مشکل بالا نیامدن قالب وردپرس

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 1 رای , میانگین : 5,00 از 5)
بارگذاری...

وردپرس یکی از قدرتمند ترین سیستم های مدیریت محتوای سایت ساز جهان می باشد که به شما این امکان را می دهد تا بدون نیاز به دانش کدنویسی و خیلی ساده هر نوع وب سایتی را طراحی کنید. از طرفی این cms همانند سایر پلتفرم ها دارای خطاهایی می باشد که باعث می شود شما نتوانید مدیریت کاملی روی سایت خود داشتعه باشید. یکی از این خطاها، مشکلات بالا نیامدن قالب وردپرس می باشد. این مشکل باعث می شود که سایت برای شما بارگذاری نشود؛ بنابراین خیلی سریع باید آن را رفع نمائید. به همین منظور ما در این مطلب قصد داریم دلایل بالا نیامدن قالب وردپرس و نحوه رفع خطای بالا نیامدن قالب وردپرس را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

آموزش رفع مشکل بالا نیامدن قالب وردپرس

چرا قالب وردپرس بالا نمی آید؟ این سوالیست که ممکن است در ذهن بسیاری از شماها باشد. به طور کلی؛ یک وب سایت وردپرسی به چند دلیل نمی تواند بارگذاری شود. در واقع، ممکن است به دلیل مشکلاتی همچون: خطای سرور، دامنه و هاست و همچنین دلایل فنی قالب سایت شما به درستی بارگذاری نشود. هر خطایی که در وردپرس رخ می دهد باید سریعاً رفع شود، در غیر این صورت نه تنها رتبه سایت شما در نتایج جستجوگر کاهش پیدا می کند، بلکه ممکن است ترافیک سایت خود را هم از دست بدهید. در ادامه مطلب شما را با مشکلات رایج قالب وردپرس و نحوه ی رفع آن ها آشنا می کنیم. همراه ما باشید.

  1. خطای اتصال پایگاه داده
  2. خطای سرور داخلی
  3. مشکل دامنه و هاست
  4. خطای نحو وردپرس
  5. تنظیمات پیوند ثابت
  6. محدودیت حافظه  PHP 
  7. حداکثر زمان اجرا
  8. نسخه وردپرس قدیمی شده است

در ادامه توضیحاتی در خصوص هریک از این روش ها در اختیار شما قرار می دهیم. امیدوارم تا انتهای این مطلب مارو همراهی کنید.

بیشتر بخوانید: آموزش نصب وردپرس روی گوشی

1- خطای اتصال پایگاه داده | دلایل بالا نیامدن قالب وردپرس

پایگاه داده یکی از حیاتی ترین بخش های هرنوع وب سایتی می باشد که باید به درستی اجرا شود، در غیر این صورت وب سایت وردپرس شما به خوبی بارگذاری نمی شود. حال برای تعمیر یا بررسی مجدد اتصال پایگاه داده خود، در ابتدا وارد هاست سی پنل خود شوید و سپس به پوشه روت سایت خود یا همان public.html مراجعه کنید. سپس وارد wp-config.php شوید. در اینجا، می توانید تمام اطلاعات پایگاه داده خود را مشاهده و بررسی نمائید.

خطای اتصال پایگاه داده | دلایل بالا نیامدن قالب وردپرس

2- خطای سرور داخلی | نحوه رفع خطای بالا نیامدن قالب وردپرس

فایل htaccess. شما حاوی اطلاعات ضروری مختلفی بر روی سرور شما و همچنین وب سایت شما می باشد. یکی از دلایل بالا نیامدن قالب وردپرس ممکن است فایل htaccess باشد، بنابراین شما باید این موضوع را بررسی و رفع نمائید.

برای بررسی و حل این مشکل، در ابتدا وارد هاست سی پنل خود شوید. سپس مسیر file manager >public.html >.htaccess را طی کنید. پس از آن فایل htaccess را دانلود کنید. حال باید نام فایل قبلی را تغییر دهید. پس از آن، باید پیوند ثابت را در تنظیمات پنل خود بررسی کنید. برای انجام اینکار وارد پیشخوان وردپرس خود شوید و سپس از بخش “تنظیمات” روی گزینه “پیوند دائمی” کلیک کنید. سپس بدون آنکه تغییری انجام دهید، صفحه را به سمت پایین اسکرول کنید و روی دکمه “ذخیره تغییرات” کلیک نمائید. پس از آن بررسی کنید که آیا مشکلات بالا نیامدن قالب وردپرس برای شما رفع شده یا خیر؟

بیشتر بخوانید: آموزش رفع مشکل در نصب قالب وردپرس + معرفی مشکلات رایج در نصب نشدن پوسته های وردپرس

3- مشکل دامنه و هاست | مشکلات بالا نیامدن قالب وردپرس

مشکل دامنه و هاست | مشکلات بالا نیامدن قالب وردپرس

در بسیاری از مواقع؛ به دلیل وجود برخی از مشکلات در دامنه و هاست ممکن است با خطای عدم بارگذاری قالب سایت روبه رو شوید. به عنوان مثال: ممکن است تاریخ انقضای دامنه و یا هاست شما به اتمام رسیده باشد که همین موضوع باعث می شود که سایت شما بارگذاری نشود. بنابراین ضروری است که دامنه و محدودیت زمانی میزبانی خود را به تدریج بررسی کنید.

4- خطای نحو وردپرس | نحوه رفع خطای لود شدن قالب وردپرس

سایت وردپرس شما همچنین ممکن است به دلیل خطای نحوی به درستی بارگیری نشود. هنگام ایجاد وب سایت وردپرسی خود، ممکن است لازم باشد برخی از کدها را در فایل وردپرس در function.php تغییر و یا اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: چطور قالب وردپرس را فارسی کنیم؟ 

5- تنظیمات پیوند ثابت | رفع مشکل بالا نیامدن قالب سایت وردپرسی

اگر پیوند ثابت سایت شما به درستی وارد نشده باشد، ممکن است با مشکلات بالا نیامدن قالب وردپرس روبه رو شوید. اکثر وب سایت ها، آدرس سایت و آدرس اینترنتی را یکسان قرار می دهند، بنابراین شما هم می توانید اینکار را انجام دهید. همچنین ممکن است نیاز باشد تا ساختار پیوندهای ثابت سایت خود را تغییر دهید.

تنظیمات پیوند ثابت | رفع مشکل بالا نیامدن قالب سایت وردپرسی

حال برای رفع این مشکل، در ابتدا وارد پیشخوان وردپرس خود شوید و سپس از بخش “تنظیمات” روی گزینه “پیوندهای ثابت” کلیک نمائید. حال بهتر است ساختار پیوندهای خود را روی حالت “نام نوشته” قرار دهید و در نهایت روی “ذخیره” کلیک کنید. پس از آن مشاهده کنید که آیا خطا برای شما رفع شده یا خیر؟

بیشتر بخوانید: مشکلات رایج در نصب افزونه های وردپرسی

6- محدودیت حافظه PHP | دلایل بالا نیامدن قالب وردپرس

یکی دیگر از رایج ترین دلیل بالا نیامدن قالب وردپرس ، محدودیت حافظه PHP می باشد. بنابراین شما باید محدودیت حافظه پی اچ پی خود را برای حل این مشکل افزایش دهید. برای افزایش حافظه PHP می توانید از طریق کنترل پنل هاست خود اقدام کنید. برای انجام اینکار، ابتدا وارد سی پنل خود شوید و سپس به پوشه public.html مراجعه کنید. پس از آن وارد فایل wp-config شوید. در مرحله بعدی؛ شما باید کد زیر را کپی کنید و در فایل wp-config قرار دهید:

define( ‘WP_MEMORY_LIMIT’, ‘256M’ );

7- حداکثر زمان اجرا | نحوه رفع خطای بالا نیامدن قالب وردپرس

یکی دیگر از خطاهای رایج بالا نیامدن قالب وردپرس ، حداکثر زمان اجرا می باشد. علاوه بر این، شما باید پس از راه اندازی یا نصب صحیح وردپرس در سایت، محدودیت زمانی خود را افزایش دهید. بدون افزایش، بارگذاری وب سایت شما با مشکل مواجه خواهد شد.

برای انجام این کار، در ابتدا مسیر cPanel > file manager >public.html >wp-config را طی کنید. سپس کد زیر را در فایل wp-config اضافه کنید تا حداکثر زمان اجرای شما افزایش پیدا کند:

 set_time_limit(300);

بیشتر بخوانید: آموزش اتصال درگاه پرداخت اینترنتی در وردپررس 

8- نسخه وردپرس قدیمی شده است | مشکلات بالا نیامدن قالب وردپرس

نسخه وردپرس قدیمی شده است | مشکلات بالا نیامدن قالب وردپرس

یکی دیگر از دلایل بالا نیامدن قالب وردپرس ممکن است به دلیل این باشد که شما از نسخه قدیمی وردپرس در حال استفاده کردن می باشید. همانطور که می دانید وردپرس به صورت مداوم در حال بروزرسانی است، بنابراین ضروری است تا همیشه از آخرین نسخه آن در سایت خود برای جلوگیری از بروز انواع خطاها استفاده کنید. اگر شما با نحوه آپدیت وردپرس آشنایی ندارید، می توانید مطلب “چگونه وردپرس خود را بروزرسانی کنیم؟ آموزش آپدیت وردپرس بصورت دستی و خودکار” را مشاهده کنید.

بیشتر بخوانید: آموزش افزونه wpml | نصب، تنظیمات و کار با پلاگین wpml +رفع مشکلات

سوالات متداول

چگونه خطای صفحه مرگ وردپرس را رفع کنیم؟

همانطور که از نام آن پیداست، صفحه سفید وردپرس به معنای واقعی کلمه یک صفحه خالی است که وقتی سعی می کنید به وب سایت وردپرس خود دسترسی پیدا کنید، برای شما ظاهر می شود. این رایج ترین خطای وردپرس و احتمالاً آزاردهنده ترین خطا نیز شناخته می شود. زمانی که با این خطا مواجه می شوید، هیچ نشانه ای برای اینکه متوجه شوید علت اصلی آن چه چیزی می باشد را مشاهده نخواهید کرد، بنابراین تا حدودی حل کردن آن می تواند کار پیچیده و زمان برای باشد و باید روش های مختلفی را برای حل آن طی نمائید. برای حل کردن این خطا می توانید از روش های مختلفی مانند: پاکسازی کش مرورگر، فعال کردن حالت اشکال زدایی، افزایش محدودیت حافظه، غیرفعال کردن افزونه ها و قالب ها استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: دلایل سنگین شدن وردپرس | چرا سایت وردپرسی دیر لود میشود؟

جمع بندی: چگونه مشکل بالا نیامدن قالب وردپرس را رفع کنیم ؟

بعد از نصب قالب وردپرس، ممکن است سایت شما به درستی بارگذاری نشود و شما نتوانید مدیریت کاملی روی سایت خود داشته باشید. دلایل مختلفی مانند: عدم حافظه، وجود مشکل در دامنه و هاست، استفاده از نسخه قدیمی وردپرس و بسیاری از موارد دیگر می تواند باعث شود که سایت شما به درستی بارگذاری نشود. به همین منظور ما در این مطلب دلایل بالا نیامدن قالب وردپرس و همچنین نحوه رفع خطای بالا نیامدن قالب وردپرس را در اختیار شما قرار دادیم. امیدوارم این آموزش مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.

منبع: wedevs

مشکل بالا نیامدن پیشخوان وردپرس؛ رفع مشکل عدم ورود به پنل ادمین

درباره نویسنده



میلاد انوش
( عضو از 3 سال قبل )
  • 900 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 1 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



آموزش استفاده از Genericons در قالب وردپرس

1045
0
وب سایت شما باید سریعتر و سازگارتر با انواع اندازه صفحه نمایش ها باشد. اگر از تصاویر به عنوان یک عنصر وب استفاده می کنید، به دلیل اندازه ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش ساخت صفحه سایت وردپرس با المنتور

3778
0
محتوا و صفحات سایت شما یکی از مهم ترین بخش های هرنوع سایتی محسوب می شود. هر قالبی را که روی وب سایت وردپرسی خود نصب می کنید ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش ساخت پاپ آپ با افزونه المنتور

1071
0
پاپ آپ ها یکی از بهترین و رایج ترین تکنیک های بازاریابی دیجیتال هستند که امروزه بسیاری از وب سایت ها از آن برای معرفی صفحات مختلف سایت ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

تکنیک‌ها و اهمیت داستان سرایی در بازاریابی محتوایی و فروش

64
0
داستان سرایی یک ابزار بازاریابی قدرتمند است که می تواند برای ارتباط با مشتریان در سطح احساسی، ایجاد اعتماد و اعتبار و در نهایت افزایش فروش مورد استفاده ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

18 مورد از بهترین افزونه های سطح دسترسی کاربران وردپرس

3629
0
وردپرس به شما این امکان را می دهد که نقش های کاربری متفاوتی را برای اعضای وب سایت خود در نظر بگیرید. این نقش ها شامل مدیر، نویسنده، ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

11 راه برای کسب درآمد با سئو؛ آیا کسب درامد از طریق سئو پرسود است؟

2350
0
کسب در آمد از سئو یک روش بسیار عالی و جذاب برای رسیدن به یک درآمد آنلاین می باشد. برای کسب درآمد با سئو نیازی نیست سرمایه کلان ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش افزودن اموجی ( شکلک ) در وردپرس

3778
2
همیشه وردپرس در نسخه جدید ویژگی های خود را بهبود میبخشد برخی از این ویژگی های جدید چنان ظریف است که امکان دارد شما آن را نادیده بگیرید. ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

نحوه نمایش بلوک های تبلیغاتی در پست های خاص در وردپرس

1379
0
آیا می خواهید بلوک های تبلیغاتی در پست های خاص وردپرس خود نمایش دهید؟ استفاده از این بخش به شما اجازه می دهد زمانی که کاربران شما با ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب