا بدون اتلاف وقت، پست های خود را در شبکه های اجتماعی ارسال کنید.

بیشتر بخوانید: بهترین ابزارهای دیجیتال مارکتینگ؛ 12 ابزار مهم و رایج بازاریابی دیجیتال و مارکترها

چرا دیجیتال مارکتینگ ؟ 7 مورد از کاربرد های دیجیتال مارکتینگ؟

بازاریابی دیجیتال یک روش بسیار مهم محسوب می شود، زیرا یک سایت را با مشتریان هدفمند خود متصل می کند که این موضوع علاوه بر اینکه باعث بهبود سئوی سایت می شود، بلکه به شما کمک می کند تا فروش بیشتری هم داشته باشید. در ادامه شما را با کاربرد های دیجیتال مارکتینگ آشنا می کنیم.

بازاریابی اینترنتی

1- مقرون به صرفه بودن

بازاریابی دیجیتال یا همان بازاریابی اینترنتی به طور قابل توجهی ارزان تر از سایر روش های بازاریابی می باشد. قیمت های آن براساس کارهایی که انجام می دهید متفاوت می باشد.

2- دسترسی موبایل

همانطور که می دانید امروزه اکثر کاربران دارای گوشی موبایل هوشمند می باشند و بسیاری از کارهای روزمره خود را با آن انجام می دهند. بنابراین دیجیتال مارکتینگ به شما کمک می کند که خیلی ساده و همان طور که کاربران در حال چرخیدن در اینترنت هستند، به آنها دسترسی پیدا کنید و آنها را به سمت کسب و کار خود هدایت کنید. شما می توانید از طریق روش های مختلفی مانند تبلیغات، ایمیل و بازاریابی متنی و شبکه های اجتماعی به سادگی مخاطبان زیادی را به وسیله موبایل به خود جذب کنید.

بیشتر بخوانید: 11 روش برتر کسب درآمد از وردپرس در سال 2021

بازاریابی اینترنتی

3- انعطاف پذیری

اشکال و کاربردهای مختلفی از بازاریابی دیجیتال با کیفیت بالا، از جمله: تبلیغات بنری، بازاریابی ایمیل، بازاریابی محتوا و پست های شبکه های اجتماعی وجود دارد که می توانید از هریک از آنها متناسب با نوع شغل خود استفاده کنید.

4- ارتقاء کسب و کار آنلاین

همانطور که می دانید امروزه بیشتر کاربران از طریق سایت های آنلاین خریدهای روزمره خود را انجام می دهند، بنابراین یکی از کاربردهای دیگر دیجیتال مارکتینگ این است که، بازاریابی دیجیتال به شما این امکان را می دهد تا کسب و کار خود را گسترش دهید.

بیشتر بخوانید: انواع تبلیغات و آموزش فروش و نمایش جایگاه های تبلیغاتی در وردپرس

5- چندرسانه ای

مشتریان بیشتر تمایل دارند که با ابزارهای بازاریابی که انواع مختلفی از محتوا را از جمله عکس، کلیپ های ویدیویی و صوتی ترکیب می کنند، درگیر شوند. ترکیب همه این انواع محتوا در بازاریابی دیجیتال از هر نوع تبلیغات دیگر بسیار ساده تر است.

6- افزایش تعامل

از دیگر کاربرد های دیجیتال مارکتینگ می توان به افزایش تعامل کاربران اشاره کرد. بازاریابی دیجیتال به شما این امکان را می دهد تا مستقیماً با مشتریانی که محتوای شما را مشاهده می کنند، به ویژه از طریق نظرات وب سایت، پیام ها، بررسی ها و پست های شبکه های اجتماعی با آنها ارتباط برقرار کنید. همچنین این موضوع به شما کمک می کند تا اطلاعات ارزشمندی را در مورد واکنش ها و ترجیحات مشتریان جمع آوری کنید.

دیجیتال مارکتینگ

7- پیگیری فعالیت کاربران

علاوه بر برقراری ارتباط با مشتریان، دیجیتال مارکتینگ برای شما این امکان را فراهم می کند تا فعالیت های کاربران خود را پیگیری کنید. در واقع شما می توانید محتوا و تبلیغاتی که انجام داده اید را پیگیری کنید تا متوجه شوید که کدام استراتژی شما کاربر بیشتری دارد.

بیشتر بخوانید: ابزارهای بررسی رتبه کلمات کلیدی در گوگل؛ چگونه موقعیت وب سایت را بررسی کنیم؟

نحوه انجام بازاریابی دیجیتال

1- اهداف خود را مشخص کنید: اگر قصد دارید برای اولین بار بازاریابی اینترنتی را شروع کنید، در ابتدا شما باید هدف خود را مشخص کنید. زیرا هر هدف دارای استراتژی های مختلفی می باشد. به عنوان مثال، اگر هدف شما افزایش آگاهی از برند است، می توانید از طریق شبکه های اجتماعی توجه بیشتر مخاطبان را به برند خود جذب کنید. یا اینکه اگر قصد دارید فروش محصولات خود را افزایش دهید، می توانید از انواع تبلیغات کلیکی استفاده کنید.

2- مخاطبان هدف خود را شناسایی کنید: یکی از بزرگترین مزایای بازاریابی دیجیتال، هدف قرار دادن مخاطبان خاص می باشد. با این حال، اگر هنوز مخاطبان هدف خود را مشخص نکرده اید، نمی توانید از این مزیت استفاده کنید. البته این نکته را در نظر بگیرید که مخاطب هدف شما بسته به کانال یا هدف های شما برای یک محصول یا کمپین خاص ممکن است متفاوت باشد.

3- بودجه خود را مشخص کنید: مانند هر چیز دیگر، شما باید بودجه خود را برای کسب و کار خود مشخص کنید. به عنوان مثال: اگر قصد دارید بیشتر روی تکنیک های ورودی مانند سئو، شبکه های اجتماعی و ایجاد محتوا برای وب سایت تمرکز کنید، شما بودجه زیادی نیاز نخواهید داشت. اما اگر قصد دارید کسب و کار خود را با استفاده از تبلیغات مختلف مانند: تبلیغات گوگل، ارسال ایمیل و … به مخاطبان معرفی کنید، قطعاً باید هزینه ای پرداخت کنید. این هزینه می تواند بسته به نوع تبلیغات شما متفاوت باشد.

بازاریابی دیجیتال

بیشتر بخوانید: بهترین روش های افزایش فروش آنلاین و افزایش مشتریان سایت تا 3 برابر

4- ایجاد محتوای جذاب: زمانی که مخاطبان خود را شناسایی کردید و همچنین میزان بودجه خود را هم تعیین نمودید، حال نوبت به منتشر کردن محتوای جذاب می رسد. در واقع شما باید برای کانال های مختلفی که می خواهید از آنها استفاده کنید، ایجاد محتوا را شروع کنید. ایجاد محتوا می تواند منتشر کردن پست در شبکه های اجتماعی، پست های وبلاگ، خبرنامه های ایمیلی و … باشد. فقط این نکته را فراموش نکنید که هر محتوایی که ایجاد می کنید باید برای مخاطبانتان جالب و جذاب باشد، زیرا نکته محتوای بازاریابی، افزایش آگاهی از برند و بهبود تولید محتوا می باشد.

5- سایت خود را برای موبایل بهینه کنید: یکی دیگر از مؤلفه های اصلی بازاریابی دیجیتال، بازاریابی موبایلی است. همانطور که می دانید اکثر کاربران از موبایل برای ورود به اینترنت استفاده می کنند و وقت زیاد خود را در طول روز با موبایل می گذرانند، بنابراین مهم است که سایت شما در موبایل به شکلی مناسب به کاربران نمایش داده شود. در واقع تمامی بخش های مختلف سایت شما از جمله: صفحات وب، تصاویر، شبکه های اجتماعی و… باید به بهترین شکل در اختیار کاربران قرار بگیرند.

6- انجام تحقیقات کلمات کلیدی: دیجیتال مارکتینگ همه چیز در مورد دستیابی به مخاطبان هدفمند از طریق محتوای شخصی است، بنابراین همه این موارد بدون تحقیق در کلمات کلیدی مؤثر اتفاق نمی افتد. انجام تحقیقات کلمات کلیدی برای بهینه سازی وب سایت و محتوای شما برای سئو بسیار مهم است و باعث می شود که افراد بتوانند سایت شما را از طریق موتورهای جستجوگر پیدا کند. علاوه بر این، تحقیقات کلمات کلیدی می تواند برای بازاریابی محصولات یا خدمات شما در کانال های مختلف اجتماعی نیز مفید باشد.

7- تجزیه و تحلیل: در نهایت برای ایجاد یک استراتژی بازاریابی دیجیتال مؤثر برای طولانی مدت، شما باید کسب و کار خود را تجزیه و تحلیل کنید. به عنوان مثال، شاید بعد از چند ماه متوجه شدید که اکثر مخاطبان، به محتوای شما در اینستاگرام علاقه مند نیستند و بیشتر به محتوای شما در توییتر علاقه مند می باشند، در این صورت باید وقت و هدف خود را بیشتر روی توییتر قرار دهید تا اینستاگرام.

بیشتر بخوانید: آموزش کامل و جامع شروع کار با وردپرس فارسی

جمع بندی: بازاریابی دیجیتال

اگر می خواهید کسب و کار خود را بهبود ببخشید و مخاطبان بیشتری را به دست آورید، باید از هر فرصتی برای متصل شدن با کاربران و جذب مخاطبان بیشتر استفاده کنید. دیجیتال مارکتینگ یا همان بازاریابی دیجیتال به شما این امکان را می دهد تا به سادگی و از طریق روش های مختلف مخاطبان بیشتری را به سمت کسب و کار و برند خود هدایت کنید. این یک روش ارزشمند برای ارتقاء تجارت، خدمات یا محصول شما می باشد. ما در این مطلب شما را با بازاریابی اینترنتی، انواع دیجیتال مارکتینگ، کاربرد های دیجیتال مارکتینگ و همچنین اهمیت دیجیتال مارکتینگ آشنا کردیم. امیدوارم از این مطلب رضایت داشته باشید.

منابع: hubspot | ballantine

درباره نویسنده



میلاد انوش
( عضو از 3 سال قبل )
  • 900 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 1 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



ابزارهای تست ریسپانسیو سایت وردپرس

1240
0
طراحی ریسپانسیو امروزه یکی از مهم ترین نکاتی است که هر وب سایتی باید از آن پیروی کند، زیرا به صورت مستقیم می تواند بر تعداد کاربران و ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش نصب لینوکس روی مجازی ساز VirtualBox

95
0
اگر شما کاربر ویندوز هستید و می خواهید از لینوکس استفاده کنید، این مطلب می تواند برای شما مفید باشد. در واقع شما می توانید با استفاده از ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

چگونه پروژه طراحی سایت وردپرس بگیریم؟

874
0
اگر شما در حوزه طراحی وب فعالیت می کنید و قصد دارید از این روش به یک درآمد عالی برسید، احتمالاً این سوال در ذهن شماست که چطور ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

مزایای سئو: 15 دلیل که چرا کسب و کار شما به سئو نیاز دارد

1012
0
سئو به دلیل اهمیت فراوانی که کسب نموده است، امروزه به یکی از بهترین روش های بازاریابی تبدیل شده است. هدف اصلی سئو، بهبود رتبه سایت در نتایج ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

نحوه مخفی سازی یک دسته بندی یا برگه ها از نتیجه جستجوی وردپرس

3351
4
با سلام خدمت شما عزیزان دل با یک آموزش کوتاه از وب سایت نوین وردپرس در خدمت شما هستیم ، در این آموزش ما به نحوه مخفی سازی یک ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش راه اندازی بسته نصب آسان قالب وردپرس در هاست سی پنل + ویدئو

22192
40
وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای قدرتمند است که به دلیل سهولت استفاده، قالب و افزونه های متعدد، آن را به یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین سیستم سایت ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

۱۱ راه آسان برای دریافت دیدگاه های بیشتر

1467
0
با سلام همانطور که میدانید دیدگاه ها در سایت بیشترین اهمیت را دارند و بازخورد سایت را مشخص میکنند ما در این مقاله، ۱۱ راه برای دریافت نظرات در وردپرس ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش ارزیابی و بررسی تعامل کاربران در وردپرس با Google Analytics

1278
0
آیا میزان تعامل کاربران در سایت وردپرس خود را به درستی ارزیابی و بررسی می کنید؟ تعامل کاربران یکی از مهم ترین عوامل برای بررسی است چرا که ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب